- 31 Ekim 2016
- 4.962
- 11.544
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #100.041
Başta çok zor oldu canım. Gün geldi 2 saat zıplayarak evde dolaştım gün geldi kostum. Normalde en fazla 10 günde halloluyormuş tamamen ama bizim araya yanlışlıkla emzirme girdi, başa sardı. Hasta oldu başa sardı, inat çıktı bir de benim sıpa. Şimdi yaklaşık bir buçuk ay oldu bırakalı ama çok şükğr gece emmek istemiyor.Canım gece beslenmesini nasıl kestin merak ettim çünkü bir kalktı mı cildiriyor durduramiyorum
Önce gece emmeyi 5e düşürdüm belli saatlerde emzirdim. Sonra 3e düşürdüm. Sonra gece 3te ve sabah kalkınca sonra 4te ve kalkınca sabah 5te ve kalkınca... 5ten sonra da bak oğlum artık gece uyuyorlar dedim. Elini atınca hişşşş uyandırma da süt olsun dedim.
Derken işte sabahı bekler olduk. Her sabah gidip cama Baktık dışarısı aydınlanınca emzirdim. Ama 5te kalkıp havanın aydınlanmasını beklediğiniz de oldu tabi. Gece uyur sabah uyanır. Sonda 1 hafta sabitleri sabah 6ds uyandı. Sonra baktı emzirmiyorum. 6da kalksa da hemen uyuyor 7de kalkmaya başladı.
Derken şimdi çok şükür gece tutturmuyor. Normalde 7 ila 10 günde bu kıvama gelirmiş, bizimki inatçı çıktı. Arada benim de hataların oldu. Ama çok şükür atak döneminden önce hallettik.
Şimdi yine gece çok uyanıyor. Ama emzirmiyorum. O da sormuyor, kafasını omzuma koyuyor. Evde dolanarak pışpışla uyuttum başta. Şimdi ona alıştı. Onu da bıraktıracağım elbet ama bu ara çok hırçın huysuz. Yeni yürüyor ve atak dönemine girdi. Biraz sakinleşince inşallah...