- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.841
Kayınvalidem sessizdir, kimse kırılmasın diye uğraşıyor o da, ne ona laf eder ne bana.. İkimizin de gönlünü hoş tutmaya çalışıyor anlayacağın ama eltimin gönlü hoş olacak diye benim oturacağım eve onun da bakmaya gelmesi ya da alınacak eşyalar seçilirken onun da gelmesi olmuyor işte.. Bir gün patlayacağım böyle giderse.. Şimdilik ses etmiyorum.
Nişanlım çok uç noktalarda müdahale eder ancak, o da yeri gelince lafını söyler eltime yani.. O da hoşlanmıyor ondan.. Ama ben eltimi eleştirince de bana kızıyor. Sırf abisinin hatrına..nişanlın müdahale etmez mi peki?
ya da ev tutulacaksa kirayı siz vereceksiniz bari öyle şeyleri ikiniz yapsanız sadece, kimse gelmese?
eltinin de işi gücü yok herhalde, üşenmiyor da gelmeye. ben kendi kardeşim ev tutacak olsa onunla gezmeye üşenirim valla.
o zaman bi şekilde soyutlaman lazım canım kendini eltinden ya da dediklerini takmayıp kendi bildiğini okuyacaksın. o ne derse desin, ev benim ben bunu beğendim de geçç.Nişanlım çok uç noktalarda müdahale eder ancak, o da yeri gelince lafını söyler eltime yani.. O da hoşlanmıyor ondan.. Ama ben eltimi eleştirince de bana kızıyor. Sırf abisinin hatrına..
Çok işim var bununla çoook, yakında bdvde eltimli konular açarsam şaşırmayıno zaman bi şekilde soyutlaman lazım canım kendini eltinden ya da dediklerini takmayıp kendi bildiğini okuyacaksın. o ne derse desin, ev benim ben bunu beğendim de geçç.
Çok işim var bununla çoook, yakında bdvde eltimli konular açarsam şaşırmayın
Keşke ben de bilmeseydim adını sanınıhemen gelir yorum yaparım ben de ben daha eltimin adını bile bilmiyorum diye
en güzeli görmezden gelmek canım, başka türlü sen yıpranırsın. boşver o ne derse desin duymazdan gel, ben bunu beğendim de geç.
Keşke ben de bilmeseydim adını sanını
Evi şimdiden tutun bence, çok işi çıkıyor valla.. Ben de yarın tuttuğumuz evi görmeye gideceğim tadilat falan nasıl olmuş merak ediyorum. Güzeldir inşallah..kızlaar zor bela sağlık raporu mücadelemi kazandımmyarın oturma odası bakmaya gidicez galiba. ekimin başında ev tutmayı düşünüyoruz düğün kasım 12si. ha gayret kızlar geçecek bugünler
Çok az kalmış, bizim daha 71 :)Kizlarrr gelinlerrr son 28 yaa inanamiyoğrummm
115 günde saymaya başladım ve son zamanlara geldik. Sizin kaç gununuz kaldı :)
Çok az kalmış, bizim daha 71 :)
tam 2ayım var önümde
Olsun az kalmış. Biz uç yıl bekledik o yüzden 100 gün varken çok az kaldı diyordum
tam 2ayım var önümde
Seninde çook az kalmış canım ya Allah kavuştursun hayırlısıyla.Kizlarrr gelinlerrr son 28 yaa inanamiyoğrummm
115 günde saymaya başladım ve son zamanlara geldik. Sizin kaç gununuz kaldı :)
Ay çok az kalmışşş
Su gibi geçiyor zaman inan bana
Bizim 35 gün oldu hala inanamıyoruz.
Her gün şükrediyorum rabbime, bizi kavuşturduğu için.
Çok güzel bir duygu rabbin isteyen herkese yaşamayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?