- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
Adet olacakmisim gibi hep özele gitsem gebelik testini kac tl yaparlar ?Kesinlikle idrar testleri belirlemiyor bunu kan tahlili kesin sonuç veriyor.Bu yollardan geçen biri olarak yardımcı olmak istedim.Bende de kasık ağrısı çoktu hiç umudum yoktu kan sonucunu görünce ben bile inanamamıştım.
Hamilemisiniz yoksa hamile oldugunuzu dusunup kanda cikmayinca mi inanamadinizKesinlikle idrar testleri belirlemiyor bunu kan tahlili kesin sonuç veriyor.Bu yollardan geçen biri olarak yardımcı olmak istedim.Bende de kasık ağrısı çoktu hiç umudum yoktu kan sonucunu görünce ben bile inanamamıştım.
Klomen kullandım ve şuan hamileyim.Sizin gibi gecikme olmuş ve kasıklarda ağrım vardı regl sancısı gibi idrar testinde negatif çıktı ama kanda testinde pozitif çıktı.Hamilemisiniz yoksa hamile oldugunuzu dusunup kanda cikmayinca mi inanamadiniz
Özel de bir kere yaptırmıştım ücreti fazla biraz.Bende devlette yaptırdım bu son testimi.Adet olacakmisim gibi hep özele gitsem gebelik testini kac tl yaparlar ?
Ayy hadi insallah benim de öyledir hayirli olsun canimKlomen kullandım ve şuan hamileyim.Sizin gibi gecikme olmuş ve kasıklarda ağrım vardı regl sancısı gibi idrar testinde negatif çıktı ama kanda testinde pozitif çıktı.
Aksama kadar adet olmazsam ya da sabah kalktigim da olmazsam yarin sabah gidip kan veririm aile hekimligindeÖzel de bir kere yaptırmıştım ücreti fazla biraz.Bende devlette yaptırdım bu son testimi.
Kac gun sonra yaptirmistiniz?Klomen kullandım ve şuan hamileyim.Sizin gibi gecikme olmuş ve kasıklarda ağrım vardı regl sancısı gibi idrar testinde negatif çıktı ama kanda testinde pozitif çıktı.
Kaç gün gecikme oldu? Ben 5 gün kadar beklemiştim regl gecikmesini. İnş.. darısı isteyen herkese...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Teşekkür ederim canım darısı sana burada iyi haberleri duymak beni mutlu eder.Ayy hadi insallah benim de öyledir hayirli olsun canim
İnsallah iki gün oldu gecikeliKaç gün gecikme oldu? Ben 5 gün kadar beklemiştim regl gecikmesini. İnş.. darısı isteyen herkese...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Teşekkür ederim canım darısı sana burada iyi haberleri duymak beni mutlu eder.
Biraz daha beklemeni tavsiye ederim.Progesteronuna baktırdın mı?İnsallah iki gün oldu gecikeli
Hayır canmBiraz daha beklemeni tavsiye ederim.Progesteronuna baktırdın mı?
Doktor söylemedimi sana baktırman gerektiğini?Hayır canm
Catlat ignesi oldum bu ay ilk defaBiraz daha beklemeni tavsiye ederim.Progesteronuna baktırdın mı?
İğne ile çok bir fikrim yok ben sadece ilaç kullanmıştım o yüzden iğneli olunca durum nasıl işliyor bilemiyorum.Özel hastane mi devlet hastanesi mi?Catlat ignesi oldum bu ay ilk defa
valla ben gördüm bisiler ama sabah ilk idrarla yap daha kesin olurİnsallah canım ya bana da ictigim ilaclar geciktiriyormus gibi geldi
hastaneye göre değişir 25 tl filan bizim burdaAdet olacakmisim gibi hep özele gitsem gebelik testini kac tl yaparlar ?
Özel doktor canım özel muaynesine gittimİğne ile çok bir fikrim yok ben sadece ilaç kullanmıştım o yüzden iğneli olunca durum nasıl işliyor bilemiyorum.Özel hastane mi devlet hastanesi mi?
Neyse sabredeyim yarın sabaha kadar adet olmazsam saglık ocagina giderimhastaneye göre değişir 25 tl filan bizim burda
Direkt kan verim ben varsa da yoksa cıkar :)valla ben gördüm bisiler ama sabah ilk idrarla yap daha kesin olur
tamam cnm o zaman hayirli haberlerini bekliyoruzDirekt kan verim ben varsa da yoksa cıkar :)