• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kayınvalidem sessizdir, kimse kırılmasın diye uğraşıyor o da, ne ona laf eder ne bana.. İkimizin de gönlünü hoş tutmaya çalışıyor anlayacağın ama eltimin gönlü hoş olacak diye benim oturacağım eve onun da bakmaya gelmesi ya da alınacak eşyalar seçilirken onun da gelmesi olmuyor işte.. Bir gün patlayacağım böyle giderse.. Şimdilik ses etmiyorum.

nişanlın müdahale etmez mi peki?
ya da ev tutulacaksa kirayı siz vereceksiniz bari öyle şeyleri ikiniz yapsanız sadece, kimse gelmese?
eltinin de işi gücü yok herhalde, üşenmiyor da gelmeye. ben kendi kardeşim ev tutacak olsa onunla gezmeye üşenirim valla.

nişanlın müdahale etmez mi peki?
ya da ev tutulacaksa kirayı siz vereceksiniz bari öyle şeyleri ikiniz yapsanız sadece, kimse gelmese?
eltinin de işi gücü yok herhalde, üşenmiyor da gelmeye. ben kendi kardeşim ev tutacak olsa onunla gezmeye üşenirim valla.
Nişanlım çok uç noktalarda müdahale eder ancak, o da yeri gelince lafını söyler eltime yani.. O da hoşlanmıyor ondan.. Ama ben eltimi eleştirince de bana kızıyor. Sırf abisinin hatrına..

Nişanlım çok uç noktalarda müdahale eder ancak, o da yeri gelince lafını söyler eltime yani.. O da hoşlanmıyor ondan.. Ama ben eltimi eleştirince de bana kızıyor. Sırf abisinin hatrına..
o zaman bi şekilde soyutlaman lazım canım kendini eltinden ya da dediklerini takmayıp kendi bildiğini okuyacaksın. o ne derse desin, ev benim ben bunu beğendim de geçç.

Çok işim var bununla çoook, yakında bdvde eltimli konular açarsam şaşırmayın :KK70:

hemen gelir yorum yaparım ben de ben daha eltimin adını bile bilmiyorum diye :KK70:
en güzeli görmezden gelmek canım, başka türlü sen yıpranırsın. boşver o ne derse desin duymazdan gel, ben bunu beğendim de geç.

kızlaar zor bela sağlık raporu mücadelemi kazandımmEn Büyük KK yarın oturma odası bakmaya gidicez galiba. ekimin başında ev tutmayı düşünüyoruz düğün kasım 12si. ha gayret kızlar geçecek bugünler:spor::spor:

kızlaar zor bela sağlık raporu mücadelemi kazandımmEn Büyük KK yarın oturma odası bakmaya gidicez galiba. ekimin başında ev tutmayı düşünüyoruz düğün kasım 12si. ha gayret kızlar geçecek bugünler:spor::spor:
Evi şimdiden tutun bence, çok işi çıkıyor valla.. Ben de yarın tuttuğumuz evi görmeye gideceğim tadilat falan nasıl olmuş merak ediyorum. Güzeldir inşallah..

Ara ara uğruyorum buraya vayy be 42 gün kaldı.. :))) Tatlı telaşlarmışmış, hazırlıklarda anam ağlıyor resmen

Olsun az kalmış. Biz uç yıl bekledik o yüzden 100 gün varken çok az kaldı diyordum

150li günlerden beri sayıyordum da nişanlım "sayma, sayarsan çabuk geçmez zaman" diyordu :KK53:
şimdi kaldı 2 ayımız, gelinlik, mobilya işlerini hallettik falan, insan bi şaşırıyor valla :KK37:

Ay çok az kalmışşş
Su gibi geçiyor zaman inan bana
Bizim 35 gün oldu hala inanamıyoruz.
Her gün şükrediyorum rabbime, bizi kavuşturduğu için.
Çok güzel bir duygu rabbin isteyen herkese yaşamayı nasip etsin inşallah :KK68:

Şimdiden geçiyor valla canım zaman. Nişanlanalı 3 ayı geçti bile bi yandan bakıyorum sanki yıllar olmuş gibi, öte yandan da daha dündü diyorum ne zaman bu kadar zaman geçmiş. Hele şimdi en koşturmalı 2 ay olacak hepten su gibi geçecek :-)
Sizin evlilik nasıl gidiyor canım? Değdi dimi çektiğiniz tüm zorluklara, mutlusunuz, berabersiniz ohh misss :KK49::KK49:

Back