- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
-
- Konu Sahibi bircadiningunlugu
Sago lcanım evet bende gittim gonul davette bi düğüne,kınaya. Begenmiştim ozamanlar. Şimdi daha güzel olmuş kayınvalidemler gordu onlarda beğendi hatta kınayı flaanda orda yapmayı düşünüyorlar :)Evet doluyuz diyen bir kaç yer oldu bana da mayıs 2016 için, aynen aynen düğün salonları bile artkk 6-7 den aşağı yok bide diğer mekanları düşünn
Ben gönül davetin bakırköyde olan mekanına gitmiştim nişan için gerçekten her şey güzeldi eğlendik düzgün bi yer iyi yapmışsın, hayırlı olshn canım
Sakin ol canım hersey corap sokugu gibi geliyor :) yapacağın şeyler ne ne hazırlık ypacaksın?
Merhabalar ben birkaç yerden telefon ile fiyat aldım bir kaç haftaya da yüz yüze görüşmeye gideceğiz. 2016 fiyatları genel olarak 40 ile 70 lira arasıydı kişi başı ve çoğunda minimum 300 kişi sınırlaması oluyor. Ben kır düğün mekanlarını aradım. Hayal Ormanı Acarkent, Ayşe Teyze Bağ Bahçe ve Green House Garden Park. Kesin fiyatları aldığımda sizinle tekrardan paylaşırım. Bu süreçte düzgün, ferah ve güzel düğün salonlarına da bakmayı düşünüyorum bakalım bu eylül ayı içerisinde 2016 Ağustos- Eylül ayı için tarih belirlemeyi ve tutmayı istiyoruz.
nişan tepsiniElbise ayakkabı almadım henüz, e saçımı nasıl yaptıracağımı da bilmiyorum :)
Daha alyans almadık, bohçaya başlanmadı
Nişan tepsisi ve nişan hediyelikleri hazır değil, almadım yani daha
Anlayacağın sıfır hazırlık daha
Başla biyerden artık :) o telaşlarda çok güzel heyecanlı oluyor. Eğer sözle nişan bir olacaksa nişan alısverişinede çıkmanız gerekecek bohça vs. sona bırakmayın :)Elbise ayakkabı almadım henüz, e saçımı nasıl yaptıracağımı da bilmiyorum :)
Daha alyans almadık, bohçaya başlanmadı
Nişan tepsisi ve nişan hediyelikleri hazır değil, almadım yani daha
Anlayacağın sıfır hazırlık daha
bende aynısını düşünüyordum ama hiçte erken değilmiş valla kapatmak lazım erkenden hem uygun fiyatlı olur hemde istediğimiz tarihe uygun mekan buluruz inşallah :)Benimde Temmuz 2016 da olacak inşallah
Ama düğün salonu için erken mi diye düşünüyordum meğer herkes bakmaya başlamış bile :)
Ekim ayında nişanı atlatıp bakmaya başlayacağım bende
Düğün salonları ne kadar pahalı ya((
merhaba, böyle bir sorun yaşadıysanız düğün.com da kelebek çiftliğinin altına bunu yorum olarak yazın derım. orası en çok ziyaret edilen site bu anlamda, herkese faydası olurMerhaba, Yeni evleneceklere özellikle tavsiyem KELEBEK ÇİFTLİĞİNİ tercih etmeyin. çünkü en mutlu gününüz kabusa dönüşebilir. mekan sahibi Çiğdem hanım, düğün günümü başka birine daha satmıştır. ve ben bunu 20 gün kala öğrendim. Şehir dışından gelecekler, davetiyeler, yapılan masraflar hepsi bize zarar olarak döndü. Çiğdem hanım için insan hayallerinden çok para önemlidir. NE kadar çok para onun için o değerli. size tavsiyem sakın burayı tercih etmeyin. ben 1 hafta kan kustum. uyku uyumadım. hastanelik olup, iğnelerle durdum. ama tabi bu durum karşısında bir özür bile dilenmedi, zararları karşılamayı bırakın. lütfen burayı tercih edip, hayallerinize kabusa çevirmeyin.
30 hinse rahat yer bulursun canim.havuz baslari o kadar istiyo.yemekli.ses muzik falan dahil :)Bende 2016 Mayıs gelini olacağım inşallah ancak böyle okudukça mekan bulamayacağım açıkta kalacağım korkusu sardı beni :))
Gül Sultan Yalısı favorimdi ancak fiyatlar oldukça fazla euro bazında ve fotoğraf ses sistemi fln hiçbirşey dahil değil
Öğlen nikah yapıp herkesi oraya .çağırıp akşam düğün yapmak istiyorum yakın çevreme..Anadolu yakasında 250-300 kişilik bir yer arıyorum.
Bütçe:max.30000
30 hinse rahat yer bulursun canim.havuz baslari o kadar istiyo.yemekli.ses muzik falan dahil :)
Ne tarz yer bakiyosun maslaktaki ordu evi 32 istiyo havuz basi kokteyl.avcilarda ata park 25 istiyo.30 haftaonu yemekli :) ben bakmiyorum oralara artik.dugun com a uye olanlar abartmislar.bizimde bayram sonrasi kesinlescek insallah :)Önerin varmı canım