Ayyy üsküdarda 3.5yılım geçti. Oraya işe git gel ne çektim be:)))
Çocuk da yapmıştı kariyer de...:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy üsküdarda 3.5yılım geçti. Oraya işe git gel ne çektim be:)))
hamileyim canım inşallah :)Yaptın mı test nedir durum :)
Söz veremem :)))
Ben mesela. 7 ay önce kariyerime ara vermiştim ayrıldığım yer müdürlük teklif ettide geri dönmedim. 7 aydır evden çalışıyorum başka bir işte. Pek çalışıyom denmez ama :)))bu arada herkes evde mi şuan ? benim gibi kariyerini çocuk yapmak için zirvede terkeden var mı
Ben mesela. 7 ay önce kariyerime ara vermiştim ayrıldığım yer müdürlük teklif ettide geri dönmedim. 7 aydır evden çalışıyorum başka bir işte. Pek çalışıyom denmez ama :)))
çocukta yapıyorum kariyerde :) 15 gün içinde hem müdür olup olmayacağım hem 2. kez anne olup olmayacağım belli olacak çok heyecanlıyımbu arada herkes evde mi şuan ? benim gibi kariyerini çocuk yapmak için zirvede terkeden var mı
Küçük iş yoktur aaa:))Ahahah ne kariyerdi ama :))
çocukta yapıyorum kariyerde :) 15 gün içinde hem müdür olup olmayacağım hem 2. kez anne olup olmayacağım belli olacak çok heyecanlıyım
Bende kreş yaşına kadar kendime bakmak istiyorum Allah nasip ederse. Ne düşüncelisin kız bravo vallaben de anasınıfı öğretmeniyim devlete geçecekken bıraktım bu süreçte öğrencileri mağdur etmemek için çünkü sürekli izin almam gerekecekti.. neyse hakkımızda hayırlısı olsun :) ben hamileliği ve çocukla ilk 4 yılı özellikle birlikte, sakinlikle geçirme taraftarıyım
Anam ne heyecanlı kız. Güzel haberler al toptan inşallah:)))çocukta yapıyorum kariyerde :) 15 gün içinde hem müdür olup olmayacağım hem 2. kez anne olup olmayacağım belli olacak çok heyecanlıyım
Merhabalar hepinize ben bu Kasım ayında eurofertil de tüp bebek yapmayı düşünüyorum son zamanlarda orada tüp bebek yaptıran olumlu ya da olumsuz sonuç alan varsa paylaşabilir mi şu an da çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim ☺
Bende kreş yaşına kadar kendime bakmak istiyorum Allah nasip ederse. Ne düşüncelisin kız bravo valla
Anam kuzum hoşgeldin kız :))) bi olumlu düşünen daha geldi. Daha doğru üçkişi geldi:)
Ahahah çok iyi demişsin vallahi :) ben kendim sadece 3 kişiyim diyeydin :))))Hoşbulduk canım annem babamla kahvaltı hazırlarken 3 kişiyiz yetmez falan diyodu ben de 3 mü dedim bebişlerim var benim 5 kişiyiz doyurdum karınlarını geldim