Ne güzel aynı beklentideyiz. Benim akşamdan geceye çok şiddetli bel ağrılarım oluyor. Birde sanki daha sık wc ye gidiyorum. Bunlar gerçek belirti mi yoksa ilaçlardan veya psikolojik mi bilemiyorum. Sende var mı belirti?Merhaba kizlar benim 18 ekim sali gunu oldu transferim gunler gecmiyor hic varmi belirtileriniz
Amin tatlımmm. Heyecandan uyuyamam ben bu gece :)Hadi hayırlısı canım benim
Hosgeldin canim valla bende belirti yok sanırım arada kalçam ve kasiklarim agriyor ama sanırım psikolojikmenMerhaba kizlar benim 18 ekim sali gunu oldu transferim gunler gecmiyor hic varmi belirtileriniz
Bu yeme olayından bende muzdaribim zaten 10 kilo fazlam var. Ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum heyecanı bastırıyorum. Bel ağrıları benimde çok ve ben çok çok yatmiyorum da.
Birde kızlar ben buraya yazdım mi bilmiyorum uzak durmamız gereken şeyler var; taze nane taze maydanoz, sirke,tursu, mısır, fazla kafein (ibrahim saraçoğlu tavsiyeleri) hatta ilk 3 ay
bazen kasığımda seğirme gibi bişi hissediyorum .bide bazen gerilmeler hissediyorum.gögüs uçlarım sızlamasını saymıyorum bile :))) bazende sıcak basıyor .tüm bunların bi anlamı var mı bilmiyorum inş olumlu bi anlamı vardırArkadaslar hemen hemen ayni duygulari yasiyoruz. Bana hak vereceksinizdir eminim. Kendinizde herhangi bir belirti hissediyormusunuz.Kac gundur merak ediyorum. Yorumlarinizi merakla bekliyorum.
ilk 4 gün rulid hap 9 gün prednol hap kullandım ayrıca corasprin içiyorum .ve oksapar kan pıhtılaşma önleyici iğne hergün.he tabi birde crimone jel (yazılışı böyleydi sanırım ).İlaç ne kullanıyorsunuz arkadaşlar transfer yaptıranlar
Canım daha once duşuk falan yaptın mı? Ben dort duşuk yaptım.normal yolla gebe kaldım.şimdi tup bebeği cgh işlemi içşn yaptırcaz ce bu ilaçları sanırım ben de kullancam.ilk 4 gün rulid hap 9 gün prednol hap kullandım ayrıca corasprin içiyorum .ve oksapar kan pıhtılaşma önleyici iğne hergün.
aynı gün transfer olmuşuzMerhaba arkadaslar
Oncelikle Rabbim hepimize bu mucizevi olayi yasamayi nasip etsin.
Benimde 2.denemem. 14 ekimde 2 tane dondurulmus embriyo transferim oldu.26 ekimde test yaptiracagiz.Insallah hayirli sonuc aliriz. Benim gibi olan herkese Rabbim kolaylik versin. Dualarimizi kabul etsin.
tüp bebek tedavisi görmüştüm daha önce ona bağlı kimyasal düşük yaptım cnm.Canım daha once duşuk falan yaptın mı? Ben dort duşuk yaptım.normal yolla gebe kaldım.şimdi tup bebeği cgh işlemi içşn yaptırcaz ce bu ilaçları sanırım ben de kullancam.
Ama ben dün haşlanmış mısır yedim turşu da yedimilk üçgün full yattım sonrasında bende yatmadım.basit işlerle oyalandım. bilgi için tşkler sadece maydonuzu biliyodum ii oldu :))
Şunu düşün annelerimiz, anannelerimiz bunları hep yiyorlardı, çok takılma bence buna ve içini ferah tut.Ama ben dün haşlanmış mısır yedim turşu da yedim
eskiden daha doğaldı herşey şimdi mevsiminde bile iyi hormonsuz gdo suz sebze meyve bulmak zorlaştıŞunu düşün annelerimiz, anannelerimiz bunları hep yiyorlardı, çok takılma bence buna ve içini ferah tut.
yeme içme dikkat edebildiğimiz kadar cnm yapacak bişi yok ..önemli olan (bence tabi) ; gaz ve kabız yapıcı şeylerden uzak duralım ...Ama ben dün haşlanmış mısır yedim turşu da yedim
Kabızlık sorununu bende çok yasıyorum arkadaşlar ne yapicam bilmiyorum =(birde bir bilgi paylaşayım sizlere faydası olur ins merakımız gider =)yeme içme dikkat edebildiğimiz kadar cnm yapacak bişi yok ..önemli olan (bence tabi) ; gaz ve kabız yapıcı şeylerden uzak duralım ...
Öyle düşünme ne kadar pozitif olursan o kadar iyi dikkat et ama çok kasma ilkinde ben yatakta bile oturamıyordum sürekli yatıyordum bunda da oturmuyorum neredeyse 2 yasında aşırı hareketli bir oglum var çünkü tabi ki dikkat ediyorum ama İnan ne ilkinde ne de şimdi olumsuz bir düşünceye sahip olmadımYani aslında olacak olduktan sonra her türlü oluyor zaten ve ilkinde aşırı aşırı dikkat ettim tutmadı isin açığı bunda biraz daha rahat davranmaya çalışmaya çalışıyorum tam olarak yapamasamda rahat ol diyorum kendime ama içimde olduğuna dair hiç bir his yok negatifi görmeye çok hazırım
Canım ben hemşirelere sordum duphalac kullanabilirsin dediler kullandım 2.sinde. Hemen etki etti şükür bu akşamEki Görüntüle 1901828
Kabızlık sorununu bende çok yasıyorum arkadaşlar ne yapicam bilmiyorum =(birde bir bilgi paylaşayım sizlere faydası olur ins merakımız gider =)
inceleyeceğim cnm sağol. duphalac yazdı doktorum bana ihtiyaç halinde kullan dedi kabızlık için.ben bol bol su içiyorum komposto ,çorba vs de içtim .sıvı tüketimine ağırlık verdim yani ...Eki Görüntüle 1901828
Kabızlık sorununu bende çok yasıyorum arkadaşlar ne yapicam bilmiyorum =(birde bir bilgi paylaşayım sizlere faydası olur ins merakımız gider =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?