evet cnm malesef bende 4-5 gün kadar gecikme yapti ama insallah senin gecikmen bebistendirkizlar klome adet gecikmesi yapiyormu mayisin 31nde olmustum en son hala olmadim test yaptim gecen hafta ama negatif biraz erken yaptim galiba
doktorla konustum adetim bugün başladı deyince yarina çağırdı bakalim ne yapacak cok korkuyorum ya tutmazsa korkusu simdiden sardı beni
ayyy canim gercekten moral verici bi mesaj oldu sözlerin teşekkür ederim :) insallah olacak haklisin korkmamaliyimsana pozıtıf bır ornek olması ıcın kendı deneyımı mı anlatayım. ben anıden karar vermıstım tup bebege 3 yıllık bır ugrasın ardından. kontrollere basladım hıc bırıne esımle beraber gıtmedım. zaten ılk denemede olmaz dıye dusunuyordum. cunku okudugım yorumlara gore genelde 2. yada 3. de sans daha cok artıyor ve gebe kalıyordu kadınlar. transferımı oldum ve oyle ewde hıc yatmadım. 2. gun esımle pazara gıttık felan. ben turıst rehberıyım transferımın 8. gunune cok onceden tur almıstım. doktora sordum ve sakın dedı aman gıtme. felan fılan. ben yabancı kaynaklar da dahıl olmak uzere cok maakle okudum. ve kendıkendıme bu tura cıkmamda bır sakınca olmadıgına emın oldum. ıkı gunluk turuma nasladım transferımın ıkıncı gunu. toplamda 900 km artı en az 6- 7 km yuruduk bu ıkı gunde. ve grubumdakı kadınlar dan bır tanesı tup bebk doktoruydu. bu konuyu konustuk ve amerıka da kesınlıkle tr de kı gıbı bı uygulama yapılmadıgını anlattı kadın bana.transferın ardından kadınları dırekt normal ıs temposuna dondurduklerınden bahsettı. normal hamılelık surecınde de bu sekılde oldugunu vurguladı. kısacası o denemde hamıle kaldım. dunyalar guzelı bır oglum oldu. yanı canım daha olayın basında ne den korkuyorsun kı. soyle dusun sen elınden gelenı yapıyorsun sonuc ne olursa olsun denemıs olacaksın. benı bu tup bebek uygulamasına yonlendıren en buyuk olay tanıdıgım yaslı bır cıfttı. 80 lerınde bır cıft cocoukları hıc olmamıs. ve kadın bana o zaman demıstıkı kendılerının genclık yıllarında tup bebek uygulaması yokmus yada asılama. eger olmus olsaydı dıyor kadın' elımde ve avucumda olan herseyı feda ederdım'. ozetle.. rahat ol. bunu yapabılırsın benım gıbı pımpırık acelecı sabırsız bır ınsan yaptıysa sen de yaparsın. bu konularda ustume kımseyı tamımam :). guzel haberlerını burdan takıp edecegım. hayırlısı olsun ınsallah
insallah yerlesme kanamasi olmustur4 gün önce leke geldi sonra bidaha hic gelmedi insallah hasta olmam ya insallah
yerlesme kanamasi nasil oluyo cokmu oluyo bnmki afedersin kahverengi bi lekeydi adetimde oyle olur bnm ama bi kere oldu ve 4 gundur olmuyo insallah dedigin gbidir en son mayisin 31nde adet oldum 20 küsür gunde bir olurdum bakalim klomende geciktiriyo olabilir ooofinsallah yerlesme kanamasi olmustur
cnm ben hic yasamadim ama kahverengi ya da pembe cok az leke seklinde oluyor diyorlar. test yaptin mi?yerlesme kanamasi nasil oluyo cokmu oluyo bnmki afedersin kahverengi bi lekeydi adetimde oyle olur bnm ama bi kere oldu ve 4 gundur olmuyo insallah dedigin gbidir en son mayisin 31nde adet oldum 20 küsür gunde bir olurdum bakalim klomende geciktiriyo olabilir ooof
Oralı ni bozmak istemem ama ben tarihe geçtim. 17 gün gecti klomenlekizlar klome adet gecikmesi yapiyormu mayisin 31nde olmustum en son hala olmadim test yaptim gecen hafta ama negatif biraz erken yaptim galiba
yok canim zaten heves etmiyorum ki herzaman gecikir bnmkisi alıştım napiyimTatlim
Oralı ni bozmak istemem ama ben tarihe geçtim. 17 gün gecti klomenle
bu ara yapmadim canim gecen hafta yaptim oda cok erkendi zaten negatifcnm ben hic yasamadim ama kahverengi ya da pembe cok az leke seklinde oluyor diyorlar. test yaptin mi?
cnm opu 2 gün önceden belli oluyormus ama bu hafta olur taminim. sadece bi tane igne yaptiktan sonra kaşıntı kizariklik yanma filan yapiyor diger iki ignede bisey yapmiyor ama malesef gobegim morarmaya başladı
bu ay geç yumurtlama olduysa adetinde gecikir bazi aylar öyle olabilir ama bence artik bi test yap hamile de olabilirsinya arkadaslar bn en son 31 mayista hasta oldum 20 küsür gunde bir olurdum olmadim icim bi tuhaf bu kdr gecikmesi bilmiyorum normal mi ya test yapmayada cesaretim yok bu kdr gecikmisken olursam dunya başıma yikilir artik
korkuyorum yabu ay geç yumurtlama olduysa adetinde gecikir bazi aylar öyle olabilir ama bence artik bi test yap hamile de olabilirsin
Allah emeklerini zayi etmesin canım inşallah pozitif goreceksin bol bol Zikir cek kuran oku psikolojik olarak rahatlarsın transfer gunu etiketle beni mutlaka bi yasin okuyalım inşallahcnm opu 2 gün önceden belli oluyormus ama bu hafta olur taminim. sadece bi tane igne yaptiktan sonra kaşıntı kizariklik yanma filan yapiyor diger iki ignede bisey yapmiyor ama malesef gobegim morarmaya başladıöstrojen cok yükseldiği icin sanirim inanilmaz akintim var bugun resmen 1 tane yumurta kirmissinda icinden aki çıkmış gibi bi anda akıntı geldi. bi de hormonal degisim duygusallik yapiyor galiba bugün ignemi batiramadim diye ağladım :)