2016 için düğün mekanı bakmaya başlayan var mı kızlaar?

Evet doluyuz diyen bir kaç yer oldu bana da mayıs 2016 için, aynen aynen düğün salonları bile artkk 6-7 den aşağı yok bide diğer mekanları düşünn :KK43:

Ben gönül davetin bakırköyde olan mekanına gitmiştim nişan için gerçekten her şey güzeldi eğlendik düzgün bi yer iyi yapmışsın, hayırlı olshn canım:KK15:
Sago lcanım evet bende gittim gonul davette bi düğüne,kınaya. Begenmiştim ozamanlar. Şimdi daha güzel olmuş kayınvalidemler gordu onlarda beğendi hatta kınayı flaanda orda yapmayı düşünüyorlar :)

henüz teklif almasam da benimde 2016 evlenme isteğim var bakalım kısmet :KK22: siz bilirsiniz düğün yerleri cuma gününü de hafta içinden sayıyor değil mi? fiyat açısından soruyorum

Sakin ol canım hersey corap sokugu gibi geliyor :) yapacağın şeyler ne ne hazırlık ypacaksın?

Elbise ayakkabı almadım henüz, e saçımı nasıl yaptıracağımı da bilmiyorum :)
Daha alyans almadık, bohçaya başlanmadı
Nişan tepsisi ve nişan hediyelikleri hazır değil, almadım yani daha
Anlayacağın sıfır hazırlık daha :KK1:

Merhabalar ben birkaç yerden telefon ile fiyat aldım bir kaç haftaya da yüz yüze görüşmeye gideceğiz. 2016 fiyatları genel olarak 40 ile 70 lira arasıydı kişi başı ve çoğunda minimum 300 kişi sınırlaması oluyor. Ben kır düğün mekanlarını aradım. Hayal Ormanı Acarkent, Ayşe Teyze Bağ Bahçe ve Green House Garden Park. Kesin fiyatları aldığımda sizinle tekrardan paylaşırım. Bu süreçte düzgün, ferah ve güzel düğün salonlarına da bakmayı düşünüyorum bakalım bu eylül ayı içerisinde 2016 Ağustos- Eylül ayı için tarih belirlemeyi ve tutmayı istiyoruz.

Merhabalar ben birkaç yerden telefon ile fiyat aldım bir kaç haftaya da yüz yüze görüşmeye gideceğiz. 2016 fiyatları genel olarak 40 ile 70 lira arasıydı kişi başı ve çoğunda minimum 300 kişi sınırlaması oluyor. Ben kır düğün mekanlarını aradım. Hayal Ormanı Acarkent, Ayşe Teyze Bağ Bahçe ve Green House Garden Park. Kesin fiyatları aldığımda sizinle tekrardan paylaşırım. Bu süreçte düzgün, ferah ve güzel düğün salonlarına da bakmayı düşünüyorum bakalım bu eylül ayı içerisinde 2016 Ağustos- Eylül ayı için tarih belirlemeyi ve tutmayı istiyoruz.

Hayal ormanı en uygunu şuan sanırım indirim var çünkü. Ben de dediğin yerlerden fiyat aldım aslında paylaşacaktım sizinle ama bilgisayarda sorun var ondan telefondan da zor oluyo bir sürü yer var çünkü :KK48: aranızda Safire Davet'e bakan var mı? Bu arada Beylikdüzü'nde Violet Davet var ben orayı da beğendim aklında olsun canımm.

nişan tepsini
Başla biyerden artık :) o telaşlarda çok güzel heyecanlı oluyor. Eğer sözle nişan bir olacaksa nişan alısverişinede çıkmanız gerekecek bohça vs. sona bırakmayın :)

Merhaba, Yeni evleneceklere özellikle tavsiyem KELEBEK ÇİFTLİĞİNİ tercih etmeyin. çünkü en mutlu gününüz kabusa dönüşebilir. mekan sahibi Çiğdem hanım, düğün günümü başka birine daha satmıştır. ve ben bunu 20 gün kala öğrendim. Şehir dışından gelecekler, davetiyeler, yapılan masraflar hepsi bize zarar olarak döndü. Çiğdem hanım için insan hayallerinden çok para önemlidir. NE kadar çok para onun için o değerli. size tavsiyem sakın burayı tercih etmeyin. ben 1 hafta kan kustum. uyku uyumadım. hastanelik olup, iğnelerle durdum. ama tabi bu durum karşısında bir özür bile dilenmedi, zararları karşılamayı bırakın. lütfen burayı tercih edip, hayallerinize kabusa çevirmeyin.

Benimde Temmuz 2016 da olacak inşallah
Ama düğün salonu için erken mi diye düşünüyordum meğer herkes bakmaya başlamış bile :)
Ekim ayında nişanı atlatıp bakmaya başlayacağım bende
Düğün salonları ne kadar pahalı ya :KK43:((
bende aynısını düşünüyordum ama hiçte erken değilmiş valla kapatmak lazım erkenden hem uygun fiyatlı olur hemde istediğimiz tarihe uygun mekan buluruz inşallah :)

merhaba kızlar.mayıs geliniyim ve çok yer tutulmuş.eliniziz çabuk tutun.kır dğünü istiyoduk galba otele dönüş yapıcaz yerler yok çünkü :KK43:

