• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

bu arada herkes evde mi şuan ? benim gibi kariyerini çocuk yapmak için zirvede terkeden var mı :KK28:

bu arada herkes evde mi şuan ? benim gibi kariyerini çocuk yapmak için zirvede terkeden var mı :KK28:
Ben mesela. 7 ay önce kariyerime ara vermiştim ayrıldığım yer müdürlük teklif ettide geri dönmedim. 7 aydır evden çalışıyorum başka bir işte. Pek çalışıyom denmez ama :)))

Ben evde köşede sultan sultan oturuyorum :)) içime su serpiyorsunuz sizi okumaktan başka birşey yapmıyorum. Dua ediyorum okuyorum birde yaptıgım bu rabbim hepimizi güldürsün.@Karadut41 aradım ilaçları 2 ye çıkardılar daha erken diyor adet içinde, eğer artarsa kırmızı kana dönerse Ozaman iğne olcakmışım.Dinlen dedi.Benimde test gününü adet günlerime denk

Ben mesela. 7 ay önce kariyerime ara vermiştim ayrıldığım yer müdürlük teklif ettide geri dönmedim. 7 aydır evden çalışıyorum başka bir işte. Pek çalışıyom denmez ama :)))

ben de anasınıfı öğretmeniyim devlete geçecekken bıraktım bu süreçte öğrencileri mağdur etmemek için çünkü sürekli izin almam gerekecekti.. neyse hakkımızda hayırlısı olsun :) ben hamileliği ve çocukla ilk 4 yılı özellikle birlikte, sakinlikle geçirme taraftarıyım

Merhabalar hepinize ben bu Kasım ayında eurofertil de tüp bebek yapmayı düşünüyorum son zamanlarda orada tüp bebek yaptıran olumlu ya da olumsuz sonuç alan varsa paylaşabilir mi şu an da çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim ☺

ben de anasınıfı öğretmeniyim devlete geçecekken bıraktım bu süreçte öğrencileri mağdur etmemek için çünkü sürekli izin almam gerekecekti.. neyse hakkımızda hayırlısı olsun :) ben hamileliği ve çocukla ilk 4 yılı özellikle birlikte, sakinlikle geçirme taraftarıyım
Bende kreş yaşına kadar kendime bakmak istiyorum Allah nasip ederse. Ne düşüncelisin kız bravo valla

Merhabalar hepinize ben bu Kasım ayında eurofertil de tüp bebek yapmayı düşünüyorum son zamanlarda orada tüp bebek yaptıran olumlu ya da olumsuz sonuç alan varsa paylaşabilir mi şu an da çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim ☺

ben bu ay yaptırdım orda canım şahsen memnun kaldım dün de pozitif sonucumu aldım ultrason günümü bekliyorum Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin

Bende çocuk gelişimi bitirdim çalısıyordum ama eşim asker oldugu için tayin endeniyle işi oturtamadım evdeyim uzun zamandır çocuk kreş çagına geldiğinde bende çalısmaya devam etmeyi düşünüyorum çocugumu ilk seneler kendim büyütmek ve eğitmek isterim :):):):)

Ayy çok sevindim kendimi olmuş kadar mutlu oldum umarım bir sorun çıkmaz ve sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın doktorun kimdi ve süreç nasıldı zahmet olmazsa ve sıkılmazsan anlayabilirsiniz

Anam kuzum hoşgeldin kız :))) bi olumlu düşünen daha geldi. Daha doğru üçkişi geldi:)

Hoşbulduk canım:KK54: annem babamla kahvaltı hazırlarken 3 kişiyiz yetmez falan diyodu ben de 3 mü dedim :D bebişlerim var benim 5 kişiyiz :anne: doyurdum karınlarını geldim:KK49:

Back