canım gözün aydın çok sevimdim ALLAH tamamını nasip etsin inşallah değerlerin yükselir gerçekten çok sevindim darısı bizlere inşallahKizlaaaaarrr sonucum pozitif
54 çıktı henüz biraz düşük ama insallah katlayarak artar.
Rabbim hepinize tez zaman da nasip etsin. ben 6 doktor degistirdim 3 kere kloman kullandim, sayisiz yumurta takibi yaptirdim, aldigim ovulasyon testlerinin haddi hesabi yok, ateş ölçmenin dibine vurdum, 2 kere aşılama denedim ve nihayet ilk tüp bebek denememde pozitifi gördüm
demem o ki zor bir süreçten geciyorsunuz ama en kötü ihtimal tüp bebek denerim öyle hamile kalirim diye kafanizi rahatlatin ama insallah gerek kalmaz
Inanmiyorum ya harika bise bu can'ım cok sevindm Rabbim hayrlsiyla kucagina almayi nasip etsin insallah..Kizlaaaaarrr sonucum pozitif
Rabbim hepinize tez zaman da nasip etsin. ben 6 doktor degistirdim 3 kere kloman kullandim, sayisiz yumurta takibi yaptirdim, aldigim ovulasyon testlerinin haddi hesabi yok, ateş ölçmenin dibine vurdum, 2 kere aşılama denedim ve nihayet ilk tüp bebek denememde pozitifi gördüm
demem o ki zor bir süreçten geciyorsunuz ama en kötü ihtimal tüp bebek denerim öyle hamile kalirim diye kafanizi rahatlatin ama insallah gerek kalmaz
Canim ya cok sevindim senin adina. Rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin insaallah :) bizlere de dua et lutfenKizlaaaaarrr sonucum pozitif
insallah cnm. hep duamdasiniz. Rabbim hepinize nasip etsin :)Canim ya cok sevindim senin adina. Rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin insaallah :) bizlere de dua et lutfen
cok sükür canim Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim darisi bizim basimiza :)Kizlaaaaarrr sonucum pozitif
inşallah canım inşallah değerin istediğin seviyeye gelir inşallah mutlu haber alırsın canımKizlar bugun tekrar tahlil yaptirdik beklenen kadar artis olmamis cumartesi 54tü bugün 107 olmus. cumartesi tekrar bakilcak. dua eder misiniz bana... insallah bi mucize olur
olabilir cnm bazilarinin yumurtalari yavas büyüyor. eğer buyumezse doktor diğer ay klomenin miktarini arttirirIyi gunler bende buay klomen kullandim ama yumurtaliklarimda buyume olmmis bugun 12 gunu cuma gunu tekrar gidicem sizce buyume olurmu
olur canım steress yapma 1 günde buyuyen birşeydir inşllah buyumuşturIyi gunler bende buay klomen kullandim ama yumurtaliklarimda buyume olmmis bugun 12 gunu cuma gunu tekrar gidicem sizce buyume olurmu
Tesekkr ederim insalh buyur ister istemez stres yapiyorumolur canım steress yapma 1 günde buyuyen birşeydir inşllah buyumuştur
Insallh buyur cnm buyumezse miktarini arttiriz dedi insallh cuma gunu buyumus olrolabilir cnm bazilarinin yumurtalari yavas büyüyor. eğer buyumezse doktor diğer ay klomenin miktarini arttirir
Bu arada insallh seninkide iyi olr istedin gibi olur insallhKizlar bugun tekrar tahlil yaptirdik beklenen kadar artis olmamis cumartesi 54tü bugün 107 olmus. cumartesi tekrar bakilcak. dua eder misiniz bana... insallah bi mucize olur
aklına getirme başka bişeylerle ilgilen canımTesekkr ederim insalh buyur ister istemez stres yapiyorum
ignelerde yumurta büyütüyor cnm ama keske önce klomem deneseydi doktorun. neden hemen igneye gecti acaba.. yumurtlama tembelligi var mi sende?Ben de klomene baslatacak diye gittim bu hafta, bi dahaki ay icin igne yazdi. Adetin ikinci gunu igneyi al gel dedi. Bu ne ki? Bilen var miii
cnm glifor cok iyi geliyor yumurtlamaya insallah sana da fayda ederBenimki buyumedi malesef bugun gittim ama bi drgisiklik olmadi duphaston kullan adetinin bes gunu icinde gel muayeneye dedi bide glifor kullan dedi klomenin dizunu artiricam dedi
CANIM glifor şeker ilacı değilmi ben öyle hatırladımcnm glifor cok iyi geliyor yumurtlamaya insallah sana da fayda eder
evet cnm. pco su olanlarda insulin direnci filanda oluyor ya da şeker yüksekliği bunlar yumurta kalitesini dusuruyormus. glifor şekeri düzenlediği icin yumurtalama normale dönüyor.CANIM glifor şeker ilacı değilmi ben öyle hatırladım