2016 için düğün mekanı bakmaya başlayan var mı kızlaar?

Biz TİAB ARENA ile anlaştık gibi gibi son aşamalar kaldı onun içinde nişanlımın askerden izne gelmesini bekliyoruz.
Kır düğünü konsepti ve arena mantığı ; kişi başı 70 tl... Anadolu yakasında öyle zorki merkezi biryerde kır düğünü yapabilmek hepsi tee Polenezköyde

maltepe gold country park var biraz uzak gelebilir ama kır düğünü için ideal yerlerden biri

otelle kır düğünü arasında fiyat olark çok fark yok bence. hatta yerine göre otel dha da pahalı olabiliyor. ben de kır düğünü düşünüyorm

Aynı durumdayız:) rahatlık iyi mi değil mi görcez:))
bir konu üzerine ne kdar çok düşünülerse insan o konudan o kadar soğuyo o yüzden ben zamana bırakayı tercih ediyorum. Dha ahevesli ve güzel geçiyo o zaman hem stresim de azalmış oluyo sevdiğim de yanımdayken vız gelir zaten

bir de düğün salonları ve fotoğrafçılar sırf müşteri çekmek için son günler diyip duruyorlar. Takip ettiğim birkaç fotoğrafçı var hatta hep son günler son kampanya felan diyor ama o son günler hiç bitmiyor nedense

Orası muhakkak:) istanbulda mı olacak düğün? Ben kır düğünü istiyorum ama hem mekan bulunur mu hem de yağışlı olur mu diye kararsızım. Bu belirsizlik de çok kötü;(

Orası muhakkak:) istanbulda mı olacak düğün? Ben kır düğünü istiyorum ama hem mekan bulunur mu hem de yağışlı olur mu diye kararsızım. Bu belirsizlik de çok kötü;(
belirsizlik benimde canımı sıkıyor özellikle de düğün ne zaman diye sorduklarında sinir oluyorum evet istanbulda olacak aslında bende kır düğünü istiyorum ama heryer çok uzak yakın olan yerler de çok pahalı yani tamam düğün dediğin bir kere oluyor heyatının en özel günü ama insan o kadar parayı öderken fzla mı diye düşünmüyor değil hatta sırf nikah yapıp balayında yurtdışına çıkmak aklımın bi köşesinde duruyor bakalım aileler ne diyecek

Aynı şeyi ben de düşünmedim değil:)) başkalarına değil kendimize harcamış oluruz:)) hatta nikah günü en geç nikahı alıp kokteyl+ takı merasimi de yapılabilir:)))

Aynı şeyi ben de düşünmedim değil:)) başkalarına değil kendimize harcamış oluruz:)) hatta nikah günü en geç nikahı alıp kokteyl+ takı merasimi de yapılabilir:)))

aynen güzel olabilir ayrıca birçok çift şuanda sorsan düğünlerini hatırlamıyor ne olup bittiği hakkında kimsenin fikri yok, sadece sevdiğimiz arkadaşlarımızla eğlenmek de keyifli olabilir. En azından düğün stresi yaşamamış oluruz :) ama ailelere de sormak gerekiyor işte belki de kayınbabam düğün yapmayı aht etmiştir haberim yok şuan :)

Aileler düğün ister ya:)) şimdi bu after partiler yapıyorlar ya sırf bunlar için ama o da para tuzağı)

Bende agustos ayında düğün yapıcam ankaradayim mekan bakmaya başladım yoğunluk bayağı var salonlarda ve fiyatlar yüksek gibi bende araştırma icersindeyim Eryaman wishes ve batikent lamode çok hoşuma gitti bilgisi olan varmı buralar hakkında fiyat aldımda ilgi sunum nasildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…