olabilir cnm ben ilk kullandigimda adetim 5 gün gecikti ve 1 hafta tuhaf agrilarim oldukızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum..
geçtiğimiz adet döneminde doktorum klomen verdi kullandım . bugün adet günüm ve 3 gündür karnımda adet ağrısı gibi de değil gibi de ağrılarım var hap yapmış olabilirmi ? yardım edin
Cekilmistim canim sag kapaliydi laparoskopiyle actilarcanim yumurtlamani takip edip ona göre yapar. sen rahim filmi cekilmis miydin?
o zaman asilamaya baslar hemen diger ayCekilmistim canim sag kapaliydi laparoskopiyle actilar
Abla naptin test gunun ne zaman umarim bebislerin tutunmustur sana. Dualarim seninle.o zaman asilamaya baslar hemen diger ay
Abla naptin test gunun ne zaman umarim bebislerin tutunmustur sana. Dualarim seninle.
iyiyim kizlar sordugunuz icin sağolun. test cumartesi :) gayet iyiyim ama biraz önce sinirlendim cok o an kasiklarima bi sızı girdi cok korktumHayalci_almina nasılsın canım var mı bir gelişme
Insallah tutunmuslardir. Insallahhhhiyiyim kizlar sordugunuz icin sağolun. test cumartesi :) gayet iyiyim ama biraz önce sinirlendim cok o an kasiklarima bi sızı girdi cok korktum
canım sen aşılamamı yaptırdın ben kaç haftadır görmemiştim seni cumartesi bebek tuttumu diye mi test yapılacak canım adına çok sevindim inşallah tutmuştur meleğin seninlediriyiyim kizlar sordugunuz icin sağolun. test cumartesi :) gayet iyiyim ama biraz önce sinirlendim cok o an kasiklarima bi sızı girdi cok korktum
tüp bebek yaptirdim cnm evet ctesi kanda gebelik yapilcak bana dua ederseniz sevinirim :)canım sen aşılamamı yaptırdın ben kaç haftadır görmemiştim seni cumartesi bebek tuttumu diye mi test yapılacak canım adına çok sevindim inşallah tutmuştur meleğin seninledir
amiiiinnnnInsallah tutunmuslardir. Insallahhhh
Hmm anladim canim bakalim degistirdim doktorumu bu doktor iyi ilgileniyo memnunum insallah boyle gidero zaman asilamaya baslar hemen diger ay
butun dualarım seninle canım inşallah tutnmuştur bebişlerin cumartesi senin haberini bekliyyecem merakla inşalllah tutmuşturtüp bebek yaptirdim cnm evet ctesi kanda gebelik yapilcak bana dua ederseniz sevinirim :)
yeni gördüm msjlarını canım inşallah tutmuştur dualarım seninle rabbim yardımcın olsun ...tüp bebek yaptirdim cnm evet ctesi kanda gebelik yapilcak bana dua ederseniz sevinirim :)
insallah cnm sagol :)yeni gördüm msjlarını canım inşallah tutmuştur dualarım seninle rabbim yardımcın olsun ...
merhaba tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütürsün. Ben klomen kullanmadım ama bu ay kullanacaktım gerek kalmadı o yüzden bu konuyu tamamen okumuştum hamilelik takvimi yaptığını görünce çok sevindim :)insallah cnm sagol :)
henüz hamile degilim canim tüp bebek yaptirdim sonucu yarin alcaz insallah takvimim kalici olur :) senin de bebisin hayir olsunmerhaba tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alıp büyütürsün. Ben klomen kullanmadım ama bu ay kullanacaktım gerek kalmadı o yüzden bu konuyu tamamen okumuştum hamilelik takvimi yaptığını görünce çok sevindim :)
inşallah kalıcı olur takvimin. İnşallah embriyon tutunmuştur. Teşekkür ederim :)henüz hamile degilim canim tüp bebek yaptirdim sonucu yarin alcaz insallah takvimim kalici olur :) senin de bebisin hayir olsun
inşallah döllenir ama 10 aydır her ay hüsran olunca umutlanamadıgımı farkettim , bu ay da olmayacak regl olmaya hazırla kendını dıyorum. iğneden sonra 15. gün hasta olman lazım dedi doktorum bgn 7. gündeyim. bu ay da olmazsa hsg cekimi yaptıracagım uzun ve sancılı bir süreç olmadan inş bebeklerimize kavusuruz
canim 3 kere klomen kullandiktan sonra 1 yil dolduysa ve rahim filminde cekildiyse asilamaya geciliyor artik. benim biraz ters oldu rahim filminden sonra asilama sonra 3 kere klomen sonra tekrar asilama ve en son tüp bebek10aydir bende bekliyorum ama hep husran 3 aydir.klomen kullaniyorum bu ay doktoruma.gidicegim.bundan sonraki.asamasi nedir acaba siz neler yasadiniz ?