2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

evet cnm. pco su olanlarda insulin direnci filanda oluyor ya da şeker yüksekliği bunlar yumurta kalitesini dusuruyormus. glifor şekeri düzenlediği icin yumurtalama normale dönüyor.
pcosu olmayanlarda bile aslinda seker (karbonhidtat) tuketimine dikkat etmek lazim yumurta kalitesini olumsuz etkiliyor
tesekkur ederim canım
senin hamilelik nasıl gidiyor belirtilerin varmı
canım

merhabalar kizlar :) bırsey danısmak ıstıyorum anladıgım kadarıyla deneyımlısınız.ben ılk defa klomen kullanmaya basladım .
adetımın 2. gunu (salı) gıttım doktora ,ıkı damla falan gelıyordu adetım.doktor bır damla da olsa adettır bızım ıcın dedı.cuma gunu ise klomen ıcmeye basladım.
fakat kontrolden sonra kanamam arttı ve devam ettı .bugun 3uncu hapımı ıcıyorum sankı kanamamda daha da artıs oldu.endıselendım :KK43: sizin dusuncelerınızı merqk edıyorum .

merhabalar kizlar :) bırsey danısmak ıstıyorum anladıgım kadarıyla deneyımlısınız.ben ılk defa klomen kullanmaya basladım .
adetımın 2. gunu (salı) gıttım doktora ,ıkı damla falan gelıyordu adetım.doktor bır damla da olsa adettır bızım ıcın dedı.cuma gunu ise klomen ıcmeye basladım.
fakat kontrolden sonra kanamam arttı ve devam ettı .bugun 3uncu hapımı ıcıyorum sankı kanamamda daha da artıs oldu.endıselendım :KK43: sizin dusuncelerınızı merqk edıyorum .
canim klomen icerken benimde adetimde artis oldu ama günü gelince bitti. yani adetim 7 gün sürer 6. güne kadar normalden fazla kanama olup 7. günde bitti

ShinSeGi ShinSeGi canim gecmis olsun =( Rabbim hayirlisini versin nasip degilmis demek ki. Yine de sukret ki hamile kalabiliyorsun. İnsallah Rabbim tez vakitte gobuslerimizi doldurur moral bozmak, umit kesmek yok Allah'in izniyle:KK15:

ShinSeGi ShinSeGi canim gecmis olsun =( Rabbim hayirlisini versin nasip degilmis demek ki. Yine de sukret ki hamile kalabiliyorsun. İnsallah Rabbim tez vakitte gobuslerimizi doldurur moral bozmak, umit kesmek yok Allah'in izniyle:KK15:
sağol cnm. malesef kimyasal gebelik oldu. dedigin gibi buna da şükür dedik...

sağol cnm. malesef kimyasal gebelik oldu. dedigin gibi buna da şükür dedik...
bu şükürlerinin karşılığını alırsın Allah ın izniyle canım çok emek verdin inşallah mucizen gelir biran önce ben de artık yeni bir klomen ayına girmiş bulunmaktayım bilmiyorum boşa mı kürek çekiyorum hsg çektirmedim eşim tahlil vermedi napcaz böyle bakalım

Bugün 4. Gün klomende kasiklarimda hareketlilik başladı inşallah güzel büyürler

X