2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ebruli bu olumsuz yaklaşımını bir kenara fırlatıyoruz. Şimdi bir çok insanda hiçbir belirti olmuyor. Hatta bircok doktorda bu belirti denen şeylerin ilaçlardan ve psikolojik olduğunu söylüyor. Oturuyoruz dua ediyoruz sana bana.mucize denen şey gerçekten var ben gördüm. Benim kızım 26 haftalık 800 gr doğdu. Ve şimdi koskocaman bir kız.... mısır yeme konusunda ben sadece bu konuyu araştırdıgim için öğrendiklerimi yazmak istedim.mısır biliyorsunuz gdolü olması hasabiyle yasak ama bir kere yedin diye zararı olmaz.

Bir arkadaş annelerimize bahsetmiş herşeyi yerler falan ne yazıkki biz o dünyada yaşamıyoruz. İnfertilite niye var ve biz niye burdayiz benim annem 5 cocuk doğurmuş! Ne yazıkki yiyip ictiklerimizin çoğu bizi zehirliyor.

Bizimde bilinmeyen infertilite. Daha önce normal yolla hamile kaldım ancak kalbi durdu sonrasında 14ay bekledik olmadı

Benimde kasiklarimda ara ara agri oluyor wc olayi bendede var canim
baskada pek bi belirtim yok aslinda ilaclardanmi bende bilmiyorum

Benim annem 5 kez hamile kalmış, beş sağlıklı çocuk doğurmuş benim ise yaşamadığım sıkıntı kalmadı ameliyatlar dahil. İnşallah iyi haberler alırız her birimiz. Herkese boş şans.

Benim annem 5 kez hamile kalmış, beş sağlıklı çocuk doğurmuş benim ise yaşamadığım sıkıntı kalmadı ameliyatlar dahil. İnşallah iyi haberler alırız her birimiz. Herkese boş şans.

Aynen Doei, yaşadıklarım bir işkence metodu olabilirdi. Ama sonu güzel olacak inş ve bunların hepsini unutacağız.

Kızlar kahve içiyor musunuz ben yaklaşık 1 haftadır içmiyorum. kafeinin fazlası zarar ama günde bir kahve içilebilir mi sizce? ben bir kahve bağımlısı olarak çok özledim.

Kızlar kahve içiyor musunuz ben yaklaşık 1 haftadır içmiyorum. kafeinin fazlası zarar ama günde bir kahve içilebilir mi sizce? ben bir kahve bağımlısı olarak çok özledim.
Canım bende hergün türk kahvesi içmeden duramazdım. Ama en son 1hafta önce içtim. Henüz opu bile olmamıştım. Bence içme canımya

Kızlar ben bebişlerimi aldım geldim :))) büyük gün 4 Kasım :))))
canımmm kendim kaar sevindim. burda yazılınca hep seviniyorum rabbim nasip etsin hepimize inş hadi 4 kasımda da güzzel haberler bekliyoruz :)

ben de yarın randevum var ilaçlarımın 5. günü yarın ne olucak bbilginiz var mı?

Canım bende hergün türk kahvesi içmeden duramazdım. Ama en son 1hafta önce içtim. Henüz opu bile olmamıştım. Bence içme canımya
bu konuyu yazdığınız iyi oldu. ben içiyordum aklıma gelmedi inanın ama içmiyim ya düşünemedim ben hiç

Kızlar son mesajıma bakarsanız başka bir topikte bir bilgi paylaştım okumanızı tavsiye ederim. Embriyo gelişimi ile ilgili. Kahve ve kafein içeren herşeyden uzak durmak gerekiyor bu dönemde, sıkın dişinizi kızlar:)

aynı gün transfer olmuşuz st günümüzde aynı doğal olarak :)) inş güzel haberler alıcaz ogünde aminn ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Evet canim insallah ikimizde guzel haberler aliriz ve burda bu haberi paylasiriz .Emin ol seninle ayni hissi yasiyorum suan.Allah gonlumuze gore versin.

yellu ben çok mutluydum transfer günü sende öyle misiin? şimdi ilk üç gün yatıyor dinleniyorsun beybi
Ya çok tuhaf duygular içerisindeyim. Resmen hamile gibiyim. Bebişlerim benimle ultrasonda gördüm yawrularımı :)) evet yattım çoktan dinleniyorum

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah güpgüzel sonuçlarla gelcem.

5.günse henüz yine ultrasonla bakcaklar ve kan alcaklar. İlaçlarının dozunu söyleyeceklerdir

teşekkürler cnım içmesek nolur :) dikkat etmek lazım.. iyiki söyledin ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…