• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Dugune 2 gun kaldi ama cok tuhaf hissediyorum cok gerginim surekli sinirliyim cok hemde herseye kudurup parliyorum :KK43: sanki bisey unuttuk bisey yapmadk gelinligimi aldm sanki biseyi eksik gibi surekli huzursuzum :KK43:((
Canım sakin ol
Senin en güzel günün olacak.En güzel sen olacaksın o gün.
Sevdiğine kavuşacaksın bir şeyler eksik kalsa ne olur :)
O gün geldiğinde hiç bir şey umrunda olmayacak inan bana
Bende pimpirikli bir insanım ama hiç bişey düşünmedim her şeyi akışına bıraktım
Mesela düğün salonunun klimaları bozuldu insanlar sıcaktan bayılcaklardı bende tabii
Ama o bile moralimi bozmadı eğlenmeme baktım ben.
Sende öyle yap, hayatının en güzel günü olacak. Şimdiden bol şans diliyorum sana:dua:

Aynen bende öyle yaa
25 gün oldu evleneli
Bi hala kavuştuğumuza inanamıyoruz :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya ne güzel 25 gün oldu muuu, şurada 3*4 günüm kaldı ama bana hala çok uzakmış gibi geliyorr :rolleyes: bide tabii hep bir şeyler eksik kalacak hissi, maalesef o herkeste var sanırım :confused:

Kızlaaar, gelinlik arayışlarınızda aldığınız ücretleri yazar mısınız? Ortalama fiyatlar ne bir öğreneyim, gelinlik bakmaya başlayacağım.

Kızlaaar, gelinlik arayışlarınızda aldığınız ücretleri yazar mısınız? Ortalama fiyatlar ne bir öğreneyim, gelinlik bakmaya başlayacağım.

canım ben 2bine diktiriyorum gelinliğimi. daha önce söylemiştim nerden olduğunu, kalitesiz bi yer de değil yani. sade şeylerden hoşlandığım için istediğim gelinliği anlatıp da diktirince fiyat daha uygun olmuş oldu :KK37:

ya ne güzel 25 gün oldu muuu, şurada 3*4 günüm kaldı ama bana hala çok uzakmış gibi geliyorr :rolleyes: bide tabii hep bir şeyler eksik kalacak hissi, maalesef o herkeste var sanırım :confused:

Canım su gibi akıp geçecek zaman emin ol.
Ben nasıl olacak nasıl atlatıcam derken oldu bitti her şey.
Kına ve düğünümü tekrar yaşamak isterdim o kadar kusursuz geçti
Şunun şurasında ne kalmış kı çabucak geçecek bak görürsün
Umarım seninde her şeyin sorunsuz geçer. Şimdiden mutluluklar :KK200:
Hiç bir şey için stres yapma bırak bazı ufak tefek şeyler eksik kalsın
Canını sıkma hiç :KK50:

Kızlar 5 gün kaldı çooook heycanlıyım:rolleyes::rolleyes:
Evde şehir dışından gelen misafirlerle doldu yoğunluktan giremiyorum
Şafaklar atmakta yavaşladı k.bakmayın:KK28:

Şimdiden Sıradaki gelinlerimize (kendimde dahil olmak üzere:KK73:)
Huzur Aşk Sevgi Mutluluklar diliyorumm :KK36::KK36:
Her şey gönlümüzce olsun inşallah :KK36::KK36:

:nazar: muallime34 muallime34
:nazar: Hancock Hancock
:nazar: CadiKelebek CadiKelebek
:nazar: @gsm_lee
:nazar: bridestressful bridestressful
:nazar: lovelycoperontherope lovelycoperontherope

Kızlar 5 gün kaldı çooook heycanlıyım:rolleyes::rolleyes:
Evde şehir dışından gelen misafirlerle doldu yoğunluktan giremiyorum
Şafaklar atmakta yavaşladı k.bakmayın:KK28:

