2016 için düğün mekanı bakmaya başlayan var mı kızlaar?

Tatlım çok saol bilgi için, web sitesini inceledim de balayı yazıyo 3 günlük, fiyata bu da mı dahil oluyo? Birde indirim yapıyolar mı çok az da olsa, yoksa fix 55 tl mi?
Birazcik oldu.tatilde dahil :) zaten bizim mayista dugun havalar sicak olmicak.yillik iznimizda asil balayimiz olucak bizede 3 gunluk degisiklik olmus olcak

Konu da açtım gerçi ama buraya da yazıyım,istanbul gönül davet çamlık şubesine bakın var mı? 150-200 kişilik olacak düğünüm fiyat da güzel ancak pisti bana biraz dar geldi Fikri olan varsa sevinirim

Birazcik oldu.tatilde dahil :) zaten bizim mayista dugun havalar sicak olmicak.yillik iznimizda asil balayimiz olucak bizede 3 gunluk degisiklik olmus olcak
Canım biraz fazla soru soruyorum sanırım kusura bakma :) ev bakma telaşından mekan bakamadık da bu hafta görüşücem bambiyle büyük iht ama senden ön bilgi almak istedim kır düğünü yapıyosun sen dimi kapalı mekan değil? allak korusun herhangi bir yağmurda kapalı alana alıyolar mı :)

Canım selam aldığın fiyatları paylaşabilir misin ben de kır düğünü istiyorum da

Ne demek canim.ama benimde çok bgim yok.yeri görmedim ben daha çünkü :)) kir düğünü olucak yağmur yağarsa brandasi varmis o kapaniyomus canim.ama memnun çok kişi.1ay öncesinden secim yapilcakmis süsleme pasta falan.bu ay içinde hallet derim yeri.bizde son anda bulduk burayi kir düğünü için ☺

Benim Ekimde olacağı için salon tutmak zorunda kaldık.. Topkapı Labella 'yı tuttuk.. 1000 kişilik.
İnşallah memnun kalırız
Kınayı da bu akşam gidip tutacağım.

selam arkadaşlar. öncelikle hepinize kolay gelsin. :) en önemli dönemdesiniz. biz sağlam bir organizatörle anlaştık bizim yerimize her şeyi düşünüp yaptılar. benim asla aklıma gelmeyecek kadar mükemmel bir düğündü. İZMİR de yapmıştık biz. bence görüşün e azından bilgi almış olursunuz. ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz. detaylarda yardımcı olurum sizlere. mutluluklar. :)

Ben istanbulda oturuyorum ama nişanlım gebzede olduğu için gebzede düğün yada nikah düşünüyoruz nasipse. ama gebzede fazla düğün salonu yok ve cok pahalı geldi bana salonlar. önerebileceğiniz mekan ve fiyat bilgileri var mı? düğün çok istememe rağmen nikah yapacağım sanırım. gebzedeki salonlar hakkında bilgisi olan varmı?

Ben düğünümü izmir Bostanlı da Blackjack BBQ restaurantta yaptım.Aynı zamanda Bostanlıda bar olarak yerleri var karışmasın... Vilayetler evi karşısındaki Cengiz Topel cd. de Restaurant olarak hizmet verdikleri yerden bahsediyorum.Mekanın normal müşterisiydim ve çok keyif aldığımız bir mekandı Canlı müzik yapan grupları inanılmaz iyi 200 kişilik davetlim vardı ve muhteşem bir set menü verdiler Mekan oldukça kaliteli ve işletmecilerinden halka ilişkiler müdürlerine kadar oldukça ilgili bir ekibe sahipler... ordorv tabağımızdan ,Enfes et çeşitlerine kadar her şey mükemmeldi ve fiyat olarak inanılmaz uygunlar...not.restaurant olarak hizmet verdikleri için önceden rezerveli çalışıyorlar Düğün vb organizasyonlar için özel program yapıyorlar yani son dakika bırakmayın derim ...

istanbuldaki royal teras 11000 mi istedi kartaldaki ben orayı çok beğendim uçuk fiyatlar olur sandım ama eğer öyleyse mutlaka tutarım bu yaz iiçin

Yine bir arada kalis ve yine imdada yetisen kadinlar kulubu :)) nasipse ben de Eylul ayinda evliler kervanina katilacagim. Beylikduzu'nde oturdugumuz icin bolgedeki oteller ve Tink Davet'e baktik. Sans ya gecen haftalarda bir tanidigimizin nisani vasitasiyla Tink Davet'e gitmis oldum. Organizasyonu incelemekten nisandan bir sey anlamadim desem yeridir :))
Cok kafama yatti gibi, fiyatlar da otel fiyatlarindan biraz daha uygun. Bilen , goren, giden var mi aranizda?

İzmitteyiz malum izmit böyle organizasyonlar icin biraz kisitli bir yer...

2016 güncel fiyatlar...

-Lastik is sosyal tesisleri 24 bin lira fiyati 500 kisilik dügün (yemekli degil)
- Bahane plus 500 kisilik (hersey dahil) 7500 tl fiyati
- Tanyildiz 500 kisilik(hersey dahil) 9600 tl fiyati
- Fuar ici tüm mekanlar 6500 tl fiyatlari (cok iyi mekanlar degil)
- Antik kapi sadece yemek 500 kisilik 10.000 tl fiyat verdi (müzik , foto , video hic bir sey yok sadece mekan fiyati bu )
- Seka park otel 500 kisilik 7500 tl fiyat verdi (müzik , foto , video hic bir sey yok sadece mekan fiyati bu)

5-6 liralara mekanlar da var gezdiklerimiz arasnda fakat iceri girilebilecek cinsten degil hic mekanlari yazmiyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…