- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- Konu Sahibi Ikra meyra
Ben de carsnba günü keseyi girmek için gidicem inslh giruruz
İnşallah canım 2 gün var aramizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de carsnba günü keseyi girmek için gidicem inslh giruruz
Merhaba kızlar bende katıldım aranıza 5+0 ım bugün bende görmedim hala keseyi çok heyecanliyim
Amin canım hepimiz sağlıkla alırız inş 11 martta gideceğim keseyi gormedigim içinde korkularim var heyecanliyimMerhaba canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Kese için ne zaman gideceksin
Amin canım hepimiz sağlıkla alırız inş 11 martta gideceğim keseyi gormedigim içinde korkularim var heyecanliyim
Hoşgeldiniz hayırlı olsun.Merhaba kızlar bende katıldım aranıza 5+0 ım bugün bende görmedim hala keseyi çok heyecanliyim
Hoşgeldin canim. Hayırlı olsun sağlıkla alırsın ınş kucagina.Merhaba arkadaşlar ben de tüp Bebek'le hamile kaldım şükürler olsun.. benim de adet Ağrı'sı gibi Ağrı'larım azaldı ama kasıklarım batıyor mu desem sızlıyor mu desem bir şeyler oluyor:)) bir de göğüslerim acıyor o kadar :))
Hosbulduk ben regl olmam gereken gün yaptırdım testi heyecandan 123 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrar istedi 367 çıktı 2 katına çıkıyorsa sorun yoktur dedi ama ilk olduğu için endiseliyimHoşgeldiniz hayırlı olsun.
Beta hcg kaçtı?
İyi şeyler düşün canım Allahım hepimize sağlıkla kucagimiza Almayi nasip etsin inş salı günü görürsünOffff kızlar ya zaman geçmiyor salı gün hiç olmayacak sanki. Hayırlısı ile keseyi görsem rahatliycam biraz. Bir de geçen yıl 8 martta bebegimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim bu 8 martta yeniden gebeyim ve keseyi göreceğim ınş
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim ağrıların bi turlu geçmiyor ya
Kızlar bende aşırı yorgunluk ve uyku hali var, hiç is yapasim yok
Eger psikolojik değilse hafif bulantimda var, onu tam kestiremiyorum