2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

canım gözün aydın çok sevimdim ALLAH tamamını nasip etsin inşallah değerlerin yükselir gerçekten çok sevindim darısı bizlere inşallah
canım kendine çok dikkat et sürekli yat kalkma
inşallah meleğin seni bırakmaz sımsıkı tutunur

Inanmiyorum ya harika bise bu can'ım cok sevindm Rabbim hayrlsiyla kucagina almayi nasip etsin insallah..

Canim ya cok sevindim senin adina. Rabbim sag salim kucagina almayi da nasip etsin insaallah :) bizlere de dua et lutfen

cok sükür canim Allah kucagina almayi nasip etsin cok sevindim darisi bizim basimiza :)

Kizlar bugun tekrar tahlil yaptirdik beklenen kadar artis olmamis cumartesi 54tü bugün 107 olmus. cumartesi tekrar bakilcak. dua eder misiniz bana... insallah bi mucize olur

Ben de klomene baslatacak diye gittim bu hafta, bi dahaki ay icin igne yazdi. Adetin ikinci gunu igneyi al gel dedi. Bu ne ki? Bilen var miii

Ben de klomene baslatacak diye gittim bu hafta, bi dahaki ay icin igne yazdi. Adetin ikinci gunu igneyi al gel dedi. Bu ne ki? Bilen var miii
ignelerde yumurta büyütüyor cnm ama keske önce klomem deneseydi doktorun. neden hemen igneye gecti acaba.. yumurtlama tembelligi var mi sende?

Benimki buyumedi malesef bugun gittim ama bi drgisiklik olmadi duphaston kullan adetinin bes gunu icinde gel muayeneye dedi bide glifor kullan dedi klomenin dizunu artiricam dedi

CANIM glifor şeker ilacı değilmi ben öyle hatırladım
evet cnm. pco su olanlarda insulin direnci filanda oluyor ya da şeker yüksekliği bunlar yumurta kalitesini dusuruyormus. glifor şekeri düzenlediği icin yumurtalama normale dönüyor.
pcosu olmayanlarda bile aslinda seker (karbonhidtat) tuketimine dikkat etmek lazim yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…