2016 için düğün mekanı bakmaya başlayan var mı kızlaar?

bircadiningunlugu

queen B ✌️
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
78
70
33
2016 da düğünü olacak herkese merhaba :) şimdiden kolay gelsiin :) düğün mekanı bakmaya başlayan var mı, ben çeşitli yerlerden fiyat aldım ama henüz içime sinen bir şey olmadı. Düğünü olan memnun kalanlarda yazsın bizimle tecrübelerimi paylaşsınlar lütfenn :)

Merhabalar, ben de bu ay sonu eylül gibi 2016 ağustos eylül ayına bakmaya başlayacağım. Siz hangi şehirden baktınız acaba?

Aa süper :) valla avrupa yakası istiyorum ama anadolu yakasındaki mekanlardan da fiyat aldımm, ben de otel düğünü istiyorum ama şartlar ne gösterecek bilmediğimden hepsine baktımm istersen aşağı yukarı fiyatları yazabilirimm :)

Ben internetten düğün.com gibi bi siteden bakıyorum fiyat yazıyo aşağı yukarı ama ne derece doğru bilmiyorum. Otel biz de düşünüyoruz. Aklımızda var. :) Yazarsanız sevinirim mekan fiyat olarak=)

Merhaba :) benimde düğünüm Mayıs 2016 da olacak inşallah... Mekan bakmaya başladık hatta bi yerde istediğimiz tarih doluydu millet hemen tutmuş. Elimizi çabuk tutmamız lazım kızlar Bende bi kaç yerle görüştüm fiyat aldım burdan paylaşabiliriz :)

Benimde Temmuz 2016 da olacak inşallah
Ama düğün salonu için erken mi diye düşünüyordum meğer herkes bakmaya başlamış bile :)
Ekim ayında nişanı atlatıp bakmaya başlayacağım bende
Düğün salonları ne kadar pahalı ya ((

merhaba bu arada bizimde ekimde nişan 2016 temmuzda düğün olacak kısmetse :)) nerde oturuyorsunuz ben İstanbul fatihte gönül daveti tuttum nişan için:)

merhaba bu arada bizimde ekimde nişan 2016 temmuzda düğün olacak kısmetse :)) nerde oturuyorsunuz ben İstanbul fatihte gönül daveti tuttum nişan için:)

Merhaba canım
Ben 4. leventte oturuyorum buralarda bir yer istiyorum fakat buralar Paris olmuşta haberim yok
Kulaktan duyma fiyatlar bile çook fazla. Ama düğün bir kere olacak sonuçta.
Nişanımı evde yapıcam o sorun değil de düğün güzel bir yerde olsun isterim :)

Evet haklı olarak tabii. Sorma ya ben ekimde salonların fiyatı düşer diye düşünürken 4-5 ten asagı cekmıyor kıytırık salonlar bile.

Evet doluyuz diyen bir kaç yer oldu bana da mayıs 2016 için, aynen aynen düğün salonları bile artkk 6-7 den aşağı yok bide diğer mekanları düşünn

Ben gönül davetin bakırköyde olan mekanına gitmiştim nişan için gerçekten her şey güzeldi eğlendik düzgün bi yer iyi yapmışsın, hayırlı olshn canım

Biz de 12-15 bin arası çıkarttık gözden. Kır istiyorum ama kafamı karıştıranlar oluyor çok nemli olur, ıslak olur her yer falan diye. Düğün salonu istemiyorum, otel bakayım diyorum ama İstanbul'da oteller ne fiyatta hiç bir bilgim yok.

Düğün salonlarını hiç sevmiyorum ama dediğin gibi onlar bile 6 milyardan fazlaysa otelleri falan hiç düşünemiyorum

Düğün salonlarını hiç sevmiyorum ama dediğin gibi onlar bile 6 milyardan fazlaysa otelleri falan hiç düşünemiyorum

Düğüne daha 1 yıl var heyecan yok ama nişan evde olacak kalabalıkta olacak
O yüzden epey heyecanlıyım son 2 ay kaldı ve bende 1 gr hazırlık yok

Valla otel için en az 20bini gözden çıkarmak lazım. Kır daha uygun ama işte insan yağmur yağar mı diye endişeleniyor, bide kır iyi değilse topukluyla rezil oluyosn kaç kere yaşadım.

Oteller pahalı ya, ben size yarın yazacağım kır ve otel falan aldığım fiyatları kızlar hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…