• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Adet günün ne zaman normalde peki kuzum? Çünkğ hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı oluyorys normal olabilir
Geçen ay 7sinde adet gördüm canım 28 günde bir adet görüyorum normalde

benim kayınvalidem daha gebelik testinden 2 gün önce rüyasında görmüş bana mavi çizgili bebek tulumu alıyomuş :KK22: gerçi benim içimde hep kız bebek annesi olmak var ama hayırlısı :KK16:

Karadut41 Karadut41 kuzum doei nin dediği gibi ikimizinde kaç gündür kramp gibi ağrısı var. Ben dün hemşireme sordum çok normal olması lekelenmen bile olabilir sana tutunmaya çalışıyodur dedi. İçini ferah tut

Perşembe toplandı cumartesi transfer oldu
canım 2. yada 3. gün embriyosu bu emriyolar 5-9 gün aralığında rahme yerleşiyolar. bu günlerde adet sancısı gibi ara ara batmalar bele doğru vuran ağrıların olması normal Rabbim hayırlısıyla bebişini sana sımsıkı tutundursun inşallah moralini yüksek tut ..
bu arada kızlar ben her ağrım sancım olduğunda elimi karnıma götürüp salavat çektim ve ihlas suresi okudum sizlere de tavsiye ederim :)

Kızlar aslen nerelisiniz? Düğünde ya da baby shower günü çalacak parçaları belirleyelim:))
Ben aslen kdz ereğliliyim(zonguldak)
Ben baby shower düşünmüyom teyzesi. Düğünde ne çalsak hımmm olmadı şimdi bu konuyu düşünmem lazım:)

Back