2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katildim. Ayin 15ninde 5.gun embriyo transferim oldu. Bugun 7.gunumdu dayanamadim kan testi yaptirdim. Sonuc 261 cikti. Durum nedir benim ilkte pek anlamiyorum. Cok heycanliyim. Carsamba gercek test gunum
Tek embriyo mu canim?masallah değerin çok güzel rabbim hayırlı etsin ins

Canim transferimiz ayni gün olmuş ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum cesaret edebilirsem ins.zaten bir çok arkadaşla ard ardayız güzel haberler alıyoruz ins öyle devam eder

Ben sadece crinone jel, estrofom, folbiol kullanıyorum. Siz diğer iğneleri neden kullanıyorsunuz? Ya da ben niye kullanmıyorum acaba?
Canim kan sulandırıcı bir iğne göbeğe yapıyorum ve pozitif sonuç görürsem de ilk uç ay her gün yapicam sanırım ilkinde öyle olmustu çünkü.her dr farklı ilaç veriyor gerçekten mesela bana 5. Gün yanı yarında e2 ve progestoron testi yaptırmamı söylediler sonucuna göre ilaç başlayacağız dediler ama bunu yaptırmayanda çok var ilkinde de yaptırdım ama ilaç kullandımmi hiç hatırlamıyorum
Mesela bende bu sefer jel kullanmıyorum

Canim transferimiz ayni gün olmuş ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum cesaret edebilirsem ins.zaten bir çok arkadaşla ard ardayız güzel haberler alıyoruz ins öyle devam eder
Erken değil mi???
Ben cesaret edemem galiba ya son güne kadar beklerim gibi geliyor !!!!
Belli olur mu ki acep????

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katildim. Ayin 15ninde 5.gun embriyo transferim oldu. Bugun 7.gunumdu dayanamadim kan testi yaptirdim. Sonuc 261 cikti. Durum nedir benim ilkte pek anlamiyorum. Cok heycanliyim. Carsamba gercek test gunum
Tek embriyo muydu? Hayırlı olsun

s

Sağol canım amin Can'ım bu duyguyu rabbim herkese tattırsın 5 gün 2 embriyo 9 la 10 hücresiydi Can'ım

Hanimlar bugun 8. Günüm. Idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.. kan testine kadar kesin sonuc icin bekleyecegim ama insallaaahhhh dogrudur sonuc... cok heyecanlandimmm :)

Hanimlar bugun 8. Günüm. Idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.. kan testine kadar kesin sonuc icin bekleyecegim ama insallaaahhhh dogrudur sonuc... cok heyecanlandimmm :)
Oyy masallah Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin ins
Erken gebelik testi mi normal test mi yaptın canim

Selam arkadaşlar benimde dün transferim yapıldı heyecanla 3 kasimi bekliyorum
Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…