• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar selam ben diğer 2016 eylül ekim tüp bebek yaptıranlar topiğindeydim ama burayı uzaktan takip ediyodum kıskandım muhabbetinizi :D benim de iki bebişim var annelerine sıkı sıkı sarılmaya çalışan:KK49: dün transferim oldu. Bu gün evde 3 canlıyım ben diyorum her fırsatta :D ilk günden şımardım ama çok güzel bi duygu

Y Yellu Doei Doei benimki farklı ama biz zamanında çok sperm testi verdiğimiz için biliyorum o da çok kolay bir olay değil bir erkek için ... aman her türlüsü zor bee Rabbim bu yolda herkesin işlerini kolaylaştırsın

Kızlar selam ben diğer 2016 eylül ekim tüp bebek yaptıranlar topiğindeydim ama burayı uzaktan takip ediyodum kıskandım muhabbetinizi :KK70: benim de iki bebişim var annelerine sıkı sıkı sarılmaya çalışan:KK49: dün transferim oldu. Bu gün evde 3 canlıyım ben diyorum her fırsatta :KK70: ilk günden şımardım ama çok güzel bi duygu
hoşgeldin aramıza canım Rabbim hayırlı sonuçlarla sevindirsin 12 günlük bu serüvenin tadını çıkar :)

Kızlar selam ben diğer 2016 eylül ekim tüp bebek yaptıranlar topiğindeydim ama burayı uzaktan takip ediyodum kıskandım muhabbetinizi :KK70: benim de iki bebişim var annelerine sıkı sıkı sarılmaya çalışan:KK49: dün transferim oldu. Bu gün evde 3 canlıyım ben diyorum her fırsatta :KK70: ilk günden şımardım ama çok güzel bi duygu

Neşeeee:)) Site kurulduğundan beri bu kadar güzel muhabbet görmedi bence:)) hoşgeldin. test sonucu ile ilgili yazdıklarımızı okuduysan ok:) okumadıysan bu sabahki sayfalara bir bakıver. Çocuk kertiyorduk:)) Sende ne var:)))

canım 2. yada 3. gün embriyosu bu emriyolar 5-9 gün aralığında rahme yerleşiyolar. bu günlerde adet sancısı gibi ara ara batmalar bele doğru vuran ağrıların olması normal Rabbim hayırlısıyla bebişini sana sımsıkı tutundursun inşallah moralini yüksek tut ..
bu arada kızlar ben her ağrım sancım olduğunda elimi karnıma götürüp salavat çektim ve ihlas suresi okudum sizlere de tavsiye ederim :)
Canım teşekkür ederim 4.gün kalıntı gibi bişey geldi 5.6.gün arası hiç bir şey gelmedi sizin decoldumu böyle tutunma olduğun da yüzde yüz kan gelicek diye bi kayde mi var beni aydınlatırmısınız zaten test günüm adet günüme geliyor hayırlısı

Anam kuzum hoşgeldin kız :))) bi olumlu düşünen daha geldi. Daha doğru üçkişi geldi:)

Neşeeee:)) Site kurulduğundan beri bu kadar güzel muhabbet görmedi bence:)) hoşgeldin. test sonucu ile ilgili yazdıklarımızı okuduysan ok:) okumadıysan bu sabahki sayfalara bir bakıver. Çocuk kertiyorduk:)) Sende ne var:)))

Çok güzel bir duygu gerçekten :,) rabbim sürdürsün inşallah

Canım teşekkür ederim 4.gün kalıntı gibi bişey geldi 5.6.gün arası hiç bir şey gelmedi sizin decoldumu böyle tutunma olduğun da yüzde yüz kan gelicek diye bi kayde mi var beni aydınlatırmısınız zaten test günüm adet günüme geliyor hayırlısı

yok hayır canım herkeste lekelenme olacak diye birşey yok . Mesela bende olmadı. Herkeste belirtiler farklı lekelenmen olursa da kalbini ferah tut .. benimde dün test günüm adet günümdü

yok hayır canım herkeste lekelenme olacak diye birşey yok . Mesela bende olmadı. Herkeste belirtiler farklı lekelenmen olursa da kalbini ferah tut .. benimde dün test günüm adet günümdü
Yaptın mı test nedir durum :)

Back