- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- Konu Sahibi bircadiningunlugu
300 kisi anlastik canim.sitesindeki kokteyl menusundenSelam canım kaç kişi ve ne kadara anlaştın acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
300 kisi anlastik canim.sitesindeki kokteyl menusundenSelam canım kaç kişi ve ne kadara anlaştın acaba
Tatlım çok saol bilgi için, web sitesini inceledim de balayı yazıyo 3 günlük, fiyata bu da mı dahil oluyo? Birde indirim yapıyolar mı çok az da olsa, yoksa fix 55 tl mi?300 kisi anlastik canim.sitesindeki kokteyl menusunden
Birazcik oldu.tatilde dahil :) zaten bizim mayista dugun havalar sicak olmicak.yillik iznimizda asil balayimiz olucak bizede 3 gunluk degisiklik olmus olcakTatlım çok saol bilgi için, web sitesini inceledim de balayı yazıyo 3 günlük, fiyata bu da mı dahil oluyo? Birde indirim yapıyolar mı çok az da olsa, yoksa fix 55 tl mi?
Canım biraz fazla soru soruyorum sanırım kusura bakma :) ev bakma telaşından mekan bakamadık da bu hafta görüşücem bambiyle büyük iht ama senden ön bilgi almak istedim kır düğünü yapıyosun sen dimi kapalı mekan değil? allak korusun herhangi bir yağmurda kapalı alana alıyolar mı :)Birazcik oldu.tatilde dahil :) zaten bizim mayista dugun havalar sicak olmicak.yillik iznimizda asil balayimiz olucak bizede 3 gunluk degisiklik olmus olcak
Canım selam aldığın fiyatları paylaşabilir misin ben de kır düğünü istiyorum daMerhabalar ben birkaç yerden telefon ile fiyat aldım bir kaç haftaya da yüz yüze görüşmeye gideceğiz. 2016 fiyatları genel olarak 40 ile 70 lira arasıydı kişi başı ve çoğunda minimum 300 kişi sınırlaması oluyor. Ben kır düğün mekanlarını aradım. Hayal Ormanı Acarkent, Ayşe Teyze Bağ Bahçe ve Green House Garden Park. Kesin fiyatları aldığımda sizinle tekrardan paylaşırım. Bu süreçte düzgün, ferah ve güzel düğün salonlarına da bakmayı düşünüyorum bakalım bu eylül ayı içerisinde 2016 Ağustos- Eylül ayı için tarih belirlemeyi ve tutmayı istiyoruz.
Ne demek canim.ama benimde çok bgim yok.yeri görmedim ben daha çünkü :)) kir düğünü olucak yağmur yağarsa brandasi varmis o kapaniyomus canim.ama memnun çok kişi.1ay öncesinden secim yapilcakmis süsleme pasta falan.bu ay içinde hallet derim yeri.bizde son anda bulduk burayi kir düğünü için ☺Canım biraz fazla soru soruyorum sanırım kusura bakma :) ev bakma telaşından mekan bakamadık da bu hafta görüşücem bambiyle büyük iht ama senden ön bilgi almak istedim kır düğünü yapıyosun sen dimi kapalı mekan değil? allak korusun herhangi bir yağmurda kapalı alana alıyolar mı :)
Benim Ekimde olacağı için salon tutmak zorunda kaldık.. Topkapı Labella 'yı tuttuk.. 1000 kişilik.
İnşallah memnun kalırız
Kınayı da bu akşam gidip tutacağım.
Hayırlı olsun canım ne kadara tuttunuz acaba?
istanbuldaki royal teras 11000 mi istedi kartaldaki ben orayı çok beğendim uçuk fiyatlar olur sandım ama eğer öyleyse mutlaka tutarım bu yaz iiçinmerhaba kızlar,
eyvahlar olsun diye konuya giriyorum. bende mayıs gelini olacağım kısmetse ama daha tarihi yeni netleştirdik. mekanlar dolu diyorsunuz ama ben 3 -4 yere fiyat sordum. çok abartı geldi. Anadolu yakası maltepedeyim ben. yazıktırıyorum aşağı ama çok ffazla geldiği için bana buralarda ayarlama yapmadık. (300-400 kişi civarı ortalama fiyalardır, bazı salona 300 bazısına 400 dedik, fazla bişey değişiyor yemekli değilse)
-mahfel: 21500 ve üstü. (en basic tabakta yuvarlak pasta, 3-4 adette ara sıcak tarzı bişeyler. sınırsız meyve suyu)
-kardelen: 12000. (ilk girip sorduğum mekan. meblağı duyunca şok olduğum için içerikte ne var bilmiyorum. sonradan alışınca 10000 üstü rakamlara normal bile geldi)
-Royal Vip: 8500 (kuru pasta, pasta video çekim, 20 adet foto falan var içinde)
-Royal Teras: 11000 (içerik aynı)
-güven düğün sarayı: 4000 (ama mekan biraz eh işte)
aklınızda varsa bildiğiniz görüştüğünüz bana da bilgi verebilirseniz sevinirim