2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326

Sabah 8 iyi ama öğlen 3,5 çok geç. Fazla mı uyarılıyor acaba çocuk? Yarın bi tv yi kapatıp 12 den sonrasını daha sakin geçirtmeye çalışır mısın? Ne yiyor bir de? Uyumadan ağır bir öğün yemesin. Şişlik hazımsızlık onlarda da oluyor. Akşamları gerçekten çok kötü saat olarak. Sen ondan da dinlenemiyorsun. Uyuduğu oda karanlık oluyor mu? Uykusu gelince ne yapıyor? Acaba uykusunu açan bişeyler mi var? Mutlaka öncesinde geliyordur..
 
Aaaa sen ne kadsrlık evlisin
 
Evet benim ikna olma sebebim reflüydü. Çok uyanıyor falan ama kıyamıyordum kesinlikle. Reflü azalmıştı bu ara ama maalesef geçmiyor. Alerjik bir dönem değilken hazır bırakalım dedim. Gece 5e sonra 3e sonra 1e düşürdüm. Sonra sabah 5ten önce emzirmedim. Sonra 7 derken aşıp konuştum. Bak senin kankalar yorulmuş biraz gece uyuyacakmış. Sen uyurken falan. Kıyamet koptu yavaş yavaş alıştı ama. Şimdi gece emmek istemiyor. Omzuma yatıyor. Kırk yılda bir elini koyuyor gece vuruyor pat pat aaaa uyusunlar sabaha süt olsun hişşş diyorum bırakıyor. Öncesinde benimki de gündüz çok az emiyordu ama gece bırakınca zirve yaptı. İki gün reddetti hiç emmedi baktı gece emzirmiyorum. Gündüz emmeye devam etti ama saat başı emiyordu. Şimdi yemeklerden sonra ve gece yatarken. 5 6 emme oluyor gündüz.
Bir de şimdi geldi aklıma. Reflünün yanında bez meselesi de var. Sıpa çok çiş yapıyor, kullandığı .hazır bez de yıkanabilir bez de çişi kaldırmıyor .bir kez yapsın ikinci tamamen dışarıda ya da bir defa fazla yapsa.... Gece komple üst baş değiş, yıkamasam çişin değdiği yerler pişik oluyor .yıkasam uyku kaçıyor. Şimdi gece çiş taşsa da bezden, bir kere yaşıyoruz bu durumu. Su veriyorum ama artık. Sabah 4 5 gibi su istiyor.
 
Ediz ne zaman 5 10 dk da olsa tv telefon maruz kalsa tüm gece ağlıyor. Uykusunda da uyanınca da. 10 kere uyanacaksa 15 kere uyanıyor. @emnis
 
Ayyy teyzesi dün inek sütü denedim tepki vermedi. bakalım daha bir tatlı kaşığıama olsun. Yumurta da geçti 2 ayda yavaş yavaş verdik şükür şimdi yiyor. Artık dokunmuyor
Oy oy oyyyy maşallah maşallah maşallah diyelim.insallh daha da iyi olacak alerjisi hiç kalmayacak. Sende çok yıprandı bu alerjiden ama uzman da oldun :))
 
Oy oy oyyyy maşallah maşallah maşallah diyelim.insallh daha da iyi olacak alerjisi hiç kalmayacak. Sende çok yıprandı bu alerjiden ama uzman da oldun :))
Sorma ya... Dün hatunun biri mesaj atmış bana. Bebeğim alerji oldu niye oldu bilmiyorum. 2 ay ek gıda vermedim. Dün eline kapalı paket çikolata verdim onu kemirmiş emmiş yine alerji oldu ne yapayım.
 
Şimdi 3,5 yıl oldu eşim balayından dönüşte başladı istemeye 9 ay dayanabildim lafına sonra nasılsa olmaz dedim 9.ay patladım
çok güldüm çoook :))) biz de 11 aylık evliyken e hemen olacak değil ya dedik, öyle de oldu. 1 yıl 6 aylık evliylen hamile kaldım. Nasılsa olmaz deyince kadın kortizol üretmiyormuş vücut ve hamile kalmak kolaylaşıyormuş :) bu arada eşin ne kadar çok istediyse Rabbim çifter çifter yollamış
 

Sen şu alerji işinden çok çektin.. bizimki hiç sorunsuz diyebilirim maşallah. Gece de 12 saat kalıyor neredeyse bez, pamuk gibi açıyorum sabah, çiş çok ama bişey olmuyor, prima kullanıyorum.
Bi aksilik yaşamazsak inşallah 2 yaşını doldursun, yavaş yavaş birkaç ayda bırakırız memeyi de. Evdeyim ne de olsa, ömründe bir daha meme mi emecek ..
 
Ediz ne zaman 5 10 dk da olsa tv telefon maruz kalsa tüm gece ağlıyor. Uykusunda da uyanınca da. 10 kere uyanacaksa 15 kere uyanıyor. @emnis

Bi denemeye değer.. belki gerçekten işe yarar. Sorarsa da bozuldu dersin. Ama istikrarlı olabileceksen.. bi süre sonra açıl görürse sözünün de hükmü kalmaz. Değmez mi bu çilen azalsa..?
 
Hazır bezler o kadar arttırdı ki ürtikeri... Şimdi de yarım saatliğine bağlasam hemen cildi pütür pütür kızarıp kabarıyor göbek diz arası.
Maşallah Deniz kıza :)
Ben de gündüz işini 2 yaşından sonra dediğin gibi haftada ya da iki haftada bir öğün azaltarak düşünüyorum. Gerçi 21 aylıkken ben işe başlayacağım. O ara bırakabilir kendi.
Yalnız gece emmesini tam zamanında kesmişiz iki gündür şiddetli reflüsü var.
 
Kızlar selam nasilsiniz biz iyiyiz şükür 15aylik olduk yerimizde durmuyoruz maşallah hergun sokaklarda koşturuyor uz gece uykularimiz hala çok düzensiz saat başı uyanıyoruz bende artık emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum bırakanlar var mı neler yaptınız fikir verirseniz sevinirim çünkü çok aşırı düşkün bırakmaz gibi geliyor napabilirim ???
 
Canım gece beslenmesini nasıl kestin merak ettim çünkü bir kalktı mı cildiriyor durduramiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…