tesekkur ederim canımevet cnm. pco su olanlarda insulin direnci filanda oluyor ya da şeker yüksekliği bunlar yumurta kalitesini dusuruyormus. glifor şekeri düzenlediği icin yumurtalama normale dönüyor.
pcosu olmayanlarda bile aslinda seker (karbonhidtat) tuketimine dikkat etmek lazim yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor
canim benim durum kritik değer yeterli artmamisti bakalim yarin tekrar kan vercem insallah guzel cikar değerimtesekkur ederim canım
senin hamilelik nasıl gidiyor belirtilerin varmı
canım
inşallah canım dualarım seninlecanim benim durum kritik değer yeterli artmamisti bakalim yarin tekrar kan vercem insallah guzel cikar değerim
Insallah buseger fayda eder iyibi ilacmu bu kullandinmi cnmcnm glifor cok iyi geliyor yumurtlamaya insallah sana da fayda eder
Evet cnm seker ilaci bnde pkodan dolayi insulin direnci yuksekligi cikti malesef onun icinCANIM glifor şeker ilacı değilmi ben öyle hatırladım
Insallah guzel haber alirs cnmcanim benim durum kritik değer yeterli artmamisti bakalim yarin tekrar kan vercem insallah guzel cikar değerim
yok cnm ben diilde arkadaslar kullandi. kilo da verdiyor birazInsallah buseger fayda eder iyibi ilacmu bu kullandinmi cnm
ignelerde yumurta büyütüyor cnm ama keske önce klomem deneseydi doktorun. neden hemen igneye gecti acaba.. yumurtlama tembelligi var mi sende?
evet cnm igneler cok pahali keske klomen deneseydiniz önce.Çok teşekkür ederim. Aslında tahlillerim normal cikmisti. Ama neden boyle dedi bilmiyorum. Igneler de ne kadar pahaliymis.Hepimize dua ediyorum.
canim klomen icerken benimde adetimde artis oldu ama günü gelince bitti. yani adetim 7 gün sürer 6. güne kadar normalden fazla kanama olup 7. günde bittimerhabalar kizlar :) bırsey danısmak ıstıyorum anladıgım kadarıyla deneyımlısınız.ben ılk defa klomen kullanmaya basladım .
adetımın 2. gunu (salı) gıttım doktora ,ıkı damla falan gelıyordu adetım.doktor bır damla da olsa adettır bızım ıcın dedı.cuma gunu ise klomen ıcmeye basladım.
fakat kontrolden sonra kanamam arttı ve devam ettı .bugun 3uncu hapımı ıcıyorum sankı kanamamda daha da artıs oldu.endıselendımsizin dusuncelerınızı merqk edıyorum .
sağol cnm. malesef kimyasal gebelik oldu. dedigin gibi buna da şükür dedik...ShinSeGi canim gecmis olsun =( Rabbim hayirlisini versin nasip degilmis demek ki. Yine de sukret ki hamile kalabiliyorsun. İnsallah Rabbim tez vakitte gobuslerimizi doldurur moral bozmak, umit kesmek yok Allah'in izniyle
bu şükürlerinin karşılığını alırsın Allah ın izniyle canım çok emek verdin inşallah mucizen gelir biran önce ben de artık yeni bir klomen ayına girmiş bulunmaktayım bilmiyorum boşa mı kürek çekiyorum hsg çektirmedim eşim tahlil vermedi napcaz böyle bakalımsağol cnm. malesef kimyasal gebelik oldu. dedigin gibi buna da şükür dedik...
Gsağol cnm. malesef kimyasal gebelik oldu. dedigin gibi buna da şükür dedik...
Gecmis olsn cnn insallah hepimuzde kisa zamanda hamile kaliriz allahin izniylesağol cnm. malesef kimyasal gebelik oldu. dedigin gibi buna da şükür dedik...
sonu bebis olsun insallahBugün 4. Gün klomende kasiklarimda hareketlilik başladı inşallah güzel büyürler
Ah inşallah canım geçen klomende taş düşürdüm tam çatlatma iğnesi sonrası kötü geçmiştisonu bebis olsun insallah