olabilir neden olmasinmayısta cekılecegım ve korunmayacagım ilk ay bakarsın tutuverır
bakıldı canım onda bir problem görmedi doktor birkaç aydır da keçiboynuzu pekmezi içiyor sigarayıda azalltı daha iyi durumdadr sanırım. bizdede bebegı engelleyecek bir sorun bulunmadı ama beklıyoruz böylesi daha zorolabilir neden olmasineşinin spermlerine bakilmis miydi?
iyi o zaman olur insallah yakindabakıldı canım onda bir problem görmedi doktor birkaç aydır da keçiboynuzu pekmezi içiyor sigarayıda azalltı daha iyi durumdadr sanırım. bizdede bebegı engelleyecek bir sorun bulunmadı ama beklıyoruz böylesi daha zor
amiiinnn cnm insallah... senin adina cok sevindim. insallah bebegini saglikla kucagina alirsin :)Arkadaslar merhaba gecen yil doktora gittim ve doktorum pko hastasi oldugumu ve yumurtalarimin ilac kullanmadan kesinlikle buyumeyecegini soyledi klomen tedavisine basladik ve iki yumurtam buyudu fakat o ay tutmadi. O yuzden moralim bozuldu ama birdaha doktora gitmeyecegime ve bir sure ara vermek istedigimi soyledim esime. O sirada sehir degisikligi yaptik yeni ev yeni is ortami derken tamamen attim aklimdan. Burada bi doktor mu bulsak gidelim derken adetim gecikti ve ben 6 haftalik hamile oldugumu ogrendim bu yuzden hicbirzaman umitsizlige katilmayin. Psikoloji cok onemli ve de doktor secimi. Simdiki doktorumda hic yumurta buyumesi yasanmaz diye bir durum yok sadece pkosu ve adet duzensizligi olanlar bile. Senede 2 kez kendiliginden yumurtlar dedi. Rabbim de bize nasip etti. Allah hepimizn bebegini kucagina almayi nasip etsin. Olmayanlari da aratmasin insallah
ahhh kuzum benim 2 klomenle iki ayim negatif olduklomen kullandım yumurtlamam catladı, ama regl oldum
canim kontrolün ne zaman? benim klomen bittigi gün ilk yumurtam catliyo hepbugün klomenin son günü.. çok ağrıyor kasıklarım
canim insallah sonuçlarınız iyi çıkarMaalesef bende geçen ay klomen+çatlatma iğnesi oldum ama regl olmuştum. bu ay hiçbişi kullanmadım yine hüsran olunca eşime sperm testi istedi doktor. bakalım göreceğiz...
canim insallah sonuçlarınız iyi çıkar
nasil yani? klomensiz mi denicek? aslinda daha iyikızlar buay klomenere gerek yokmuş tey tey..
canım 4 ün gecikmen varsa kan testine git. ilk 5 dk dan sonra idrar testinde çıkan çizgiyi dikkate almayın diyorlar ama hamile olmayan kişide 1 gün snra silik de olsa cizgi çıkmaz da deniyor. seni umutlandırmak istemem en net sonucu kan testinden alırsın bir an önce yaptır belirsizliğin de gider hem rahatlarsın. inşallah hayırlı hbrle dönersin bizlere de yaz mutlakaMerhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim herkes kendince bir imtihan yaşıyor burda onu farkettim bende anne olmak isteyenlerdenim her okuduğum belirtiyi de yasayanlardanim ne yazık ki ank.da memorial hastanesinde tup bebek dr.u Aygül demirol a gittim ve beni allak bullak etti para almak için senin doğal yolla asla çocuğun olmaz dedi yumurta rezervin az falan dedi tek çözüm tüp bebek dedi neyse hepsi palavraymış çok şükür şimdi Acar koç diye bi profesöre gidiyorum senin de eşinin de durumu gayet iyi korkmayın yaşınız da iyi dedi (2016) nisan ayında klomene başladım tarihlere uyduk falan neyse bugün hafif bi kanama geldi ama devamı yok umudumuzu kaybetmeyelim ve en önemlisi birbirimize dua edelim bu arada adetim 4gün gective hamilelik testinde silik sekilde ertesi gün bi cizgi çıktı su an ne yapmalıyım hic bilmiyorum benimle de tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Kızlar var mı bi gelişme yaşayan?
ayyy ne güzel hamilelik testinde silik ciktiysa ve adetin 4 gün geciktiyse bisiler var demektir kan tahlili yaptir bugun artik cnmMerhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim herkes kendince bir imtihan yaşıyor burda onu farkettim bende anne olmak isteyenlerdenim her okuduğum belirtiyi de yasayanlardanim ne yazık ki ank.da memorial hastanesinde tup bebek dr.u Aygül demirol a gittim ve beni allak bullak etti para almak için senin doğal yolla asla çocuğun olmaz dedi yumurta rezervin az falan dedi tek çözüm tüp bebek dedi neyse hepsi palavraymış çok şükür şimdi Acar koç diye bi profesöre gidiyorum senin de eşinin de durumu gayet iyi korkmayın yaşınız da iyi dedi (2016) nisan ayında klomene başladım tarihlere uyduk falan neyse bugün hafif bi kanama geldi ama devamı yok umudumuzu kaybetmeyelim ve en önemlisi birbirimize dua edelim bu arada adetim 4gün gective hamilelik testinde silik sekilde ertesi gün bi cizgi çıktı su an ne yapmalıyım hic bilmiyorum benimle de tecrübelerinizi paylaşır mısınız
ooo çok sevindim cnm :) çakşır suyu diye birşey var hiç duydun mu bilmiyorum sperm hareketliligine iyi geliyormus kullananlar hep çok memnun kalmış. bi araştır istersen. zaten gerek görürse doktor da vitamin takviyesi filan yapar hallolur ocanım haftasonu eşim sperm testi yaptırdı. çoğu değeri çok şükür iyi. ileri hızlı değeri , sperm sayısı falan normalin üstünde. morfolojik de bir sorun yok ama hareketsiz sperm sayısı oranı biraz fazla olduğundan laboratuvardaki doktor hareketsizler hareketlileri engelleyebilir dedi. normal yollardan bebeğiniz olur sıkıntı olmaz ama yine de kadın doğum doktorunuza gösterin üroloğa sevk eder belki ufak bir ilaç takviyesi gerekebilir dedi. küçük bir ihtimal aşılama olabilir ama tüp bebeğe kadar kalmazsınız dedi. iyi ki testi yaptırmışız diyorum boşuna aylarca bekleyeceğimize tedavimize olup gerisi Allah'a bırakacağız. benim hormon değerlerim gayet iyi çıktı çok şükür.