- 30 Temmuz 2015
- 341
- 258
Himm anladim canim. Olacagi varsa oluyo zaten takibe felan bakmiyor da.. :) hakkimizda hayirlisiEvet canım, ben geçen sefer 9. gün 11. gün 13 gün gitmiştim,
Ama benimde işten dolayı bu aydan sonra izin almam zorlaşacaktır o yüzden bu ay da deneyim, sonrasında bakalım,
işte şimdi 9. gün ve 13. gün gitmiş olacağım bende
Aynen dediğin gibi canım, sabır..Himm anladim canim. Olacagi varsa oluyo zaten takibe felan bakmiyor da.. :) hakkimizda hayirlisi
daha önceden konuşmuştuk doktorla arife günü gel başlayalım ignelere dedi ama arife günü benim adetin 4. ya da 5. günü olcak gec mi olucak kafama o takildi birazyarin bi daha aricam doktoru
Dur öyle söyleme canım bizimde sınavımız böyle , İnşallah 2. sinde tutar, bende 2. bye başladım bu sefer günde 3 tane içiyorum ,Cok yıpratıcı seyler bunlar daa yolun cok başındaym ama dengem bozuldu iyice 2. Klomen kullanısım bu ay hicbi sorun yok esimdede bendede ama olmuyor 1bucuk yıldır anlamadm.. cumartesi randevum var bakalm yumurta olusmusmu igne verickmi.
doktor beni 2 aydir takip ediyordu kan tahlillerime daha önce bakmisti ve aşılama da yapmıştı durumumu biliyor sanirim o yüzden istemedi. bayram tatilinden dolayi sanirim pazartesi başlatmak istiyor ignelere böylece bayram bitisi kontrolü ignenin 5tup bebek de 5. gun basamıstım ılaclara ben de. ama adetın 2. gunu ben den kan tahlıllerı ıstedıler. ve o degerlere gore ılac baslattılar. senden ıstemedıler mı.
peki kan tahlillerindeki sonuclardan dolayi mi 5. gün başlattı?tup bebek de 5. gun basamıstım ılaclara ben de. ama adetın 2. gunu ben den kan tahlıllerı ıstedıler. ve o degerlere gore ılac baslattılar. senden ıstemedıler mı.
canim infertilite uzamni bi doktora gittin mi? bir de yas problemin yoksa bunaldigini hissettigin dönemlerde tedavine ara ver bi kac ay rahatlaCok yıpratıcı seyler bunlar daa yolun cok başındaym ama dengem bozuldu iyice 2. Klomen kullanısım bu ay hicbi sorun yok esimdede bendede ama olmuyor 1bucuk yıldır anlamadm.. cumartesi randevum var bakalm yumurta olusmusmu igne verickmi.
Özele gidiyorum yaşımda 23, eger bu ayda olmassa ara vericem bu 2.denemem yolun cok başndaym blyorm ama yinede bunalyrm..canim infertilite uzamni bi doktora gittin mi? bir de yas problemin yoksa bunaldigini hissettigin dönemlerde tedavine ara ver bi kac ay rahatlabizim durumlarda stres de cok etkili hem belki rahatladığın ay oluverir
heleki 23 yaşındasın hiiiccc takma eşinle tatile filan git kafani dağıt ara ver uzun zaman olmazsa da sana tavsiyem bi infertilite uzmanina gidersin onlarin bakış açısı daha farklı oluyorÖzele gidiyorum yaşımda 23, eger bu ayda olmassa ara vericem bu 2.denemem yolun cok başndaym blyorm ama yinede bunalyrm..
peki kan tahlillerindeki sonuclardan dolayi mi 5. gün başlattı?
doktorla konustum adetim bugün başladı deyince yarina çağırdı bakalim ne yapacak cok korkuyorum ya tutmazsa korkusu simdiden sardı benihayır kan tahlılındekı degerlere gore ılac dozajları ayarlanıyordu. ve transfer gunune kadar her ıkı gunde bır hastaneye kontrole gıttıgımde benden kan alındı.
Merhaba, Sahurda ve iftarda kullandım ben sonuç bekliyorum ☺Kizlar merhaba kandilimiz mubarek olsun. Bisey daniscam sizlere. Suan klomen kullanan arkadaslar -gunde iki kere kullananlar- ramazanda nasil kullaniyorsunuz iftardan ve sahurdan sonra mi?
evet cnm dedigin dogruymus bugün kan tahlili aldilar her kontrole gidiste kan tahlili yapcaklarmishayır kan tahlılındekı degerlere gore ılac dozajları ayarlanıyordu. ve transfer gunune kadar her ıkı gunde bır hastaneye kontrole gıttıgımde benden kan alındı.
Kizlar merhaba kandilimiz mubarek olsun. Bisey daniscam sizlere. Suan klomen kullanan arkadaslar -gunde iki kere kullananlar- ramazanda nasil kullaniyorsunuz iftardan ve sahurdan sonra mi?
İl kullanıdğımda doktor önceden sabah akşam diyorduk ama artık sabah iki tane birden içebilrisiniz demişti ben öyle yaptım tutmadıKizlar merhaba kandilimiz mubarek olsun. Bisey daniscam sizlere. Suan klomen kullanan arkadaslar -gunde iki kere kullananlar- ramazanda nasil kullaniyorsunuz iftardan ve sahurdan sonra mi?
olsun cnm napalim.mecburi sebepler insallah kazasini yaparsin daha sonraİl kullanıdğımda doktor önceden sabah akşam diyorduk ama artık sabah iki tane birden içebilrisiniz demişti ben öyle yaptım tutmadı
bu sefer günde 3 kere alıyorum mecbur oruç tutamıyorum