2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

20 yasında bir düşük yaptım moralim bozuldu dünyam yıkıldı ondan sonra tedavi falan görmedim Allah'a bıraktım ve artık gına geldi çocuk sevgisinden ve şubatta doktora gitmeye karar verdim doktor bir daha hayal kırıklığına uğradım sonra internet sitesinde dolaşırken soğan kürüne rastladım ve 7 gün uyguladım ve sonucunu aldım 15 gün biraz fazla olmuş tam yumurtlama tarihine denk geliyor bildiğim kadarıyla Hakkı'nızda hepinizin hayırlısı olsun inşallah rabbbim herkesi görüyor içten dua edin güzellerim nolur içten dua edin beni çok zor şeyler yasadım eş dost tarafından allahım hepinize meleklerinizi kucağına almayı nasip etsin Prenseslerim benim

canim ibrahim saracoglu videosunda ilk ay 15 gün ikinci ay 7 gün yapin diyordu. ben aşılama yaptirdim bu ay tam aşılama günü bitti çok şükür. rahmim falan da kalindi iyiydi. zararli bi etkisi olmamistir diye düşünüyorum. umarim faydasi olur bana da

İnş istediğin olur yazarsın bilmek isterim. Bende inş müjdeyi sende ilk bize yazarsın ben ilk sizinle paylaştım şuan eşimm dahil kimseye diyemedim bir heyecan bir korku var içimde yarın doktora gidip önce. Bana neden olumsuz sizin çocuğunuz olmaz deyip başından defetti onu soracam sonra muayene olup gelip söyleyecem bana dua edin nolur

insallah hersey yolunda gider cnm. doktorlar hep en kötü senaryoyu çiziyor zaten benimde bata az kaldi. insallah güzel haber olur paylaşirim sizlerle

CANIM YA RESMEN BİZLERE UMUT OLDUN.... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU YAZIN İÇİN....İNŞALLAH RABBİM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN

DOKTOR TESTİN SÜPHELİ OLDUĞUNU KAN TESTİ YAPTRMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.

BUGÜN İTİBARİ İLE 5 GÜN GECİKTİ.. SANKİ KASIĞIMDA YABANCI BİR CİSİM VAR SAĞ TARAFTA.. OTURUP KALKINCA AĞRI YAPIYOR.. GICIR GICIR OLUYOR SANKİ... NE OLUYOR BANA BÖLE

Canim kan testini yaptir mutlaka masallah cok sabirlisin bende o kasik agrisi vardi ve sonuc pozitifti insallah guzel haberlerini aliriz.

e artik bayaga geckis kan testini yaptir bebiş geliyo olabilir

GÜNAYDIN HANIMLAARRR. BEN BU KADAR SABIRLI OLAMAZDIM BANA NE OLDUYSA... DÜN AKŞAM Bİ LEKE GELDİ DAHA DA TIK YOK... ACAYİP BELİM AĞRIYOR ADET SANCISI GİBİ. SANIRIM BU AY DA YOKK

Telefonla görüştük gebelik var leke için Progestan diye bir ilaç söyledi tam anlamadım ama ismini yanlış bişi almaktan çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…