- 27 Ağustos 2015
- 416
- 312
-
- Konu Sahibi bircadiningunlugu
Biz TİAB ARENA ile anlaştık gibi gibi son aşamalar kaldı onun içinde nişanlımın askerden izne gelmesini bekliyoruz.
Kır düğünü konsepti ve arena mantığı ; kişi başı 70 tl... Anadolu yakasında öyle zorki merkezi biryerde kır düğünü yapabilmek hepsi tee Polenezköyde
otelle kır düğünü arasında fiyat olark çok fark yok bence. hatta yerine göre otel dha da pahalı olabiliyor. ben de kır düğünü düşünüyormBiz de 12-15 bin arası çıkarttık gözden. Kır istiyorum ama kafamı karıştıranlar oluyor çok nemli olur, ıslak olur her yer falan diye. Düğün salonu istemiyorum, otel bakayım diyorum ama İstanbul'da oteller ne fiyatta hiç bir bilgim yok.
çok mu geç kaldık yamerhaba kızlar.mayıs geliniyim ve çok yer tutulmuş.eliniziz çabuk tutun.kır dğünü istiyoduk galba otele dönüş yapıcaz yerler yok çünkü
hiç de geç kalmış sayılmayız bende mayıs gibi düşünüyorum düğünü ama daha gün bile belli değil biraz rahat olmakta fayda var kızlar sıkmayın kendiniziçok mu geç kaldık ya
Aynı durumdayız:) rahatlık iyi mi değil mi görcez:))hiç de geç kalmış sayılmayız bende mayıs gibi düşünüyorum düğünü ama daha gün bile belli değil biraz rahat olmakta fayda var kızlar sıkmayın kendinizi
bir konu üzerine ne kdar çok düşünülerse insan o konudan o kadar soğuyo o yüzden ben zamana bırakayı tercih ediyorum. Dha ahevesli ve güzel geçiyo o zaman hem stresim de azalmış oluyo sevdiğim de yanımdayken vız gelir zatenAynı durumdayız:) rahatlık iyi mi değil mi görcez:))
Orası muhakkak:) istanbulda mı olacak düğün? Ben kır düğünü istiyorum ama hem mekan bulunur mu hem de yağışlı olur mu diye kararsızım. Bu belirsizlik de çok kötü;(bir konu üzerine ne kdar çok düşünülerse insan o konudan o kadar soğuyo o yüzden ben zamana bırakayı tercih ediyorum. Dha ahevesli ve güzel geçiyo o zaman hem stresim de azalmış oluyo sevdiğim de yanımdayken vız gelir zaten
bir de düğün salonları ve fotoğrafçılar sırf müşteri çekmek için son günler diyip duruyorlar. Takip ettiğim birkaç fotoğrafçı var hatta hep son günler son kampanya felan diyor ama o son günler hiç bitmiyor nedense
belirsizlik benimde canımı sıkıyor özellikle de düğün ne zaman diye sorduklarında sinir oluyorumOrası muhakkak:) istanbulda mı olacak düğün? Ben kır düğünü istiyorum ama hem mekan bulunur mu hem de yağışlı olur mu diye kararsızım. Bu belirsizlik de çok kötü;(
Aynı şeyi ben de düşünmedim değil:)) başkalarına değil kendimize harcamış oluruz:)) hatta nikah günü en geç nikahı alıp kokteyl+ takı merasimi de yapılabilir:)))belirsizlik benimde canımı sıkıyor özellikle de düğün ne zaman diye sorduklarında sinir oluyorumevet istanbulda olacak aslında bende kır düğünü istiyorum ama heryer çok uzak yakın olan yerler de çok pahalı yani tamam düğün dediğin bir kere oluyor heyatının en özel günü ama insan o kadar parayı öderken fzla mı diye düşünmüyor değil hatta sırf nikah yapıp balayında yurtdışına çıkmak aklımın bi köşesinde duruyor bakalım aileler ne diyecek
Aynı şeyi ben de düşünmedim değil:)) başkalarına değil kendimize harcamış oluruz:)) hatta nikah günü en geç nikahı alıp kokteyl+ takı merasimi de yapılabilir:)))
Aileler düğün ister ya:)) şimdi bu after partiler yapıyorlar ya sırf bunlar için ama o da para tuzağıaynen güzel olabilir ayrıca birçok çift şuanda sorsan düğünlerini hatırlamıyor ne olup bittiği hakkında kimsenin fikri yok, sadece sevdiğimiz arkadaşlarımızla eğlenmek de keyifli olabilir. En azından düğün stresi yaşamamış oluruz :) ama ailelere de sormak gerekiyor işte belki de kayınbabam düğün yapmayı aht etmiştir haberim yok şuan :)
Hayırlı olsun:))Benİm stersim bitti düğün kına yeri tamamdır
Benİm stersim bitti düğün kına yeri tamamdır
Bambi gardenBize de anlat nereyi tuttun bakalım :)
Bambi garden