• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

image.png
Sende iyi ki varsın cannımmm :KK200:
Şunu da ekleyip bırakıyorum: Tüp bebek doktorları zaten en erken tarihi test günü olarak belirliyorlar. Olması gereken tarihlere bakın üstte. Site bir doktorun.

Sevgi1312 Sevgi1312 kuzum ağzına sağlık. Bende hep hamileyim diyorum zaten burda biliyosunuz. İçimde 10günlük bebişlerim var bana tutunmaya çalışıyorlar. Birbirimize bağlandık yawrularımla sizde öyle olun canlarım

Sevgi1312 Sevgi1312 kuzum ağzına sağlık. Bende hep hamileyim diyorum zaten burda biliyosunuz. İçimde 10günlük bebişlerim var bana tutunmaya çalışıyorlar. Birbirimize bağlandık yawrularımla sizde öyle olun canlarım
Bende eşime hep hamileyim diye bahsediyorum vallahi :-) öyleyiz çünkü :anneadayı: Ayyy şaka maka nasıl geçecek derken 7. Günümüz kız transferde Doei Doei

denvir denvir canım hemen neden üzüntüye kapıldın .. yapma nolur .. herkesin idrarda çıkmıyo benim transferden sonraki 11. Günün sabahında bile silik çıktı. Bence gününü bekleyip kan ver . Benim ablam gebeliğinin 2. Ayında bile idrarda çift çizgiyi göremedi böyle çok örnek var idrarda negatif kanda pozitif gören

Olumlu ve ümitkar yorumun için çok teşekkür ederim Mevlüde. Bende pazar gün yani tam 12. günümde kan testi yaptıracağım.

:rolleyes::KK9::KK47:
Bende eşime hep hamileyim diye bahsediyorum vallahi :-) öyleyiz çünkü :anneadayı: Ayyy şaka maka nasıl geçecek derken 7. Günümüz kız transferde Doei Doei
Yoksa çatır çatır doğuracak mısın kızz :rolleyes::KK47: Kötü şeyler duymak istemiyorum hakkaten. Abim, sabah amcamı gece acile kaldırmıslar dedi valla koah hastası hala sigara içiyor bana anlatma dedim dinlemedim. Şu an öncelik bebekler ve ben sonra geriye kalan herkes dikkat ettiysen babayı bile almadım :))) Full konsantreyim Allahım sen utandırma

:rolleyes::KK9::KK47:

Yoksa çatır çatır doğuracak mısın kızz :rolleyes::KK47: Kötü şeyler duymak istemiyorum hakkaten. Abim, sabah amcamı gece acile kaldırmıslar dedi valla koah hastası hala sigara içiyor bana anlatma dedim dinlemedim. Şu an öncelik bebekler ve ben sonra geriye kalan herkes dikkat ettiysen babayı bile almadım :))) Full konsantreyim Allahım sen utandırma
Ahahah doei iyi güldürdün beni:) kocayı bile saf dışı etti:)))

Back