Ebruli bu olumsuz yaklaşımını bir kenara fırlatıyoruz. Şimdi bir çok insanda hiçbir belirti olmuyor. Hatta bircok doktorda bu belirti denen şeylerin ilaçlardan ve psikolojik olduğunu söylüyor. Oturuyoruz dua ediyoruz sana bana.mucize denen şey gerçekten var ben gördüm. Benim kızım 26 haftalık 800 gr doğdu. Ve şimdi koskocaman bir kız.... mısır yeme konusunda ben sadece bu konuyu araştırdıgim için öğrendiklerimi yazmak istedim.mısır biliyorsunuz gdolü olması hasabiyle yasak ama bir kere yedin diye zararı olmaz.Yani aslında olacak olduktan sonra her türlü oluyor zaten ve ilkinde aşırı aşırı dikkat ettim tutmadı isin açığı bunda biraz daha rahat davranmaya çalışmaya çalışıyorum tam olarak yapamasamda rahat ol diyorum kendime ama içimde olduğuna dair hiç bir his yok negatifi görmeye çok hazırım
Bir arkadaş annelerimize bahsetmiş herşeyi yerler falan ne yazıkki biz o dünyada yaşamıyoruz. İnfertilite niye var ve biz niye burdayiz benim annem 5 cocuk doğurmuş! Ne yazıkki yiyip ictiklerimizin çoğu bizi zehirliyor.