2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar ben az evvel erken gebelik testi yaptım evde ama (-) çok erken olduğu icin fazla takmadım ama tabi aklıma da takılmadı değil transfer gununu saymazsak bugün 4. Gün transfer günü sayılmıyormuş ya

Bende böyle testler falan istemediler. Bunlarla ilgili bir sikinti mi vardi diye sordum. Yani kan pıhtılaşma sorunumu var gerçi her doktorun tedavi şekli farklı. Sen nerde tedavi oluyorsun? Ben acıbadem kayseri

Kızlar ben az evvel erken gebelik testi yaptım evde ama (-) çok erken olduğu icin fazla takmadım ama tabi aklıma da takılmadı değil transfer gununu saymazsak bugün 4. Gün transfer günü sayılmıyormuş ya
Çok çok erken hiç moral bozmak falan yok sen bende bir gün sonra transfer olmuşsun. Genelde idrarda en erken 8.günde belli olabiliyormuş! Ama cesaretini kutluyorum sanırım ben hiç yapmicam

Bende böyle testler falan istemediler. Bunlarla ilgili bir sikinti mi vardi diye sordum. Yani kan pıhtılaşma sorunumu var gerçi her doktorun tedavi şekli farklı. Sen nerde tedavi oluyorsun? Ben acıbadem kayseri
Yanı herhangi bir test yapılıpta verilmedi tedbir amaçlı ilk denememde de kullandım bunda da dr biraz evhamlı bir o kadarda mükemmel bir dr
Bende ist Sare davutogluna gidiyorum canim

Ayyy çok güzel benimde çarşamba 8 gün olucak.yapsam mi bende????
Ben ya idrar testi negatif çıkar diye alistirmistim kendimi yaptim silik cizgi cikti.. negatif olmasi umutsuzluk yaratmayacaksa bak

Çok çok erken hiç moral bozmak falan yok sen bende bir gün sonra transfer olmuşsun. Genelde idrarda en erken 8.günde belli olabiliyormuş! Ama cesaretini kutluyorum sanırım ben hiç yapmicam
Gercekten erken oldu ama eşim baya etkilendi bir daha yaptırmam heralde test gününe kadar =)

Canim kendimi biliyorum çok takarım çok uzulürüm.kan testi yapmasam da 9 ay 10 gun beklesem mi diye düşünüyorum
Seni olumsuz etkileyecekse kesinlikle onceden bakma canim... umut önemli rahatlik önemli. ..

Merhaba kizlar benim 18 ekim sali gunu oldu transferim gunler gecmiyor hic varmi belirtileriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…