2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

olabilir cnm ben ilk kullandigimda adetim 5 gün gecikti ve 1 hafta tuhaf agrilarim oldu

iyiyim kizlar sordugunuz icin sağolun. test cumartesi :) gayet iyiyim ama biraz önce sinirlendim cok o an kasiklarima bi sızı girdi cok korktum
canım sen aşılamamı yaptırdın ben kaç haftadır görmemiştim seni cumartesi bebek tuttumu diye mi test yapılacak canım adına çok sevindim inşallah tutmuştur meleğin seninledir

henüz hamile degilim canim tüp bebek yaptirdim sonucu yarin alcaz insallah takvimim kalici olur :) senin de bebisin hayir olsun

10aydir bende bekliyorum ama hep husran 3 aydir.klomen kullaniyorum bu ay doktoruma.gidicegim.bundan sonraki.asamasi nedir acaba siz neler yasadiniz ?

10aydir bende bekliyorum ama hep husran 3 aydir.klomen kullaniyorum bu ay doktoruma.gidicegim.bundan sonraki.asamasi nedir acaba siz neler yasadiniz ?
canim 3 kere klomen kullandiktan sonra 1 yil dolduysa ve rahim filminde cekildiyse asilamaya geciliyor artik. benim biraz ters oldu rahim filminden sonra asilama sonra 3 kere klomen sonra tekrar asilama ve en son tüp bebek

Kizlaaaaarrr sonucum pozitif
54 çıktı henüz biraz düşük ama insallah katlayarak artar.
Rabbim hepinize tez zaman da nasip etsin. ben 6 doktor degistirdim 3 kere kloman kullandim, sayisiz yumurta takibi yaptirdim, aldigim ovulasyon testlerinin haddi hesabi yok, ateş ölçmenin dibine vurdum, 2 kere aşılama denedim ve nihayet ilk tüp bebek denememde pozitifi gördüm
demem o ki zor bir süreçten geciyorsunuz ama en kötü ihtimal tüp bebek denerim öyle hamile kalirim diye kafanizi rahatlatin ama insallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…