2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

ayyy ne güzel hamilelik testinde silik ciktiysa ve adetin 4 gün geciktiyse bisiler var demektir kan tahlili yaptir bugun artik cnm insallaahhh bebiş vardir
yaa ama işte az da olsa adet oldum annem de böyle olurmuş bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum ondan sonra gidip kan testi yaptırır sonucu paylaşırım tabi güzel çıkarsa

yaa ama işte az da olsa adet oldum annem de böyle olurmuş bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum ondan sonra gidip kan testi yaptırır sonucu paylaşırım tabi güzel çıkarsa
canim yerlesme kanamasida olabilir tabi beklemek istersen bekle biraz öyle git. bende ilk klomen kullandığım ay adete 6 gün kala az bi kanamam olmustu sonrada adetim 4 gün gecikti cok umutlandik ama negatif çıktı insallah senin bebis vardir. test bozuk değilse doğru sonuç verir hep

duydum canım bir de keçiboynuzu kürü de iyi geliyormuş sanırım. bakalım kendi doktorumuz ne diyecek ona göre aksiyon alacağız. umarım faydalı olur. umarım hepimizin hayırlı zaman hayırlı evlatları olur

haber vereyim dedim malesef sonuç negatif çıktı bi de kpss ye hazırlanıyorum zaten vardır bi hayır diyip devam etcem artk Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.

canim kontrolün ne zaman? benim klomen bittigi gün ilk yumurtam catliyo hep
CANIM GEÇ CEVAPLADIM KUSURA BAKMA DOKTORDAN YANA HİÇ ŞANSIM YOK. MAALESEF. KLOMEN BİTTİ DOKTORUM ŞEHİR DIŞINA ÇIKTI... ARADIM BU AY İĞNESİZ TAKİPSİZ BİR DENEYELİM DEDİ NASIL OLACAKSA... BUGÜN 13. GÜN ÇOK FECİ KASIKLARIM AĞRIYOR

o zaman catlama yakindir. ovulasyon testi kullaniyor musun?

kizlar merhabalt varmi olumli sonuc alan ?? klomeni gunde kac defa kullandnz ? vucudnz ne gbi tepkiler verdi bgun adetn 15gunu ben de bu aykullanmstm 3 4 gun once surekli batma sanci vardi suan gergin kasiklarm ve sanki zorlanio bide gogus uclarm avio bu kadr erken olmaz ama acaba hotmonlardanmi :) ay cok soru sordum:)

bi ara kullanmışştım ama hiçbirşşey anlamadım onlardan
ben doktor takibindeyken bile yumurtanin ne zaman catladigindan emin olabilmek icin ovulasyon testi kullaniyorum cnm. hergün ayni saatte yaparsan catlayacagi zaman ikinci cizgi bayaga koyu oluyor

gençler ben klomeni ilk defa kullandım bu ay ve adet olurken dayanılmaz bel ağrım oluyor bugün 4. gün ve hala ağrı ne azaldı ne kesildi var mı böyle klomen azizliğine uğrayan
cnm benim adetlerim genelde agrilidir. klomeni kullandigim 2 seferde ağrım vardi cok ama bu sefer hiç agrim olmadi. ama klomen kullandiktan sonra kanamam daha fazla oldu ilk günler sonra 1 gün erken bitti adet hep

cnm ben 3 sefer kullandim cok güzel yumurtladim ama hamile kalamadim. meğer benim cikolata kistim varmis o engelliyormus. klomen bende hep bi sürü belirti yapti saydigin belirtileri bende yaşadım. en güzel belirti adet gelmemesi insallah gelmez de pozitif sonuç alirsin

Insallahhh ama zaten daha erken acba baska bsemi oldu korktum:)

Adetimin 19. Günü bugün. Kasiklarimda arada bir batma ve hafif göğüs sancıları başladı sanki birde belime aniden bi ağrı giriyor anlayamıyorum

Mrb arkadaşlar bir sorum olacak ben klomen kullandım bugün son hapı içtim bitti ama bana doktor tekrar gel demedi ben araştırarak yazıları felan okudum doktorlar tekrar çağırıyormuş beni neden çağırmadı sizce ? Yumurta takibiyaptırmadan çatlatma iğnesi vurulmadan olmuyormu ? Şaştım kaldım yarın yumurtlama günüm bilmiyorum ne yapayım bana akıl verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…