• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Yellu: transfer günü
Doei: 3. gün
...
...
Hamilelik testi bekleyenler kimler var başka? :)

Ben beşinci gün
E2 ve progestoron yaptıran var mi arkadaşlar
Benim dondurulmuş embriyolarım vardı ilk denemem. Estrofem, vajinal yoldan progestan, coraspin ve folbiol kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferinde herkes farklı mı ilaç kullanıyor hiç bilmiyorum.

Benim dondurulmuş embriyolarım vardı ilk denemem. Estradiol, vajinal yoldan progestan, coraspin ve folbiol kullanıyorum. Dondurulmuş embriyo transferinde herkes farklı mı ilaç kullanıyor hiç bilmiyorum.
Bende ayni ilaçları kullanıyorum ek olarak oksapar göbekten iğne var bende ama benden bugün e2 ve progestoron testi istediler ilk denememde de istemişlerdi sonucuna göre ilaç vereceğiz dediler ama vermediler

Benim bugün 7.günüm.

Ve işe başladım. İşte sürekli bir oturma durumu olduğundan kuyruk sokumum ve belim erken ağrımaya başladı. Arada tabi kalkıp yürüyorum. Böyle batmalar falan oluyor kasıklarımda.

Bugün ilaçlarımı yazdırmak için buradaki kadın doğumcuya gideceğim. gitmişken kan testi yaptırsam saçma olur değil mi? Bir yanım erkenden öğrenmek bir yanım yok diyor. çok heyecanlıyım.

Benim bugün 7.günüm.

Ve işe başladım. İşte sürekli bir oturma durumu olduğundan kuyruk sokumum ve belim erken ağrımaya başladı. Arada tabi kalkıp yürüyorum. Böyle batmalar falan oluyor kasıklarımda.

Bugün ilaçlarımı yazdırmak için buradaki kadın doğumcuya gideceğim. gitmişken kan testi yaptırsam saçma olur değil mi? Bir yanım erkenden öğrenmek bir yanım yok diyor. çok heyecanlıyım.
Eğer öyle birşeye cesaret edersen bizi de muhakkak bilgilendir olur mu =)

Benim bugün 7.günüm.

Bence yaptırma. Kanda olumsuz çıkar idrarda olumlu kafan karısır, stres hormonu salgılarsın ne gerek var bence sakinliğini koru :)

Selam kizlar ben araniza yeni katildim benim transferimin 11 gunu bu gun idrar testi yaptirdim sonuc pozitif yarin kan testi yaptıracağım inananilmaz bir heycan var zaman durdu sanki insalah yersey yolunda gider hepimiz ici
Tebrikler canimmm... amin insallahhh

Selam kizlar ben araniza yeni katildim benim transferimin 11 gunu bu gun idrar testi yaptirdim sonuc pozitif yarin kan testi yaptıracağım inananilmaz bir heycan var zaman durdu sanki insalah yersey yolunda gider hepimiz ici
canım gözün aydın çok sevindim. inş kan sonucunda da sıkıntı çıkma inşşşşşşşşşşşşşşşşş :)

Hadi gözünaydın çok sevindim ben de bugün yaptırdım değerim 2 gün önce 50 bugün ise 171 çıktı

Back