- 13 Şubat 2016
- 8
- 8
yaa ama işte az da olsa adet oldumayyy ne güzel hamilelik testinde silik ciktiysa ve adetin 4 gün geciktiyse bisiler var demektir kan tahlili yaptir bugun artik cnminsallaahhh bebiş vardir
canim yerlesme kanamasida olabilir tabi beklemek istersen bekle biraz öyle git. bende ilk klomen kullandığım ay adete 6 gün kala az bi kanamam olmustu sonrada adetim 4 gün gecikti cok umutlandik ama negatif çıktıyaa ama işte az da olsa adet oldumannem de böyle olurmuş bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum ondan sonra gidip kan testi yaptırır sonucu paylaşırım tabi güzel çıkarsa
ooo çok sevindim cnm :) çakşır suyu diye birşey var hiç duydun mu bilmiyorum sperm hareketliligine iyi geliyormus kullananlar hep çok memnun kalmış. bi araştır istersen. zaten gerek görürse doktor da vitamin takviyesi filan yapar hallolur oinsallah cok yakinda müjdeli haberini alırız
evet keciboynuzu kuru de faydali. amin cnm insallahduydum canım bir de keçiboynuzu kürü de iyi geliyormuş sanırım. bakalım kendi doktorumuz ne diyecek ona göre aksiyon alacağız. umarım faydalı olur. umarım hepimizin hayırlı zaman hayırlı evlatları olur
canim yerlesme kanamasida olabilir tabi beklemek istersen bekle biraz öyle git. bende ilk klomen kullandığım ay adete 6 gün kala az bi kanamam olmustu sonrada adetim 4 gün gecikti cok umutlandik ama negatif çıktıinsallah senin bebis vardir. test bozuk değilse doğru sonuç verir hep
CANIM GEÇ CEVAPLADIM KUSURA BAKMA DOKTORDAN YANA HİÇ ŞANSIM YOK. MAALESEF. KLOMEN BİTTİ DOKTORUM ŞEHİR DIŞINA ÇIKTI... ARADIM BU AY İĞNESİZ TAKİPSİZ BİR DENEYELİM DEDİ NASIL OLACAKSA... BUGÜN 13. GÜN ÇOK FECİ KASIKLARIM AĞRIYORcanim kontrolün ne zaman? benim klomen bittigi gün ilk yumurtam catliyo hep
hadi yaaa tühhaber vereyim dedim malesef sonuç negatif çıktıbi de kpss ye hazırlanıyorum zaten vardır bi hayır diyip devam etcem artk Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.
o zaman catlama yakindir. ovulasyon testi kullaniyor musun?CANIM GEÇ CEVAPLADIM KUSURA BAKMA DOKTORDAN YANA HİÇ ŞANSIM YOK. MAALESEF. KLOMEN BİTTİ DOKTORUM ŞEHİR DIŞINA ÇIKTI... ARADIM BU AY İĞNESİZ TAKİPSİZ BİR DENEYELİM DEDİ NASIL OLACAKSA... BUGÜN 13. GÜN ÇOK FECİ KASIKLARIM AĞRIYOR
ben doktor takibindeyken bile yumurtanin ne zaman catladigindan emin olabilmek icin ovulasyon testi kullaniyorum cnm. hergün ayni saatte yaparsan catlayacagi zaman ikinci cizgi bayaga koyu oluyorbi ara kullanmışştım ama hiçbirşşey anlamadım onlardan
cnm benim adetlerim genelde agrilidir. klomeni kullandigim 2 seferde ağrım vardi cok ama bu sefer hiç agrim olmadi. ama klomen kullandiktan sonra kanamam daha fazla oldu ilk günler sonra 1 gün erken bitti adet hepgençler ben klomeni ilk defa kullandım bu ay ve adet olurken dayanılmaz bel ağrım oluyor bugün 4. gün ve hala ağrı ne azaldı ne kesildi var mı böyle klomen azizliğine uğrayan
cnm ben 3 sefer kullandim cok güzel yumurtladim ama hamile kalamadim. meğer benim cikolata kistim varmis o engelliyormus. klomen bende hep bi sürü belirti yapti saydigin belirtileri bende yaşadım. en güzel belirti adet gelmemesikizlar merhabalt varmi olumli sonuc alan ?? klomeni gunde kac defa kullandnz ? vucudnz ne gbi tepkiler verdi bgun adetn 15gunu ben de bu aykullanmstm 3 4 gun once surekli batma sanci vardi suan gergin kasiklarm ve sanki zorlanio bide gogus uclarm avio bu kadr erken olmaz ama acaba hotmonlardanmi :) ay cok soru sordum:)
Insallahhh ama zaten daha erken acba baska bsemi oldu korktum:)cnm ben 3 sefer kullandim cok güzel yumurtladim ama hamile kalamadim. meğer benim cikolata kistim varmis o engelliyormus. klomen bende hep bi sürü belirti yapti saydigin belirtileri bende yaşadım. en güzel belirti adet gelmemesiinsallah gelmez de pozitif sonuç alirsin
ayyy hadi insallahAdetimin 19. Günü bugün. Kasiklarimda arada bir batma ve hafif göğüs sancıları başladı sanki birde belime aniden bi ağrı giriyor anlayamıyorum
Kendimi kandırıp yine hüsran olmasından korkuyorummmmayyy hadi insallah
nötr olmaya çalış cnmKendimi kandırıp yine hüsran olmasından korkuyorummmm