- 8 Aralık 2015
- 1.076
- 2.951
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
Dün gece verdiysen canım yarın gece ver . içini ferah tut yükselir geç döllenme olmuştur
Tamam canım teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece verdiysen canım yarın gece ver . içini ferah tut yükselir geç döllenme olmuştur
Tamam canım teşekkür ederim. İşim gereği geç çıktığım için özele gidiyorum.yarin aksam 11 de verebiliyorsan ver canim.pazar gunu kapali diye her yer onun icin pazartesi sabah verirsin diye oyle cvp yazdim cnm
Tamam canım, teşekkür ederimDun aksam verdiysen Yarin aksam vereceksin canim.
Canim benimde reglim bir gün geçince 38 di. Ertesi gün 68 olmuş, allahın izniyle bebislerimiz bizimle.Kızlar bugün bat günüm dün yani bir gün kala kanda değerim 26,65 çıktı. Değeri böyle olup yükselen var mı acaba? Çok mu düşük sizce değerim?
Çarşamba günü hayırlı haberler alırsın canım inşallah..Daha iyiyim canım o gün ki kadar yok fazla ayakta kalınca oluyor. Ben asilamayla hamile kaldığım için başından beri progestan jel kullaniyordum. Benimde kontrolum çarşamba bol bol dinlenerek bekliyorum
Canım kalp atışını ve keseyi göreceğin tarihi doktor kan testi sonucuna göre söylüyor...Sen kanda mı öğrenmiştin?Benim doktorum keseyi ve kalp atışını görene kadar ilişki yasak dediYarın gitsem kese görünür mu ku bide esiniz le ilişkiye ara verdiniz mi kalp atışını falan görünmeye kadar en azından buna gerek varmi
Evet canim adet ten bir gun once 363 tu.doktora hiç gitmedim erken.sat31 ocakCanım kalp atışını ve keseyi göreceğin tarihi doktor kan testi sonucuna göre söylüyor...Sen kanda mı öğrenmiştin?Benim doktorum keseyi ve kalp atışını görene kadar ilişki yasak dedi
Canım ya ben hamileligimi öğrendikten sonra 1 defa oldu ilişki acaba zararlı mi korktum şimdiCanım kalp atışını ve keseyi göreceğin tarihi doktor kan testi sonucuna göre söylüyor...Sen kanda mı öğrenmiştin?Benim doktorum keseyi ve kalp atışını görene kadar ilişki yasak dedi
Canım hesapla gün aşırı olacak sekilde 5000 olduktan sonra görünüyor keseEvet canim adet ten bir gun once 363 tu.doktora hiç gitmedim erken.sat31 ocak
Çarşamba günü hayırlı haberler alırsın canım inşallah..
Bende adetin 2. Günü pembe leke oldu. Her ihtimale karşı doktora gittim. Lekelenme bence önemli kanama öncesi de gelebilir, işi şansa bırakmamak lazım.Lekelenme yasayan varmi aranizda bole kahverengi akinti gibi...
Anladim sorun olmaz inş. Senin sat kac? Ilk mi yaş kac[/QUOTE]"ebyar, post: 45478123, member: 443239"] balbebekk normal akintim oldu canım öyle kahverengi falan olmadı.