• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar burun tıkanıklığı yüzünden oglumu doktora goturduk 16 günde 430 gram almış az mı ? Bana az gibi geldi nedense:110:
Canım benim oğlum da 400 gr almış tek kat kıyafetle ben 350 diyorum 50 kıyafete saydım ebe normal dedi bakalım 1 aylık kontrolünü iple cekiyorum

Arkadaslar merhaba besik zaten alcam da birde dolap almak istiyorum kiyafet koymak icin siz internettenmi aldiniz yada guzel dolaplari olan bir site varmi son sorumda bu instaframda cok gzl yastiklar tablolar yapiliyor bildiginiz site varmi bunlari yapan diger turlu pahali oluyor

Kızlar bizde doğduk yumuk yumuk berilimi aldım kucağıma sonunda:KK200::KK200: sütüm de geldi hatta az önce fazla geldi kustu bile :nazar: diğer doğum yapan arkadaşlarda iyilerdir inşallah henüz okuyamadım yazılanları, hepinizi öpüyorum, yarın fotomuzu paylaşırız henüz tam çekinemedik benim bacaklar ancak kendine geliyor

Kızlar bizde doğduk yumuk yumuk berilimi aldım kucağıma sonunda:KK200::KK200: sütüm de geldi hatta az önce fazla geldi kustu bile :nazar: diğer doğum yapan arkadaşlarda iyilerdir inşallah henüz okuyamadım yazılanları, hepinizi öpüyorum, yarın fotomuzu paylaşırız henüz tam çekinemedik benim bacaklar ancak kendine geliyor

Gozun aydin canim. Guzel kizina da sana da masallah, saglikla anali babali buyutmek nasib olsun. Resimlerinizi bekliyoruz merakla :)

Arkadaslar merhaba besik zaten alcam da birde dolap almak istiyorum kiyafet koymak icin siz internettenmi aldiniz yada guzel dolaplari olan bir site varmi son sorumda bu instaframda cok gzl yastiklar tablolar yapiliyor bildiginiz site varmi bunlari yapan diger turlu pahali oluyor
Hepsiburadadan aldim ben 4 kapili 2 cekmeceli uyguna geldi
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

tubisimben tubisimben gözün aydın cnm.
Kızlar özellikle normal doğum yapanlar aklıma ilk R rootstock geldi kaç gün sancı çektin ve nst de doğum zamanı sancilar en fazla kaça çıktı. Ben bugün sabah ezanindan beri sancı çekiyorum nst de en fazla 80 çıktı 40 oldu 30 oldu 2 bile oldu. Dr. Düzenli degil suni sancı seni çok zorlar normali bekleyelim dedi. Bu şekilde pazartesiyi bekleyebilir miyim sizce.

cnmmm hayirli olsun gule gule buyut berili ;) sutune de masallhh..

canım çok mutlu oldum ilk güzel haber sizden geldi,merak ediyorum fotonuzuda,hikayenizide.sütünün hemen gelmeside harika olmuş..sende kurtuldun sra bize ne zaman gelecek acaba?:KK14:çok öpüyorum berili seni:KK37::KK37:

tubisimben tubisimben gözün aydın cnm.
Kızlar özellikle normal doğum yapanlar aklıma ilk R rootstock geldi kaç gün sancı çektin ve nst de doğum zamanı sancilar en fazla kaça çıktı. Ben bugün sabah ezanindan beri sancı çekiyorum nst de en fazla 80 çıktı 40 oldu 30 oldu 2 bile oldu. Dr. Düzenli degil suni sancı seni çok zorlar normali bekleyelim dedi. Bu şekilde pazartesiyi bekleyebilir miyim sizce.
MERiN_ MERiN_ Canım benim doğum sancıları bir gün öncesinden sabah 7 de nst de 40-50-60 civarında 5 dk da bir senkronize şekilde gelmeye başladı. Aslında ilk kasılmalar gece 1 de başlamıştı. Hep aralıkları sabitti o gün. Şiddeti de yormuyordu. Akşam 11 e kadar aynı düzende devam etti. Evdeydim zaten biliyorsundur. 11 gibi nişan, peşine hemen su kesesi patladı. Ondan sonraki kasılmalar güçlüydü. Hastanede 110 u gördüm. 1 saat sonra 140 ı gördüm sonra da istemedim nst yi zaten, yürüyerek atlattım kasılmaları. 140 ı gördükten 2 saat sonra da doğumum gerçekleşti. Tahmin ediyorum 200 lere yakındır ya da son nst değeri neyi gösteryorsa oralardadır. :) Benim kasılmaların sadece şiddetinde artma oldu ama araları hep 5 dk birdi anlayacağın. Ha bir de son 1 saat 3 dk bir 1 dk sancım oldu, son yarım saat de dakikada bire indi diyebilirim. Herkesin bir olmuyor canım. Benim 5 cmden 10 cm e yarım saatte tamamlandığı için normal akışından farklı ilerlediğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Gözünüz aydın tatlım. Allah analı babalı büyütsün Beril bebeği. Çok şükür yaşadın sen de bu eşsiz duyguyu. :KK200:

MERiN_ MERiN_ Canım benim doğum sancıları bir gün öncesinden sabah 7 de nst de 40-50-60 civarında 5 dk da bir senkronize şekilde gelmeye başladı. Aslında ilk kasılmalar gece 1 de başlamıştı. Hep aralıkları sabitti o gün. Şiddeti de yormuyordu. Akşam 11 e kadar aynı düzende devam etti. Evdeydim zaten biliyorsundur. 11 gibi nişan, peşine hemen su kesesi patladı. Ondan sonraki kasılmalar güçlüydü. Hastanede 110 u gördüm. 1 saat sonra 140 ı gördüm sonra da istemedim nst yi zaten, yürüyerek atlattım kasılmaları. 140 ı gördükten 2 saat sonra da doğumum gerçekleşti. Tahmin ediyorum 200 lere yakındır ya da son nst değeri neyi gösteryorsa oralardadır. :) Benim kasılmaların sadece şiddetinde artma oldu ama araları hep 5 dk birdi anlayacağın. Ha bir de son 1 saat 3 dk bir 1 dk sancım oldu, son yarım saat de dakikada bire indi diyebilirim. Herkesin bir olmuyor canım. Benim 5 cmden 10 cm e yarım saatte tamamlandığı için normal akışından farklı ilerlediğini düşünüyorum.
Teşekkür ederim :KK200: benimkiler düzenli degil 80 böyleyse 140 i hayal edemedim gözüm korkmaya basladi:KK17: bu kadar bekledim sabredip göreceğim. Dalgaları rahat atlatmak için önerin var mı o an öylece kalıyorum nefesim kesiliyor hareket edemiyorum.

Canım hayırlı olsun:KK200::KK200: tebrik ederimmm, fotoğrafınızıbekliyoruz sabırsızlıkla, çok öpüyorum:KK200:

Canim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin sütünün geldiğine çok sevindim bol bol emzir bebeğini kokusunu içine çek

Teşekkür ederim :KK200: benimkiler düzenli degil 80 böyleyse 140 i hayal edemedim gözüm korkmaya basladi:KK17: bu kadar bekledim sabredip göreceğim. Dalgaları rahat atlatmak için önerin var mı o an öylece kalıyorum nefesim kesiliyor hareket edemiyorum.
Doğru şekilde karşılarsan çok güzel doğumun olur canım. Sakın korkuyla yaklaşma, korku beyinde ağrı merkezini uyarır. Öncelikle seni sarıp sarmalayan, o süreçte tüm tribine nazına gıkı çıkmayan soğukkanlı bir eş lazım :) Ben onun desteği olmasa çok zor doğururdum kesinlikle. Kasılmaları birlikte atlattık. Belime yaptığı masajlar iyi geldi. En çok iki eliyle belime baskı yaptığı pozisyondan verim almıştım. Akşam saatlerinde şiddet artınca o pozisyona küçük sıcak su torbası ilave ettik. Sıcak çok iyi geliyor bel bölgesine. Bir de sancın geldiğinde mutlaka derin nefes alıp uzun uzun ver. En en en önemlisi bence nefesti. Doğumun son saatlerinde aklına gelmesi zorlaşabiliyor, o noktada da eşim sürekli hatırlattı ve birlikte nefes alıp verdik. İnan öncesinde çalışmasını yaparken bu kadar önemli olabileceğini tahmin etmemiştim. Suyunu takip et. Sızıntı şeklinde olması önemli değil. Kese patlarsa kasılmaların seyri renk değiştiriyor. Öncesinde bir balonun çatıya baskı yaptığını düşün, kese patladığında bebişin kafası kemiklere baskı yapmaya başlıyor. Bunu korkman için söylemiyorum sadece neyle karşılaşacağını bilirsen ona göre önlemini alırsın. Ekibinde seni son anlarda sezeryana döndürecek tipleri uzak tut odadan. Canının sızısından fikirlerin değişebilir. Bedenine ve bebeğine güven son ana kadar. Bir de bence doğuma dair en önemli tavsiyem, doğum olana kadar kimseye haber verme. :)) Sadece eşin olsun yanında. O anın özel olması önemli bence. Bir de telefonlar susmuyor, inan o süreçte aklına gelecek en son şey aranıp sorulması. Allah bir avazda kurtarsın canım. Kesinlikle dünyanın en güzel duygusu. İnşallah tadarsın sen de.

arkadaslar merhaba ben ınsanlah aralıkda kucagıma alcam cocugumu sıze yazmamdakı sebep sızlerın dogumu oldugu ıcın tecrubelısınız dıye sıze danısıyorum bebeklerınıze şampuan vs bu tur seylerden neler aldınız hangı uurnlerı ben marka olarak sebamed dusunuyrum

Back