Merhaba, Yeni evleneceklere özellikle tavsiyem KELEBEK ÇİFTLİĞİNİ tercih etmeyin. çünkü en mutlu gününüz kabusa dönüşebilir. mekan sahibi Çiğdem hanım, düğün günümü başka birine daha satmıştır. ve ben bunu 20 gün kala öğrendim. Şehir dışından gelecekler, davetiyeler, yapılan masraflar hepsi bize zarar olarak döndü. Çiğdem hanım için insan hayallerinden çok para önemlidir. NE kadar çok para onun için o değerli. size tavsiyem sakın burayı tercih etmeyin. ben 1 hafta kan kustum. uyku uyumadım. hastanelik olup, iğnelerle durdum. ama tabi bu durum karşısında bir özür bile dilenmedi, zararları karşılamayı bırakın. lütfen burayı tercih edip, hayallerinize kabusa çevirmeyin.
merhaba, böyle bir sorun yaşadıysanız düğün.com da kelebek çiftliğinin altına bunu yorum olarak yazın derım. orası en çok ziyaret edilen site bu anlamda, herkese faydası olur

Merhaa kızlar, bizde uzun uzun dolaştıktan sonra bugün mekanı tuttuk... Mayıs gelini olucam ama şimdiden her yer dolmuş istediğimiz gün değişti yer olmadığı için size tavsiyem acele edin...
Düğünümüzün olacağı yer Şişli Öğretmenevi Nişantaşı Teras... İnş herşey çok güzel geçer.

Bende 2016 Mayıs gelini olacağım inşallah ancak böyle okudukça mekan bulamayacağım açıkta kalacağım korkusu sardı beni :))
Gül Sultan Yalısı favorimdi ancak fiyatlar oldukça fazla euro bazında ve fotoğraf ses sistemi fln hiçbirşey dahil değil
Öğlen nikah yapıp herkesi oraya .çağırıp akşam düğün yapmak istiyorum yakın çevreme..Anadolu yakasında 250-300 kişilik bir yer arıyorum.
Bütçe:max.30000

Bende 2016 Mayıs gelini olacağım inşallah ancak böyle okudukça mekan bulamayacağım açıkta kalacağım korkusu sardı beni :))
Gül Sultan Yalısı favorimdi ancak fiyatlar oldukça fazla euro bazında ve fotoğraf ses sistemi fln hiçbirşey dahil değil
Öğlen nikah yapıp herkesi oraya .çağırıp akşam düğün yapmak istiyorum yakın çevreme..Anadolu yakasında 250-300 kişilik bir yer arıyorum.
Bütçe:max.30000
30 hinse rahat yer bulursun canim.havuz baslari o kadar istiyo.yemekli.ses muzik falan dahil :)

merhaba kızlar,

eyvahlar olsun diye konuya giriyorum. bende mayıs gelini olacağım kısmetse ama daha tarihi yeni netleştirdik. mekanlar dolu diyorsunuz ama ben 3 -4 yere fiyat sordum. çok abartı geldi. Anadolu yakası maltepedeyim ben. yazıktırıyorum aşağı ama çok ffazla geldiği için bana buralarda ayarlama yapmadık. (300-400 kişi civarı ortalama fiyalardır, bazı salona 300 bazısına 400 dedik, fazla bişey değişiyor yemekli değilse)

-mahfel: 21500 ve üstü. (en basic tabakta yuvarlak pasta, 3-4 adette ara sıcak tarzı bişeyler. sınırsız meyve suyu)
-kardelen: 12000. (ilk girip sorduğum mekan. meblağı duyunca şok olduğum için içerikte ne var bilmiyorum. sonradan alışınca 10000 üstü rakamlara normal bile geldi)
-Royal Vip: 8500 (kuru pasta, pasta video çekim, 20 adet foto falan var içinde)
-Royal Teras: 11000 (içerik aynı)
-güven düğün sarayı: 4000 (ama mekan biraz eh işte)

aklınızda varsa bildiğiniz görüştüğünüz bana da bilgi verebilirseniz sevinirim

M mayisgelincigi
Caddebostan rakkas 250 kişi yemekli sınırsız alkol 90 tl kişibaşı Nanna peysage yine o civarlarda
Tiad arena şuan benim favorim 70 tl yemekli
Bambi garden a bir bakılabilir göreceğim yerler arasında
Dilek restorant çamlıca 40 civarlarındaydı diye hatırlıyorum
O kadar çok yerle görüştüm ki minicik sürede artık karıştırıyorum:)
Sen kaç kişilik ve ne kadarlık bir yer bakıyorsun?

merhabalar,

bende mayıs gelini olacağım.Aslında kır düğünü istiyodum bende ama bütçemizi aşıyor.:110:
bu nedenle bizde düğün salonu seçmeye karar verdik ama salon beğenmek çok zor çünkü hiç bakımlı değiller ve şık durmuyolar gerçekten bana yardımcı olabilirsiminiz aklıma takılan tek biyer var fotoğraflarda çok şık duruyor bilen varsa yardımcı olabilirmi?

http://www.salonlaila.com/

birde maltepede gülşah düğün salonu var çok ferah şık ama ablamın ve diğer akrabalarımızın düğünü orada olduğu için biraz sıkıldım oradan . Fiyat olarak ablam bu sene 14 şubatta yaptığuı düğün için 5000tl ödemişti.

http://www.gulsahdugunsalonu.com/

Ama o kadar verceme guzel bu balayi yaparim.milleti eglendiricem diye abartmanin geregi yok.zaten illa birileri cikip memnnun kalmicak.elimde kalanlar fotolarim olcak onlarda dis cekim tmam iste :) saldim engine ben artik :))))

X