Adet günün ne zaman normalde peki kuzum? Çünkğ hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyorys normal olabilirKızlar bugün 6.gün adet olucakmış gibi karnım da ağrı var neden acaba bi fikri olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günün ne zaman normalde peki kuzum? Çünkğ hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyorys normal olabilirKızlar bugün 6.gün adet olucakmış gibi karnım da ağrı var neden acaba bi fikri olan var mı
Heyy benide unutmayın he daha toplanmadı falan ama olsun
Eyvah eyvah kızlarıma bisürü talip çıktıHeyy benide unutmayın he daha toplanmadı falan ama olsun
Kız belki benim de kızım olur ben sağlıkla hayırlısıyla kız istiyoreeeeEyvah eyvah kızlarıma bisürü talip çıktı
Geçen ay 7sinde adet gördüm canım 28 günde bir adet görüyorum normaldeAdet günün ne zaman normalde peki kuzum? Çünkğ hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyorys normal olabilir
Perşembe toplandı cumartesi transfer olduAra ara böyle ağrılar oluyo canım kaçıncı gün embriyosu ?
Allah gönlüne göre versin:))Kız belki benim de kızım olur ben sağlıkla hayırlısıyla kız istiyoreeee
Test günüm normalde adet günüme denk geliyorAdet günün ne zaman normalde peki kuzum? Çünkğ hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyorys normal olabilir
Yalan mı yani şimdi:)))Ahahahaha resmen gülerken ağladım :))) çok yaşa e mi
Adet belirtisi için erken kuzum ozaman. Bebişlerin tutunmaya çalışıyodur annesi öyle düşün:)Geçen ay 7sinde adet gördüm canım 28 günde bir adet görüyorum normalde
canım 2. yada 3. gün embriyosu bu emriyolar 5-9 gün aralığında rahme yerleşiyolar. bu günlerde adet sancısı gibi ara ara batmalar bele doğru vuran ağrıların olması normal Rabbim hayırlısıyla bebişini sana sımsıkı tutundursun inşallah moralini yüksek tut ..Perşembe toplandı cumartesi transfer oldu
Analı kızlı. Allahım bizi pislik bir kaynana yapma nolur erkek olursa amin:))Anam burası kız analarıyla dolacak desenize lülülülülülü
benim eşimden spermleri ameliyatla aldıkları için bu konuda pek üste çıkamıyorum o da çok acılar çekti :))Yalan mı yani şimdi:)))
Ben aslen kdz ereğliliyim(zonguldak)Kızlar aslen nerelisiniz? Düğünde ya da baby shower günü çalacak parçaları belirleyelim:))