• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Şimdiden geçiyor valla canım zaman. Nişanlanalı 3 ayı geçti bile bi yandan bakıyorum sanki yıllar olmuş gibi, öte yandan da daha dündü diyorum ne zaman bu kadar zaman geçmiş. Hele şimdi en koşturmalı 2 ay olacak hepten su gibi geçecek :-)
Sizin evlilik nasıl gidiyor canım? Değdi dimi çektiğiniz tüm zorluklara, mutlusunuz, berabersiniz ohh misss :KK49::KK49:

Değmez olur muu?
İnan bana hiç bir şeye değişmem bu mutluluğu.
Aynı evde nefes almak bile hoşuna gidiyor insanın.
Yanındasın güvendesin, Çok çok güzel duygular..
Bizde çok zorluk çektik, yeri geldi üzdük birbirimizi..
Ama evlendiğinde hepsi bitiyor siliniyor bir anda. Sıfırdan başlıyorsun, yani biz öyle yaptık.
Umarım sizinde öyle olur kuzum :KK68:

Değmez olur muu?
İnan bana hiç bir şeye değişmem bu mutluluğu.
Aynı evde nefes almak bile hoşuna gidiyor insanın.
Yanındasın güvendesin, Çok çok güzel duygular..
Bizde çok zorluk çektik, yeri geldi üzdük birbirimizi..
Ama evlendiğinde hepsi bitiyor siliniyor bir anda. Sıfırdan başlıyorsun, yani biz öyle yaptık.
Umarım sizinde öyle olur kuzum :KK68:

Allaha şükür çok büyük sorunlar yaşamıyoruz, gerilsek de halloluyor da insan yıpranıyor tabi. Mümkün olduğu kadar az kırarak ve kırılarak atlatsak bu süreci, evlendikten sonra yenilenmiş mutlu mutlu devam ederiz tabiki de :KK37:

Kuzum başla istersen artık yavaş yavaş ki içine sinen modeli bu, dikilmesi esnasında istediğin gibi müdahale edebil. Yoksa sıkışırsın, içine sinmez elindeki model o_O
Aklımda bir model bile yok ya.. Çıkıp gezmek lazım ama okuldan sonra çok yorgun oluyorum ve nişanlım da çalışıyor. Kayınvalidemle gitmek zorundayım, rahat olamam :/

150li günlerden beri sayıyordum da nişanlım "sayma, sayarsan çabuk geçmez zaman" diyordu :KK53:
şimdi kaldı 2 ayımız, gelinlik, mobilya işlerini hallettik falan, insan bi şaşırıyor valla :KK37:

Ne güzel halletmissiniz. Biz biraz geç kaldı bazı sebeplerden dolayı daha mobilyalarim tamamlanmadı bayramdan sonra gelecek yemek masam falan :(

Ne güzel halletmissiniz. Biz biraz geç kaldı bazı sebeplerden dolayı daha mobilyalarim tamamlanmadı bayramdan sonra gelecek yemek masam falan :KK43:

Mobilyalar bizim de tamamlanmadı daha canım, sadece karar verildi mobilyacıyla anlaştık. Bayramdan sonra yapılacak. Ekim ortası gibi de eve gelecek.
Sizin düğün ne zamandı?

Allaha şükür çok büyük sorunlar yaşamıyoruz, gerilsek de halloluyor da insan yıpranıyor tabi. Mümkün olduğu kadar az kırarak ve kırılarak atlatsak bu süreci, evlendikten sonra yenilenmiş mutlu mutlu devam ederiz tabiki de :KK37:
Aynen canım
Evlenince de oluyor öyle ufak tefek şeyler ama aynı evde olunca daha kolay atlatılıyor her şey

Aklımda bir model bile yok ya.. Çıkıp gezmek lazım ama okuldan sonra çok yorgun oluyorum ve nişanlım da çalışıyor. Kayınvalidemle gitmek zorundayım, rahat olamam :/

Valla kuzum bence kendine bi şekilde fırsat yarat ve erteleme. modelleri gördükçe insanın istekleri de değişiyor, bi de denedikçe daha farklı modellere de kayabilirsin. Tadilat gerekebilir, dikilecektir falan. Zaman azaldıkça darlanma bi de.

Valla kuzum bence kendine bi şekilde fırsat yarat ve erteleme. modelleri gördükçe insanın istekleri de değişiyor, bi de denedikçe daha farklı modellere de kayabilirsin. Tadilat gerekebilir, dikilecektir falan. Zaman azaldıkça darlanma bi de.
Yarın için anlaştık kayınvalidemle gezeceğiz Ümraniyede, inşallah hemen içime sinen bir şey bulurum.

Bugün bir arkadaşın düğünü vardı.. kız saçını makyajını herşeyini yaptı fotoğraf çekiminde çok yakın bir akrabasının ölüm haberini aldı ve düğünü iptal oldu.. çok üzüldüm. Ne zor bir durum :(

Benim de aklımda hiç bir model yoktu.. Fatih'e gittim kız arkadaşlarım, kuzenlerim ve kardeşimle 1 saat içinde çok ama çok içime sinen bir gelinliği beğendik ve aldık şu an dikimde provalara gidip geliyorum. Akılda model olmaması bazen daha iyi çünkü takıntılık olup o modeli bulana kadar insan arıyor. Sana önerim kafa dengi insanlarla git bak yoksa çok kafan karışır strese girersin.

Back