2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Canım geçen hafta bir blog da görüp aldığım bir kitap var. "Mahallenin en mutlu yumurcagi" Bebis uyumuyorsa, kolik varsa vs hepsine care sunuyormus kitap, ama dedim ya geçen hafta aldım henüz çok basindayim. Birkaç kitap tavsiyesi daha vardı not almıştım ama henüz onları almadım. Sonra okudukça almayi düşünüyorum. İstersen onları da yazarım.
Teşekkür ederim hemen inceleyeyim. paylaşırsan sevinirim
 
Meslektaşmışız.. dikkat edin kendinize uzun süre ayakta kalmayın diyecegim ama bende malesef öyleyim. Çocuklar bir Teog a girseler bizde dinlensek:KK16: Benim almayı düşündüğüm ilk kitap 'Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler' epsilon yayınları. Arkadaşlarımdan okuyanlar vardı ama daha sormadım kitabın nasıl olduğuyla alakalı. Bebişiniz hayırlı olsun:emir_bebek:
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.aynen ben de teogçuyum branşım türkçe bu ara deneme çözdürüyorum da dersin yarısı oturuyorum sonra tabi soru cevaplamak işimiz kursu da bırakamıyorum o çocukların hakkına da giremiyorum çünkü köydeler ve imkanları kısıtlı.kitap tavsiyen için teşekkürler hemen not ediyorum.
 
Kizlar siz ne siklikta gidiyosunuz doktor kontrolune?
 
Teşekkür ederim hemen inceleyeyim. paylaşırsan sevinirim

1- Bebeginizi beklerken sizi neler bekler
2- 9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik - Dr. Kağan Kocatepe
3- Beşikte durduğu gibi durmuyor - Dicle Keskinoglu
4- Çocuğum yemek yemiyor - Carlos Gonzalez (İlk gıdaya başladığından itibaren bilgiler iceriyormus)
5- Yavaş ebeveynlik - Pınar Mermer
6- Anne ve bebek bakımı - Dr. Elizabeth Fenwick

Simdilik not aldığım kitaplar bunlar canım.
 
Kizlar siz ne siklikta gidiyosunuz doktor kontrolune?

Canım benim henüz rutine girmedi. Her gittiğimde haftaya gel keseyi görelim, haftaya gel kalbini duyalim, şu kanı ver gel dönemindeyim. Devlet hast kalsa p.tesi gidecektim daha kalp atışını duymaya, erken duymuş oldum özele giderek. Ama bu hafta devlete de gidicem herhalde yine görmek için bebisimi :) Gitmiyim dedim ama duramiyorum :KK43: Sonra rutine girer inşallah. .
 
Iyi akşamlar güzel anneler
Biz bugün Dr a gittik ve cok şükür kalp atışını duyduk ..Dr gayet iyi dedi ama 1 hafta gerideyiz Dr sat tarihini unut dedi :) suan mdt 24 Kasım görünüyor USG de..aman yavrucum büyüsün de hiç önemli değil. .yapılacak testleri söyledi haftaya kontrole giderken goturecez. .
 
Ya doğrusu bende yazmak pek istemiyorum ama alısıcam zamanla.
Cunku ddm ya 5 ay once düşüğümde
bana özelden biri mesaj atmış """""canım istersen gruptan çık sen çünkü üzülürsün burda'"""""" deli mi manyak mı kadın sinir oldum.İçten içe fesatlanıp bebeklerine nazar edecegımı mı düşündü kimbilir!!?

Ya ben cok meraklıydm aralarında kalıp bebeklerının büyümelerini dinlemeye.Nasıl üzüldüm sinirlerim bozuldu anlatamam ozaman.
Doğrusu bu sebeple burda ilk etaplarda yazılarınıza katılmaya kendımden anlatmaya pek uzak kaldım
Burada her tür inanış düşünce mevcut Can'ım. Bu sebeple sadece Bebek ve onlarla ilgili konularımız ortak. Üzülmeye değmez.
 
Kızlar midem o kadar şişki hem şiş hem bulanıyor çok değişik bi durumdayım bunada şükür tabiki. Kitap önerilerine başlamışsınız ne güzel bende cinsiyeti belli olunca almayı düşünüyorum kızımı büyütüyorum oğlumu büyütüyorum gibi kitaplar ve normal genel bilgilerin olduğu gelişim kitapları inşallah nasip olur
 
yok içini ferahtut. Benım de belımde skolyoz var.Bu sebeple normal doğum bizler için + risk teşkil ediyor.ben ilkimde epidural sezaryan oldum.sana tek tavsıyem elınde son cekılmıs mr eontgen vs olsunki epidural olacaksan sezaryanını ,anestezıcı ona göre iğneni yapmalı.Benım ilk doğumumda bu açıdan buyuk sıkıntı yasadım. 2 dk işlem bende 25 dk hepımıze ter döktürdü.kılo almamak gerek bele fazla yük binmesin.bebekten yana sıkıntı olabılecek olsaydı zaten kadın doğumcu derdi birsey diye düşünüyorum
 
Ya canım ben röntgen cekileli çok seneler oldu 5 yıl olmuştur oda nerde bilmiyorum ben 5 senedir şikayetim olmadı doktora gitmedim hiç keşke hamile kalmadan gitseydim kontrole
 
X