• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Merhaba kizlar benim 18 ekim sali gunu oldu transferim gunler gecmiyor hic varmi belirtileriniz
Ne güzel aynı beklentideyiz. Benim akşamdan geceye çok şiddetli bel ağrılarım oluyor. Birde sanki daha sık wc ye gidiyorum. Bunlar gerçek belirti mi yoksa ilaçlardan veya psikolojik mi bilemiyorum. Sende var mı belirti?

Bu yeme olayından bende muzdaribim zaten 10 kilo fazlam var. Ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum heyecanı bastırıyorum. Bel ağrıları benimde çok ve ben çok çok yatmiyorum da.

Birde kızlar ben buraya yazdım mi bilmiyorum uzak durmamız gereken şeyler var; taze nane taze maydanoz, sirke,tursu, mısır, fazla kafein (ibrahim saraçoğlu tavsiyeleri) hatta ilk 3 ay

ilk üçgün full yattım sonrasında bende yatmadım.basit işlerle oyalandım. bilgi için tşkler sadece maydonuzu biliyodum ii oldu :))

Arkadaslar hemen hemen ayni duygulari yasiyoruz. Bana hak vereceksinizdir eminim. Kendinizde herhangi bir belirti hissediyormusunuz.Kac gundur merak ediyorum. Yorumlarinizi merakla bekliyorum.
bazen kasığımda seğirme gibi bişi hissediyorum .bide bazen gerilmeler hissediyorum.gögüs uçlarım sızlamasını saymıyorum bile :))) bazende sıcak basıyor .tüm bunların bi anlamı var mı bilmiyorum inş olumlu bi anlamı vardır :KK54:

İlaç ne kullanıyorsunuz arkadaşlar transfer yaptıranlar
ilk 4 gün rulid hap 9 gün prednol hap kullandım ayrıca corasprin içiyorum .ve oksapar kan pıhtılaşma önleyici iğne hergün.he tabi birde crimone jel (yazılışı böyleydi sanırım ).

ilk 4 gün rulid hap 9 gün prednol hap kullandım ayrıca corasprin içiyorum .ve oksapar kan pıhtılaşma önleyici iğne hergün.
Canım daha once duşuk falan yaptın mı? Ben dort duşuk yaptım.normal yolla gebe kaldım.şimdi tup bebeği cgh işlemi içşn yaptırcaz ce bu ilaçları sanırım ben de kullancam.

Merhaba arkadaslar
Oncelikle Rabbim hepimize bu mucizevi olayi yasamayi nasip etsin.
Benimde 2.denemem. 14 ekimde 2 tane dondurulmus embriyo transferim oldu.26 ekimde test yaptiracagiz.Insallah hayirli sonuc aliriz. Benim gibi olan herkese Rabbim kolaylik versin. Dualarimizi kabul etsin.
aynı gün transfer olmuşuz :KK54:test günümüzde aynı doğal olarak :)) inş güzel haberler alıcaz ogünde aminn ALLAH hepimizin yardımcısı olsun :dua:

IMG_0763.JPG
yeme içme dikkat edebildiğimiz kadar cnm yapacak bişi yok ..önemli olan (bence tabi) ; gaz ve kabız yapıcı şeylerden uzak duralım ...
Kabızlık sorununu bende çok yasıyorum arkadaşlar ne yapicam bilmiyorum =(birde bir bilgi paylaşayım sizlere faydası olur ins merakımız gider =)

Yani aslında olacak olduktan sonra her türlü oluyor zaten ve ilkinde aşırı aşırı dikkat ettim tutmadı isin açığı bunda biraz daha rahat davranmaya çalışmaya çalışıyorum tam olarak yapamasamda rahat ol diyorum kendime ama içimde olduğuna dair hiç bir his yok negatifi görmeye çok hazırım

Yani aslında olacak olduktan sonra her türlü oluyor zaten ve ilkinde aşırı aşırı dikkat ettim tutmadı isin açığı bunda biraz daha rahat davranmaya çalışmaya çalışıyorum tam olarak yapamasamda rahat ol diyorum kendime ama içimde olduğuna dair hiç bir his yok negatifi görmeye çok hazırım
Öyle düşünme ne kadar pozitif olursan o kadar iyi dikkat et ama çok kasma ilkinde ben yatakta bile oturamıyordum sürekli yatıyordum bunda da oturmuyorum neredeyse 2 yasında aşırı hareketli bir oglum var çünkü tabi ki dikkat ediyorum ama İnan ne ilkinde ne de şimdi olumsuz bir düşünceye sahip olmadım

Eki Görüntüle 1901828
Kabızlık sorununu bende çok yasıyorum arkadaşlar ne yapicam bilmiyorum =(birde bir bilgi paylaşayım sizlere faydası olur ins merakımız gider =)
inceleyeceğim cnm sağol. duphalac yazdı doktorum bana ihtiyaç halinde kullan dedi kabızlık için.ben bol bol su içiyorum komposto ,çorba vs de içtim .sıvı tüketimine ağırlık verdim yani ...

Back