2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

merhabalar :) ben adetımın 5.gunu baslayarak klomen kullandım 50 mg gunde bı tane kullandım.yumurta takıbımde yapıldı ama pkolu oldugumdan ılaca tam cvp verememısım.sımdı doktor 5 gun daha kullan dedı .tekrardan yumurta takıbı yapıcak bundan sonrakı asama nedır ? doz arttırımı ve tekrar klomen kullanımını gene adet kanamasından sonramı baslar ?? tecrubelı olanlar vardır aramızda

B
Bende kullandim bndede pko var ve yumurtalarim buyumedi doktr bidaki adetimde dozunu artircagni soyledi bna sanada ole yapabilirler insallh bi sonuc aliriz busefer

10aydir bende bekliyorum ama hep husran 3 aydir.klomen kullaniyorum bu ay doktoruma.gidicegim.bundan sonraki.asamasi nedir acaba siz neler yasadiniz ?
mesajını yeni farkettim , buralara yazmayalı olmuş birkaç ay ve bende hala bir değişiklik yok
klomen ve catlatma iğnesi tedavimden bir sonuç alamadım ve takip eden ay yani mayısta rahim filmi çektirdim onda da bir sorun cıkmadı. bayramdan sonra da aşılama düşünüyorum 2 aşılama denerim olmazsa artık cok beklemeden tüp bebek istiyorum. herhangi bir sorun yok sebepsiz infetilite tanısı alacagız herhlde. inşallah en kısa zmnda miniklerimze kavusurz

Arkadaslar bsy sorucam ben femara kullandim 12. Gun gittim kontrole 1 hafta snra yine cagirdi ama cok hastaydim gidemedim bu ay boşa gecti artik malesef doktorunda numarasi yok smdi ben bir daha ne zmn gideyim simdi gitsem cok gec zaten adetim yaklasti hem hastayim tahlil falanda yapildi gebelik yok adetin 2. Gunu mu gidiyim yine of yine ilac vericek başa sardik resmen

herkese günaydınlar uzun zaman oldu görüşmeyeli... ShinSeGi canım üzülme sakın en azından birlikte hamile kalabildiğini anladık... rabbim vermeyeceği şey için umut ettirmez hayal kurdurmazmış. en kısa zamanda yine olur inşallah. ben bıraktım ilaç kullanmayı herşeyi kendi haline.. kafam okadar rahatki... glifor glukofen tarlusal klomen hepsini çıkardım hayatımdan bir süreliğine. hergün test yapıp hüsranla sonuçlanıp o çökük psikoloji ile yaşamaktan kurtuldum.. Vermiyorsa vardır bi hayır. dedim. birkaç ay daha böyle yapacağım. sonra bende senin gibi tüp bebek yapıp bekleyeceğim... ilaçla tedavi çok yordu beni.

evet cnm mantikli bi karar vermissin. zaten tüp bebek öncesi insanin kafasini toparlamasi da önemli. olabildigince rahatla

Mrb kizlar bana yardimci olabilir misiniz ben bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun ignenin 16.gunu ama 3 gundur lekelenmeler var bende tam adet de olamiyorum karnim kasiklarim agriyo.. 2 gun once idrarda test yaptim negatif.bgn kan vermeye gittim saglik ocagina pazartesi cikcakmis sonuc..acaba o zaman a kadar progestan kullansam mi.gebelik varsa düşük ihtimaline karsi

canim internetten bi arastirsana saglik ocagindaki kan tahlilleri özel laboratuvarlara gönderiliyor bazen ordan bakabiliyorsun belki öğleden sonra çıkar internette. progestan kullanmanin zarari olmaz heralde sadece eğer ki gelen leke adetse adetin sökülemez. istersen bi doktorunu ara danış

Tamam canim evet netten bakilabiliyo bazen insalalh cikar bgn sonucum da bakBilirim..tabi insallah guzel cikar..tesekkur ler cevabin icin canm

Benim de klomenle ilk ayim, pkodan dolayi verdi doktorum. Bugun kontrol vardi 2 tane yumurta gordu doktor ama 10mm adetin 12. Gunu oluyor yani. Pztsi yine kontrolum var, sizce buyume ihtimali var mi? Bu durumu yasayan oldu mu?

Evet canim benim basta 2mm falandi. Yumurta takibinde buyudu.bende pko var.ve ilk ayim klomen de catlatma ignesini de ilk defa vuruldum.allahim tez zamanda kavusturur ins.8 eylulde test yaptircam

Evet canim benim basta 2mm falandi. Yumurta takibinde buyudu.bende pko var.ve ilk ayim klomen de catlatma ignesini de ilk defa vuruldum.allahim tez zamanda kavusturur ins.8 eylulde test yaptircam

Kacinci gununde 2mmdi? Yumurta takibindeyim ben su an. Yumurtan kac mm olunca catlatma ignesini istedi? İnsallah pozitif sonuc alirsin.

Doktor pkolu oldugum icin gec buyuyebilir dedi.sonra ikinci kur yaptik gene 5 gun 5 ilac ictim gittim bu sefer buyudu 16mm falandi bi tane de arkadan gelio dedi doktor ,2 gun sonra kendin igne yapcan dedi yaptim bakalim hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…