İşte bizim tuttuğumuz evin kiracısı da cumartesi çıktı, pazar gidip evi gördük. Biz eş değer daireyi görmüştük. Bu adam çok pis kullanmış. Eksik gediklerin telafisi uzun sürecek gibi.. Ama en azından ölçüleri alıp gidip mobilyaları falan alabildik. Mobilya seçmek ölüm gibiydi. Eltim bile gelmiş, sürekli kendi fikrini empoze etmeye çalışıyor, sinir oluyorum ya.. Kumaş beğenirken en iğrenç en cırt rengi gösterip bu olsun diyor. Kendi seçiyor sanki.. Bir de olay yaptı, orada bir şeyler istedi kayınpederimden kendi evi için de.. Diyor yok ben gardrobu başka odaya koydum, sen de öyle yap. Yok ne gerek var dolabın başka yerde durmasına diyorum. Ben öyle yaptım benim sığmadı diyor. Benim hepsi sığıyor başka yere götürmeye gerek yok diyorum. Götür bence, benimki öyle deyip duruyor. Ben de nişanlımla iletişim kuramadım bir türlü bu böyle aramıza girip duruyordu. Dedim nişanlıma X seninle ikimiz konuşabilir miyiz bi? Ben öyle dedim diye tek tek beni herkese şikayet etti. Kayınvalideme, kayınpederime ayrı ayrı kollarına girip "Tikkabilla Başkasının fikrine ihtiyacım yok, kimsenin fikrini istemiyorum, kendim karar veririm dedi" diyor. Anneme bile gitmiş şikayet etmiş beni ama yalan söylediği her şey.. İllallah dedirtti bana 1 günde..