Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de ekleyin kalanlara. Sancı yok plasenta sağlam bebek 3500 gr dr. Bekleyelim kesip bicmeyelim dedi. Bir sorun var Dr. Bugünden pazartesiye kadar yok. O arada gelirse eşi dogumumu yaptıracak ama pazartesiye kadar gelmez rahat ol dedi. Başak Burcu olmayacak bu bebe. Ne zaman isterse gelsin artık.bol güzel haberli bol bebişli gün olsun inşallah darısı artık bizlere
banu86
kubbaa ..........26 eylül pazartesi
Karakedck
nigzess
Elfdenizz
C ceren151115
A ayselllllllllll
dombulyanak
Y YAGMURTOPRAKK .......26 eylül pazartesi
nino
M mystiquee
daisy5 .......28 Eylül çarşamba
zaran ..........30 eylül cuma
S sechill67
valla grubu sen kapatıcan bu gidişle:) bence kendi keyfiyle gelecek müdahele istemiyo tam kaç haftalıksın? başak olsun diye bende paraladm kendimi ama ,bunların dediği dedik illa terazi olacakBeni de ekleyin kalanlara. Sancı yok plasenta sağlam bebek 3500 gr dr. Bekleyelim kesip bicmeyelim dedi. Bir sorun var Dr. Bugünden pazartesiye kadar yok. O arada gelirse eşi dogumumu yaptıracak ama pazartesiye kadar gelmez rahat ol dedi. Başak Burcu olmayacak bu bebe. Ne zaman isterse gelsin artık.
40+2 cnm ben uzatmalari oynuyorumvalla grubu sen kapatıcan bu gidişle:) bence kendi keyfiyle gelecek müdahele istemiyo tam kaç haftalıksın? başak olsun diye bende paraladm kendimi ama ,bunların dediği dedik illa terazi olacak
İlk 1 ay günde ortalama 25 gr alıyorlar canım. Bence az değil.Arkadaşlar burun tıkanıklığı yüzünden oglumu doktora goturduk 16 günde 430 gram almış az mı ? Bana az gibi geldi nedense
merhaba kusura bakma geç cevap verdiğim için büyük kızım ufak bi kaza geçirdi onla uğraşıyordm dün .kundak için özel bi kumaş almadım büyük müslin bez ile kundak yapıyorum . kundağı sıkı yapınca kucağınıza aldığınızda da problem olmuyor. yatar haldeyken sırtından ve boynundan tutup alıyorum .. müslin bez çokda sıcak tutmuyr zaten havalarda soğumaya başladı ince bi pijama giydiriyorum o yüzden içinede çıtçıtlı body tabi kiNasıl bir kumaş kullanıyorsun kundak için. Mümkünse resmini atabilir misin? Bi de ben sarınca nasıl tutmam gerektiğini bilemiyorum ya. Kollarının yanlarından mı tutuyorsunuz yataktan alırken. Canı acımaz mı o zaman. Sırtından mı tutuyorsunuz. Yüzü bana dönük kucağıma alıp gaz çıkarmaya çalışırken zorlanıyorum en çok. Bir de içine ne giydiriyorsunuz kundağa saracaksanız. Benim kız terliyor çok
Ben daha önce tedavi olduğum için regil tarihlerimi ilişki tarihlerimi telefonda uygulamaya yukluyordum takip amaçlı. O ay tedaviye ara vermistik ama ben yine verileri islemisim bebek ne zamandan onu bile söyleyebilirim yoksa regil tarihimi yanlış hatırlıyorum diyeceğim. neden bu kadar tembel çıktı bu bebeler. Pazartesi ye kadar doktorum yok bu kadar bekledin dr. Dönüşünü bekle artık diyorum. Neyse yalnız değiliz beraber kapatiriz topigiMERiN_ senle gunlerimiz ayniydi bende 15:00da gitcem doktora ayni seyleri duymayi bekliyorum sanci yok su iyi acilma yok plesenta iyi geri git eve dicek gibi geliyor
canım bizimde ilk 15 gün 300 gr almış şimdi yüklediğim programdan baktım. ikinci 15 de 1130 aldı çünkü ben düşük diye baya yüklendim memeye . ama şimdi rahatım o ne zaman isterse veriyorum. sıkıntı yapma ilk haftalar daha küçük git gide artar aldığı kilo. sağlıkla kalArkadaşlar burun tıkanıklığı yüzünden oglumu doktora goturduk 16 günde 430 gram almış az mı ? Bana az gibi geldi nedense
MERiN_ senle gunlerimiz ayniydi bende 15:00da gitcem doktora ayni seyleri duymayi bekliyorum sanci yok su iyi acilma yok plesenta iyi geri git eve dicek gibi geliyor
senle aynıyız bizde bu akşam kontrole gidicez bakalım.maaşşallah kilosuda iyi seninkininBugün 39+1 olduk bizde. Dün kontrolümüz vardı bende de hiç bir sancı, ağrı falan yok. 3500 olmuş bebeğimiz. Doğum kanalına girmiş, uygun pozisyondaymış. Bakalım bekliyoruz keyfini
hayr canım ben öyle sayılara takılmıyorum ,kimi çocuk hareketli olur kimi daha ağır ama günü belli saatlerinde hergün hareketleri oluyo düzenli yalnızca onu farkediyorum ama saymıyorum,o kadar kafaya takmamak gerek benceArkadaşlar ben de eylül annesi olmayı bekliyorum. Her doktor farklı tarih verdi. Sata göre 20 eylüldü yani uzatmalardayım ama doktoruma göre 25 iymiş. Hareket takibi yapmaya çalışıyorum da çok hareketli deil bebek. Arada kıpırdanıyor her ögün sonrası tok karnına 10 kez dedi doktor ama o kadar olmuyor sanki. Siz takib sayısına dikkat ediyor musunuz?
Ben şuan sadece emziriyorum sonra fırsat bulursam pompa yapıp göğüslerimi boşaltıyorum. Buzluğa kaç ml koysam diye düşünüyordum. Şimdilik 50, 60, 70'lik poşetler yaptım. Dışarda işim olduğunda eşime bırakıp kaç ml çözdürsek diye düşünüyordum. Senin yaptığın gibi 70, 80'lik çözdüreyüm bende canım. Çok teşekkürler cvp için. SevgilerElif beren 25 gunlukken oglum okula basladi. 85cc birakmistim 70cc icmis. Su an ogun miktari o kadar diye dusunuyorum yani.
Sen emzirip ustune sagdigini vereceksen ne kadar sagarsan teklif et bazi bebekler doydugunu bilir kafa cevirirler. Oglum bilmezdi ne verirsem icmeye calisir sonra kusardi :) sansina hangisi denk geldi bilmiyorum ama bebek seni yonlendirmezse kusup kusmamasina gore miktar belirleyebilirsin.