- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
- 323
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.861
Şimdiden geçiyor valla canım zaman. Nişanlanalı 3 ayı geçti bile bi yandan bakıyorum sanki yıllar olmuş gibi, öte yandan da daha dündü diyorum ne zaman bu kadar zaman geçmiş. Hele şimdi en koşturmalı 2 ay olacak hepten su gibi geçecek
Sizin evlilik nasıl gidiyor canım? Değdi dimi çektiğiniz tüm zorluklara, mutlusunuz, berabersiniz ohh misss
Değmez olur muu?
İnan bana hiç bir şeye değişmem bu mutluluğu.
Aynı evde nefes almak bile hoşuna gidiyor insanın.
Yanındasın güvendesin, Çok çok güzel duygular..
Bizde çok zorluk çektik, yeri geldi üzdük birbirimizi..
Ama evlendiğinde hepsi bitiyor siliniyor bir anda. Sıfırdan başlıyorsun, yani biz öyle yaptık.
Umarım sizinde öyle olur kuzum
2 ay kadar bir zaman kaldı ve gelinlik olayına hiç başlamadım. Off off..
Aklımda bir model bile yok ya.. Çıkıp gezmek lazım ama okuldan sonra çok yorgun oluyorum ve nişanlım da çalışıyor. Kayınvalidemle gitmek zorundayım, rahat olamam :/Kuzum başla istersen artık yavaş yavaş ki içine sinen modeli bu, dikilmesi esnasında istediğin gibi müdahale edebil. Yoksa sıkışırsın, içine sinmez elindeki model
150li günlerden beri sayıyordum da nişanlım "sayma, sayarsan çabuk geçmez zaman" diyordu
şimdi kaldı 2 ayımız, gelinlik, mobilya işlerini hallettik falan, insan bi şaşırıyor valla
Ne güzel halletmissiniz. Biz biraz geç kaldı bazı sebeplerden dolayı daha mobilyalarim tamamlanmadı bayramdan sonra gelecek yemek masam falan
Aynen canımAllaha şükür çok büyük sorunlar yaşamıyoruz, gerilsek de halloluyor da insan yıpranıyor tabi. Mümkün olduğu kadar az kırarak ve kırılarak atlatsak bu süreci, evlendikten sonra yenilenmiş mutlu mutlu devam ederiz tabiki de
Aklımda bir model bile yok ya.. Çıkıp gezmek lazım ama okuldan sonra çok yorgun oluyorum ve nişanlım da çalışıyor. Kayınvalidemle gitmek zorundayım, rahat olamam :/
Yarın için anlaştık kayınvalidemle gezeceğiz Ümraniyede, inşallah hemen içime sinen bir şey bulurum.Valla kuzum bence kendine bi şekilde fırsat yarat ve erteleme. modelleri gördükçe insanın istekleri de değişiyor, bi de denedikçe daha farklı modellere de kayabilirsin. Tadilat gerekebilir, dikilecektir falan. Zaman azaldıkça darlanma bi de.
Yarın için anlaştık kayınvalidemle gezeceğiz Ümraniyede, inşallah hemen içime sinen bir şey bulurum.
Sen epey gezmişsin valla.. Ben gezmeye üşenirimİnşallah canım.
benim gibi olma sen, ben istediğim gelinliği beklediğim fiyata dikeni bulana kadar 1 ay gezdim
Sen epey gezmişsin valla.. Ben gezmeye üşenirim
Mobilyalar bizim de tamamlanmadı daha canım, sadece karar verildi mobilyacıyla anlaştık. Bayramdan sonra yapılacak. Ekim ortası gibi de eve gelecek.
Sizin düğün ne zamandı?
Aklımda bir model bile yok ya.. Çıkıp gezmek lazım ama okuldan sonra çok yorgun oluyorum ve nişanlım da çalışıyor. Kayınvalidemle gitmek zorundayım, rahat olamam :/
34 gün kaldı peşinden geliyorum :) 15 ekimKizlarrr gelinlerrr son 28 yaa inanamiyoğrummm
115 günde saymaya başladım ve son zamanlara geldik. Sizin kaç gununuz kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?