- 25 Ekim 2016
- 371
- 317
- 23
- 32
Hahahahahahhİyi ki sperm verdiler :)) Sanki vermediklerini fona yatırıyorlardı töbe töbe. Anayım ben anaaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahhİyi ki sperm verdiler :)) Sanki vermediklerini fona yatırıyorlardı töbe töbe. Anayım ben anaaa :)))
Kuzum ne güzel ne mutlu sana 5 yumurtanın hepiciğide döllensin sağsalim kalsın inşallahKızlar bende bugün doktora gittim. sağda 1 yumurta daha çıktı ortaya boyutu 10 mm ama yetişir mi bilmem. diğerleri 17,5-17-16,5 olmuşlar. soldaki tekte 14 olmuş. endumetrium ise 12,5 olmuş. şimdilik 5 yumurta ama bakalım nasıl gelişirler. pazar günü büyük ihtimal toplama olacak.
Ne güzel bir haber canım gözün aydın inşallah hepside bebiş olurlarKızlar bende bugün doktora gittim. sağda 1 yumurta daha çıktı ortaya boyutu 10 mm ama yetişir mi bilmem. diğerleri 17,5-17-16,5 olmuşlar. soldaki tekte 14 olmuş. endumetrium ise 12,5 olmuş. şimdilik 5 yumurta ama bakalım nasıl gelişirler. pazar günü büyük ihtimal toplama olacak.
Sözleri verdik
Afiyet bak şeker olsun canımcım. Bende şimdi bitirdim.Ben bebişleri doyurayım da geleyim tatlışlar
Saol şekercim sana da afiyet bal şeker olsunnnAfiyet bak şeker olsun canımcım. Bende şimdi bitirdim.
whatsapp grubunun ismi belli oldu: dünürler:)))
Ahahahaha resmen gülerken ağladım :))) çok yaşa e miİyi ki sperm verdiler :)) Sanki vermediklerini fona yatırıyorlardı töbe töbe. Anayım ben anaaa :)))
Ara ara böyle ağrılar oluyo canım kaçıncı gün embriyosu ?Kızlar bugün 6.gün adet olucakmış gibi karnım da ağrı var neden acaba bi fikri olan var mı