Şimdiden Sıradaki gelinlerimize (kendimde dahil olmak üzere:KK73:)
Huzur Aşk Sevgi Mutluluklar diliyorumm :KK36::KK36:
Her şey gönlümüzce olsun inşallah :KK36::KK36:

:nazar: muallime34 muallime34
:nazar: Hancock Hancock
:nazar: CadiKelebek CadiKelebek
:nazar: @gsm_lee
:nazar: bridestressful bridestressful
:nazar: lovelycoperontherope lovelycoperontherope

Hayirli olsun cabucak gecsin zaman:)
Ben hala 8 gun kaldigina inanamiyorum sanki saka gibi geliyor hala....

Butun gelinlerimize sorunsuz ruya gibi gecen kina dugun diliyorum....

Herkese mutluklar....

Hayirli olsun cabucak gecsin zaman:)
Ben hala 8 gun kaldigina inanamiyorum sanki saka gibi geliyor hala....

Butun gelinlerimize sorunsuz ruya gibi gecen kina dugun diliyorum....

Herkese mutluklar....
Bende hiç inanamıyorum 5 gün sonra evimde sevdiğimin yanında olacağıma :halay::KK68::KK60:
Rabbim hiç birimizi pişman etmesin inşallah

Ankaradaki dugunum oldu ve cok sukur muhtesem gecti... Bugun kayseride dugunum ve makyajim igrenc yaptilar sildiriyorum blmiyorum hayrlisi olsun bekliyorum

canım hayırlı olsun... umarım kayseri de ki de muhteşem geçer:)
Kayseride olan da cok sukur guzeldi ama kuafor gunumu rezil etti igrenc bir makyaj yaptilar sildirdim onuda rezil ettiler falan berbatti suratim dustu modum az dusuktu ama toparladm hemen tesekkur edermmm

Kayseride olan da cok sukur guzeldi ama kuafor gunumu rezil etti igrenc bir makyaj yaptilar sildirdim onuda rezil ettiler falan berbatti suratim dustu modum az dusuktu ama toparladm hemen tesekkur edermmm
ay canım ya neyse kuaförler hep aynı sağolsunlar:( bakalım biz napıcaz:)

Kızlar yardıma ihtiyacım var internette çok karışık anlatmışlar. Sağlık raporu için aile hekimine gittiğimizde akciğer filmi de götürüyor muyuz? Ve başka birşey lazım mı ? Yarın halletmem lazım yardım lütfen :(

Kızlar yardıma ihtiyacım var internette çok karışık anlatmışlar. Sağlık raporu için aile hekimine gittiğimizde akciğer filmi de götürüyor muyuz? Ve başka birşey lazım mı ? Yarın halletmem lazım yardım lütfen :KK43:

eğer nikah başvurusu için diyorsan canım aile sağlık merkezlerinden birine gidiyorsun orda senden kan alıyorlar, akciğer filmini çekiyorlar o kadar zatn işin sağlık raporu kısmı.
biz önce nüfus müdürlüğüne gittik evlenme izin belgesini aldık ordan, sonra evlendirme dairesine gittik, geri kalan için onlar yönlendirdi zaten. senin bitek 6 tane resim götürmen gerekiyor yanında bir de nüfus cüzdanını o kadar.

eğer nikah başvurusu için diyorsan canım aile sağlık merkezlerinden birine gidiyorsun orda senden kan alıyorlar, akciğer filmini çekiyorlar o kadar zatn işin sağlık raporu kısmı.
biz önce nüfus müdürlüğüne gittik evlenme izin belgesini aldık ordan, sonra evlendirme dairesine gittik, geri kalan için onlar yönlendirdi zaten. senin bitek 6 tane resim götürmen gerekiyor yanında bir de nüfus cüzdanını o kadar.
Sağol canımm işte internette akciğer filmini verem savaştan alıp aile hekimine
götürmen lazım falan yazmışlar da o yüzden kafam karıştı

Back