• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Benim transfer sonrası 8.günüm .çarş günü test günü heyecanla bekliyorum çift embriyo koyuldu .ilk günler bel sırt ağrımlarım oldu ama yatmaya bağladım ☺️ Bu 3.denemem inş bu sefer olur .Sıkıntıdan acıkma sorunum var başetmeye çalışıyorum

Bu yeme olayından bende muzdaribim zaten 10 kilo fazlam var. Ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum heyecanı bastırıyorum. Bel ağrıları benimde çok ve ben çok çok yatmiyorum da.

Birde kızlar ben buraya yazdım mi bilmiyorum uzak durmamız gereken şeyler var; taze nane taze maydanoz, sirke,tursu, mısır, fazla kafein (ibrahim saraçoğlu tavsiyeleri) hatta ilk 3 ay

Bu yeme olayından bende muzdaribim zaten 10 kilo fazlam var. Ama kendimi mutlu etmeye çalışıyorum heyecanı bastırıyorum. Bel ağrıları benimde çok ve ben çok çok yatmiyorum da.

Birde kızlar ben buraya yazdım mi bilmiyorum uzak durmamız gereken şeyler var; taze nane taze maydanoz, sirke,tursu, mısır, fazla kafein (ibrahim saraçoğlu tavsiyeleri) hatta ilk 3 ay
Canim ben turşudan uzak duramam ki gerçi bu sefer çok yemedim yiyesim gelmiyor ama ilk transferimde test gününe kadar İnan'ın 3 bidon turşu yedim ama pozitifti sonucum şimdi oglum 2 yasında
Ama tabi yine de dikkat edilmeli

Merhaba arkadaslar
Oncelikle Rabbim hepimize bu mucizevi olayi yasamayi nasip etsin.
Benimde 2.denemem. 14 ekimde 2 tane dondurulmus embriyo transferim oldu.26 ekimde test yaptiracagiz.Insallah hayirli sonuc aliriz. Benim gibi olan herkese Rabbim kolaylik versin. Dualarimizi kabul etsin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katildim. Ayin 15ninde 5.gun embriyo transferim oldu. Bugun 7.gunumdu dayanamadim kan testi yaptirdim. Sonuc 261 cikti. Durum nedir benim ilkte pek anlamiyorum. Cok heycanliyim. Carsamba gercek test gunum

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katildim. Ayin 15ninde 5.gun embriyo transferim oldu. Bugun 7.gunumdu dayanamadim kan testi yaptirdim. Sonuc 261 cikti. Durum nedir benim ilkte pek anlamiyorum. Cok heycanliyim. Carsamba gercek test gunum
Öncelikle hoşgeldin va hayırlı olsun canım. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Arkadaslar hemen hemen ayni duygulari yasiyoruz. Bana hak vereceksinizdir eminim. Kendinizde herhangi bir belirti hissediyormusunuz.Kac gundur merak ediyorum. Yorumlarinizi merakla bekliyorum.

Amin canim Allah isteyen herkese versin. Benimkinin ikiz olma sansi varmidir. Birde cok korkuyorum kimsayal olur die

Arkadaşlar merhaba benimde ikinci denemem ilki temmuz ayında 3.gun embriyosuydu maalesef olmadı çarşamba 5.gun transferim oldu beklemedeyiz heyecan dorukta ilk gün yattim şimdide evin içinde dolaşıp yemek falan filan onlarla uğraşıyorum transferden bir gün önce göbeğimi çektirdim büyük yara bandı yapistirmistim su an bant şeklinde alerji oldum çok korkuyorum krem falan da kullanmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar merhaba benimde ikinci denemem ilki temmuz ayında 3.gun embriyosuydu maalesef olmadı çarşamba 5.gun transferim oldu beklemedeyiz heyecan dorukta ilk gün yattim şimdide evin içinde dolaşıp yemek falan filan onlarla uğraşıyorum transferden bir gün önce göbeğimi çektirdim büyük yara bandı yapistirmistim su an bant şeklinde alerji oldum çok korkuyorum krem falan da kullanmıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Göbek çektirmek ne demek birde neden?

Göbek düşmesi göbek deliğinden ki damar kayıyor ondan da olmaz falan dediler bir umut işte herşeyi deneyelim dedik başımıza iş aldık Dr um da çok kızdı zaten

Göbek düşmesi göbek deliğinden ki damar kayıyor ondan da olmaz falan dediler bir umut işte herşeyi deneyelim dedik başımıza iş aldık Dr um da çok kızdı zaten
Bencede riskli Allah korusun. Bence güzelce dinlen test zamanına kadar inşallah güzel sonuçlarını duyalım:)

Umarım Allah isteyen herkese nasip eder en zoruda sonuç beklemek.bir de şu alerji stresi karnında dikdörtgen şeklinde kabarık kızarık kaşıntılı bi saçmalık var ve ben hiçbir şey yapamadan bekliyorum

Ne güzel haberler masallah bizde böyle yazalım inş. Bende mi bu salı test yaptırsam sizin gibiii diye düşündüm.,

Back