• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar bende bugün doktora gittim. sağda 1 yumurta daha çıktı ortaya boyutu 10 mm ama yetişir mi bilmem. diğerleri 17,5-17-16,5 olmuşlar. soldaki tekte 14 olmuş. endumetrium ise 12,5 olmuş. şimdilik 5 yumurta ama bakalım nasıl gelişirler. pazar günü büyük ihtimal toplama olacak.

Kızlar bende bugün doktora gittim. sağda 1 yumurta daha çıktı ortaya boyutu 10 mm ama yetişir mi bilmem. diğerleri 17,5-17-16,5 olmuşlar. soldaki tekte 14 olmuş. endumetrium ise 12,5 olmuş. şimdilik 5 yumurta ama bakalım nasıl gelişirler. pazar günü büyük ihtimal toplama olacak.
Kuzum ne güzel ne mutlu sana 5 yumurtanın hepiciğide döllensin sağsalim kalsın inşallah

Ne güzel bir haber canım gözün aydın inşallah hepside bebiş olurlar :-)

Kızlar bugün 6.gün adet olucakmış gibi karnım da ağrı var neden acaba bi fikri olan var mı

denvir denvir canımm ne demek burada birbirimize destek olmak için varız. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin bebişini sana bağışlasın...

Back