2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Mrb arkadaşlar bir sorum olacak ben klomen kullandım bugün son hapı içtim bitti ama bana doktor tekrar gel demedi :KK43:ben araştırarak yazıları felan okudum doktorlar tekrar çağırıyormuş beni neden çağırmadı sizce ? Yumurta takibiyaptırmadan çatlatma iğnesi vurulmadan olmuyormu ? Şaştım kaldım yarın yumurtlama günüm bilmiyorum ne yapayım bana akıl verin lütfen
canim klomende doktor takibi şart çünkü kendiliginden catlamazsa catlagma ignesi yaptirmasi lazim. yoksa kist olur. bence doktoruna git yumurtam catladimi merak ettim de bi baktir. bi de doktorun yumurtanin gidişatına bakip size şu günler iliski olsun demesi lazimdi

Merhaba Kızlar 7 aylık evliyim bebek sahibi olmak istediğimiz için doktoruma başvurdum klomen ve inofolic ile yumurta takibi yapıldı bir tane 22mm çapında yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi vuruldum ve o ay hamile kaldım ancak 8. haftasında bebeğimin kalbi durdu. Doktorum 1 ay ara vermemi 3 ay kendim denememi söyledi eğer olmazsa klomene tekrar başlayacağız, benim hikayemde böyle...

Merhaba Kızlar 7 aylık evliyim bebek sahibi olmak istediğimiz için doktoruma başvurdum klomen ve inofolic ile yumurta takibi yapıldı bir tane 22mm çapında yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi vuruldum ve o ay hamile kaldım ancak 8. haftasında bebeğimin kalbi durdu. Doktorum 1 ay ara vermemi 3 ay kendim denememi söyledi eğer olmazsa klomene tekrar başlayacağız, benim hikayemde böyle...
Hoşgeldin cnm sonu üzücü olsa da klomenle hamile kalabilmissin ne güzel... insallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik olur.. kaç yaşındasın? sende ya da eşin de bir sorun var mi?

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. 27 yaşındayım, doktorum pkos teşhisi koydu bunun için tedavi görüyordum.

Hoşgeldin cnm sonu üzücü olsa da klomenle hamile kalabilmissin ne güzel... insallah bir dahakine sağlıklı bir gebelik olur.. kaç yaşındasın? sende ya da eşin de bir sorun var mi?

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. 27 yaşındayım, doktorum pkos teşhisi koydu bunun için tedavi görüyordum

Merhaba bende ilk defa bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum adetim su an iki gün gecikti test yapicam bakalım insallah hamileyimdir
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız. Ben adet günümdeyken test yapmıştım silik çıkmıştı, iki gün sonrasında netti. Birde iğneden sonra progestan kullanmanı istedimi doktorun.

Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerini alırız. Ben adet günümdeyken test yapmıştım silik çıkmıştı, iki gün sonrasında netti. Birde iğneden sonra progestan kullanmanı istedimi doktorun.
Adet günümden bir gun önce yaptim negatif cikti simdi de adet olurum diye bekliyorum

bugünüde bekle yarın testi tekrarla inşallah çift çizgiyi görürsün. Hamilelik Belirtileri yaşadınmı canım kasık ağrısı falan ben bir hafta kala sol kasığımın ağrısından duramamıştım.
Hic bir belirtim olmadı canım ama su an adet olacskmism gibi kasiklarim agriyor galiba olucam

Arkadaşlar merhaba;
Bebek sahibi olmak isteyen, benimle aynı yollardan geçen arkadaşlara kendi çapımda moral ve destek için bu yazıyı yazmak istedim.Bende bu siteye bakıp kendime bir umut aradım.Çok şükür rabbim hayallerimi boş çıkarmadı. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
ilk ay klomen kullanıp hamile kalan şanslı insanlardanım diye düşünüyorum.Sakın umudunuzu yitirmeyin ilaçlarınızı ve kontrollerinizi aksatmayın.şuanda aklıma başka bir şey gelmiyor sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince yanıtlamak isterim.

herkese bol şans....

Arkadaşlar merhaba;
Bebek sahibi olmak isteyen, benimle aynı yollardan geçen arkadaşlara kendi çapımda moral ve destek için bu yazıyı yazmak istedim.Bende bu siteye bakıp kendime bir umut aradım.Çok şükür rabbim hayallerimi boş çıkarmadı. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
ilk ay klomen kullanıp hamile kalan şanslı insanlardanım diye düşünüyorum.Sakın umudunuzu yitirmeyin ilaçlarınızı ve kontrollerinizi aksatmayın.şuanda aklıma başka bir şey gelmiyor sormak istediğiniz sorular olursa elimden geldiğince yanıtlamak isterim.

herkese bol şans....
ne guzeeelll:) bize destek verdigin icin cok sagol cnm :)

3 ihtimal var ya hamilesin ya progesteron adetini geciktiriyor ya da klomen geciktiriyor... insallah ilk secenektir :dua:
İnsallah canım ya bana da ictigim ilaclar geciktiriyormus gibi geldi

Eklentiler

• IMG_20160516_123010.jpg
    IMG_20160516_123010.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 57
Kesinlikle idrar testleri belirlemiyor bunu kan tahlili kesin sonuç veriyor.Bu yollardan geçen biri olarak yardımcı olmak istedim.Bende de kasık ağrısı çoktu hiç umudum yoktu kan sonucunu görünce ben bile inanamamıştım.

X