biz üstüne titredikce hep bi aksilik çıkıyor zatenAh inşallah canım geçen klomende taş düşürdüm tam çatlatma iğnesi sonrası kötü geçmişti
Aynen öyle canım hep aksilik artık takılmıyorum ya olmazsa da nasip inşallah ummadigimiz umudugumuzu kırdığımız anda gelir güzel haberlerbiz üstüne titredikce hep bi aksilik çıkıyor zateninsallah bu sefer bi sorun olmaz cnk
Bende kullandim bndede pko var ve yumurtalarim buyumedi doktr bidaki adetimde dozunu artircagni soyledi bna sanada ole yapabilirler insallh bi sonuc aliriz busefermerhabalar :) ben adetımın 5.gunu baslayarak klomen kullandım 50 mg gunde bı tane kullandım.yumurta takıbımde yapıldı ama pkolu oldugumdan ılaca tam cvp verememısım.sımdı doktor 5 gun daha kullan dedı .tekrardan yumurta takıbı yapıcak bundan sonrakı asama nedır ? doz arttırımı ve tekrar klomen kullanımını gene adet kanamasından sonramı baslar ?? tecrubelı olanlar vardır aramızda
Amin canim insallahB
Bende kullandim bndede pko var ve yumurtalarim buyumedi doktr bidaki adetimde dozunu artircagni soyledi bna sanada ole yapabilirler insallh bi sonuc aliriz busefer
mesajını yeni farkettim , buralara yazmayalı olmuş birkaç ay ve bende hala bir değişiklik yok10aydir bende bekliyorum ama hep husran 3 aydir.klomen kullaniyorum bu ay doktoruma.gidicegim.bundan sonraki.asamasi nedir acaba siz neler yasadiniz ?
evet cnm mantikli bi karar vermissin. zaten tüp bebek öncesi insanin kafasini toparlamasi da önemli. olabildigince rahatlaherkese günaydınlar uzun zaman oldu görüşmeyeli...ShinSeGi canım üzülme sakın en azından birlikte hamile kalabildiğini anladık... rabbim vermeyeceği şey için umut ettirmez hayal kurdurmazmış. en kısa zamanda yine olur inşallah. ben bıraktım ilaç kullanmayı herşeyi kendi haline.. kafam okadar rahatki... glifor glukofen tarlusal klomen hepsini çıkardım hayatımdan bir süreliğine. hergün test yapıp hüsranla sonuçlanıp o çökük psikoloji ile yaşamaktan kurtuldum.. Vermiyorsa vardır bi hayır. dedim. birkaç ay daha böyle yapacağım. sonra bende senin gibi tüp bebek yapıp bekleyeceğim... ilaçla tedavi çok yordu beni.
canim internetten bi arastirsana saglik ocagindaki kan tahlilleri özel laboratuvarlara gönderiliyor bazen ordan bakabiliyorsun belki öğleden sonra çıkar internette. progestan kullanmanin zarari olmaz heralde sadece eğer ki gelen leke adetse adetin sökülemez. istersen bi doktorunu ara danışMrb kizlar bana yardimci olabilir misiniz ben bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim bugun ignenin 16.gunu ama 3 gundur lekelenmeler var bende tam adet de olamiyorum karnim kasiklarim agriyo.. 2 gun once idrarda test yaptim negatif.bgn kan vermeye gittim saglik ocagina pazartesi cikcakmis sonuc..acaba o zaman a kadar progestan kullansam mi.gebelik varsa düşük ihtimaline karsi
Tamam canim evet netten bakilabiliyo bazen insalalh cikar bgn sonucum da bakBilirim..tabi insallah guzel cikar..tesekkur ler cevabin icin canmcanim internetten bi arastirsana saglik ocagindaki kan tahlilleri özel laboratuvarlara gönderiliyor bazen ordan bakabiliyorsun belki öğleden sonra çıkar internette. progestan kullanmanin zarari olmaz heralde sadece eğer ki gelen leke adetse adetin sökülemez. istersen bi doktorunu ara danış
Evet canim benim basta 2mm falandi. Yumurta takibinde buyudu.bende pko var.ve ilk ayim klomen de catlatma ignesini de ilk defa vuruldum.allahim tez zamanda kavusturur ins.8 eylulde test yaptircam
Adetin 5.gunu basladim klomene sonra 2 gun icmedim.3.ncu gun gittim doktora.ozaman 2mm di.