- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #102.081
Adetm 1 hafta gecmstı kan verdım öğlnden snra cıkacak bakalım neler olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha benimki hala "benim, vermem" bu kadarOğlum ilk cümlesini dün kurdu 'eline sağlık' :)))))
Ne çabuk büyüdü bu sıpalar ya
Ay hadi bakalımmm :)Adetm 1 hafta gecmstı kan verdım öğlnden snra cıkacak bakalım neler olacak
Ya benim oğlan da. Bez değiştirmek eziyet... El_EmHiç sorma bu aralar oğlum öyle bezini çıkartmak istemiyor banyo yapmak istemiyor
Ayyy evet benim içinde tatilin anlamı bu hahaha odan temizlenir yemeğin hazırİnşallah güzel geçer . Tatil insana değişiklik oluyor heleki ye iç gez ama iş yapma bayılıyorum :))
Aynen türlü oyunlarla ısırmalı boğuşmalı alt değiştiriyoruz :)Ya benim oğlan da. Bez değiştirmek eziyet... El_Em
Canım bu sıpa tatilde memeye iyice düştü. Belki bırakmasa seninki de böyle olacaktı. Tatilde bıraktırırım diyordun yaAynen türlü oyunlarla ısırmalı boğuşmalı alt değiştiriyoruz :)
Bizde Alanya dan sonra fethiye ye geçtik 5 gunde orda kaldik.orda su güzel heleki gece kordon boyu süper Fethiye'de. Bir de fırsatının olursa Kandıra koyuna gidin oradaki suya mutlaka girer oglun benim kız bayıldı oraya. Tavsiye ederimY yilfasa canım marmaris içmeler Datça gezdik. Bodruma doğru çıkacaktık ama baktık su soğuk fethiye Antalya yaptık.
Benim oğlan şu simitlerden ve denizden fena korkuyor
İlk aldığım gün güzel girdi. Su soğuktu korktu. Sonra geçen biraz mıIrdanmasına aldırmadan soktum. Tam oynarken babası yüzünü silmiş gözüne krem kaçıp yaktı tabii. Bir çığlık ağlama... Şimdi yine girmiyor. Su sıcak burada girer dedim ama yok ağladı. Yine de giydirdim ama denize bırakana kadar yırttı kendini aldım tabi geri.
Oyalanmıyor hiç.
İlk günler üşüdü ya... Korktu. Şimdi bana yapışık giriyor azıcık gevşetsem kıyamet kopuyor. Ama girmek istiyor çıkmak istemiyor.
3 4 gün daha takılacağız buralarda azıcık girse... Çok yoruldum bu tatilde ben. Denizin içinde olayım ama annemin kucağında olayım derdi...
Ya orada annem babam olacaktı otel tatili değildi o yüzden kolay olur diyordum her meme demesinde babam dışarı çıkaracaktı :) kısmet gerek kalmadı :)Canım bu sıpa tatilde memeye iyice düştü. Belki bırakmasa seninki de böyle olacaktı. Tatilde bıraktırırım diyordun ya
ben deeee tam bana goreİnşallah güzel geçer . Tatil insana değişiklik oluyor heleki ye iç gez ama iş yapma bayılıyorum :))
Dimi ya yaşasın kadınlara tatilllllll
hayırlı olsun cnmHamıleyım 7548 le
Hayırlı olsun canım hissetmiştin zatenHamıleyım 7548 le
Oo canım hayırlı olsun inşallah Allah gönlüne göre verdiHamıleyım 7548 le
hayırlı olsun cnm
Hayırlı olsun canım hissetmiştin zaten
Çok sagolun teşekkur ederım bakalım bu hamıleşık seruvenım nasıl gececekOo canım hayırlı olsun inşallah Allah gönlüne göre verdi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallahHamıleyım 7548 le
Hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin 2. Mi 3. MüHamıleyım 7548 le