Düşünün ya test sonucunu alana kadar zaten hamliesiniz doktor değilsiniz diyene kadar ölesiniz tadını cıkarın yaaaa
Aklı başında insanlarla tanışmak harika oldu burada...İyi ki varsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünün ya test sonucunu alana kadar zaten hamliesiniz doktor değilsiniz diyene kadar ölesiniz tadını cıkarın yaaaa
Aynen tatlımmBakış açısı süperr herkes hamişş bu gruptaa bebişlerimize sımsıkı sarılalım inşallah onların şuan bize enn çok ihtiyacı olan dönemi.. biz onlara olan inancımızı yitirirsek nasıl tutunacak bize minnoşlarımız
Sende iyi ki varsın cannımmmAklı başında insanlarla tanışmak harika oldu burada...İyi ki varsın
Şunu da ekleyip bırakıyorum: Tüp bebek doktorları zaten en erken tarihi test günü olarak belirliyorlar. Olması gereken tarihlere bakın üstte. Site bir doktorun.Sende iyi ki varsın cannımmm
Bende eşime hep hamileyim diye bahsediyorum vallahi öyleyiz çünkü Ayyy şaka maka nasıl geçecek derken 7. Günümüz kız transferde DoeiSevgi1312 kuzum ağzına sağlık. Bende hep hamileyim diyorum zaten burda biliyosunuz. İçimde 10günlük bebişlerim var bana tutunmaya çalışıyorlar. Birbirimize bağlandık yawrularımla sizde öyle olun canlarım
denvir canım hemen neden üzüntüye kapıldın .. yapma nolur .. herkesin idrarda çıkmıyo benim transferden sonraki 11. Günün sabahında bile silik çıktı. Bence gününü bekleyip kan ver . Benim ablam gebeliğinin 2. Ayında bile idrarda çift çizgiyi göremedi böyle çok örnek var idrarda negatif kanda pozitif gören
Yaaaa benimi kıskandırıyosunuz şimdi:) benimde 4.günüm nolmuşşşş:)Bende eşime hep hamileyim diye bahsediyorum vallahi öyleyiz çünkü Ayyy şaka maka nasıl geçecek derken 7. Günümüz kız transferde Doei
Yoksa çatır çatır doğuracak mısın kızz Kötü şeyler duymak istemiyorum hakkaten. Abim, sabah amcamı gece acile kaldırmıslar dedi valla koah hastası hala sigara içiyor bana anlatma dedim dinlemedim. Şu an öncelik bebekler ve ben sonra geriye kalan herkes dikkat ettiysen babayı bile almadım :))) Full konsantreyim Allahım sen utandırmaBende eşime hep hamileyim diye bahsediyorum vallahi öyleyiz çünkü Ayyy şaka maka nasıl geçecek derken 7. Günümüz kız transferde Doei
Minnoşların bebeği de bizimkilerden üç gün daha minnoş. Erken doğan abi ya da abla olur ona göre:)))Yaaaa benimi kıskandırıyosunuz şimdi:) benimde 4.günüm nolmuşşşş:)
Ahahah doei iyi güldürdün beni:) kocayı bile saf dışı etti:)))
Yoksa çatır çatır doğuracak mısın kızz Kötü şeyler duymak istemiyorum hakkaten. Abim, sabah amcamı gece acile kaldırmıslar dedi valla koah hastası hala sigara içiyor bana anlatma dedim dinlemedim. Şu an öncelik bebekler ve ben sonra geriye kalan herkes dikkat ettiysen babayı bile almadım :))) Full konsantreyim Allahım sen utandırma
Benim oglum olursa birinizin kızını alırım haAhahah dünürde olcaz mı:)))
Kertelim mi diyorsun:)) senden iyi dünür mü bulucam aaa ayıp ettin:))Ahahah dünürde olcaz mı:)))
BerdelKertelim mi diyorsun:)) senden iyi dünür mü bulucam aaa ayıp ettin:))
Ay çok yaşa sen gözümden yaş geldi yine :))) Dünürcüüm:))Benim oglum olursa birinizin kızını alırım ha
Acıkcası bende kız istioomKızlar gerçi ikiz iki kız olursa ikinizlede dünür oluruz:)
İyi ki sperm verdiler :)) Sanki vermediklerini fona yatırıyorlardı töbe töbe. Anayım ben anaaa :)))Ahahah doei iyi güldürdün beni:) kocayı bile saf dışı etti:)))