2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bu stres olan bebegide kotü etkiler. yapamayalım kizlar. benim bu denememden once olusan bir gebeligim vardi adetim günler gecmesine ragmen hep negatifti idrarda çıkmadı . kan testi pozitifti. ve ben hep ağlayarak kendimi mahfettim ve sonuç bebeğim düştü. 12. gün diyorlarsa vardir bir bildikleri

Canim MasaAllah degerim cok güzel.. ve 3 rakamli degerler cikabilir.. tek embriyo icin 4 rakamli degerler yazanlar var ben onlar icin yazdim. :)) onun degeri düsük cikan arkadaslar morallerini bozmasin bazi arkadaslar iyi niyetli olmayabilir diye.. hepimiz maddi ve manevi cöküyoruz.. en kücük bir sey moralimizi yerle bir edebiliyor..

Herkese günaydın. Hepimiz çok farklı sorunlarla boğuşuyoruz ve eminim ki herkesin güzel bir arkadaş çevresi var ve bu sorunları onlarla değil burada paylaşmak istiyor bir çok kişi ve buna saygı duyuyorum. Ama Y Yellu sonuna kadar haklı ki kendisi ile bunu özel mesajlarda da konuştuk. Lütfen bu kadar sabırsız olup bizleri de üzmeyin rica ediyorum ben de. Tıp bir bilim dalı! Doktor hangi tarihi diyorsa o tarihi beklemek gerekir lütfen erken test sonuçlarınızı en yakınlarınız ile paylaşın. Ben de aynı tavırdayım ve arkadaşımı destekliyorum. Not: erken test yaptırmak mecbururiyetinde kalanları tenzih ederim.

akıntı şeklinde canım,dediğin gibi oldu 6.gece oldu sabah yine devam ediyordu baya kahve rengi dr aradım döncekmiş bana bekliyorum Karadut41

Benim hiç kanamam olmadı canım sadece kahverengi pıhtı gibi kalıntı geldi 4.gün jelin tortusu ile geldi akşam da jeli kullandığım da geri geldi bir müddet sonra o zaman da azbişe geldi zaten normal de kahverengi tortular geliyordu jel ile birlikte

Al işte bak hepimiz üzülüyoruz böyle
Canim bende 5. günden itibaren idrar testi yapmaya basladim. 1 sayfada paylastim ki o sayfa herkes yapip paylasiyordu. Bu sayfadada paylasabilirdim ama üye arkadaslar arasinda gecen konusmada kesinlikle idrar testi yapilmayacak herkes kan testinde ögrenecek seklinde kararlar alinmis.. cok güzel bi karardi ve kesinlikle sayfanizda böyle bir paylasim yapmadim.. gercekten sanal alemde olsa birbirimizden etkileniyoruz.. mutlu haberler cok mutlu ederken kötü haberlerde bi o kadar kendimiz gibi üzülüyoruz.. onun icin olabildigince birbirimize pozitif düsünceler asilayalim..hayatimizda en mutlu 12 gün yasayalim..

Arkadaşlar ben tadavime başladıgım ilk gün bile asla pozitif olacak dısında birsey getirmedim aklıma bugune kadar da negatif birşey aklımın ucundan 1 saniyelik bile olsa geçmedi.geçirmem de yani kendime neden eziyet edeyim ki. Başladıgım günden beri içim kıpır kıpır hüç bir zaman acaba şu bir belirti mi diye düşünmedim ben onlarada pek inanmıyorum ben içimdeki kıprtıya inanıyorum sizde ole yapın faydasını göreceksiniz

Senin gibiydim dün geceye kadar

Bi tanıdığa sordum o embriyo sönmüş olabilir dedi bi ağladım doktor a sordum aynısını embriyo geri gelmiş olabilir mi diye o da gelmez merak etmeyin dedi bilmiyorum ilk üç gün gece çok çişe gidiyordum şimdi kesildi bilmiyorum Szn_82

Son düzenleme:
denvir canım hemen neden üzüntüye kapıldın .. yapma nolur .. herkesin idrarda çıkmıyo benim transferden sonraki 11. Günün sabahında bile silik çıktı. Bence gününü bekleyip kan ver . Benim ablam gebeliğinin 2. Ayında bile idrarda çift çizgiyi göremedi böyle çok örnek var idrarda negatif kanda pozitif gören

Bak ne güzel bir davranış. Olması gerekende bu zaten tatlım. Aynen enmutlu günlerimiz olmalı

Merhaba arkadaşlar hepinize kocaman umut dolu bir günaydın umudumuzu hiçbir zaman yitirmıyoruz pozitif düşünüyoruz ve hayırlısını istiyoruz bu saatte magazin programları var onları açında kafanız dağılsın

Senin gibiydim dün geceye kadar
Canım üzülme benimde 9.gece kanama olmuş farkında olmadım.. o kadar üzüldüm ki buralra tazdım ne yapmalıyım diye.. sağolsun arkadaşlar olumlu şeyler söylediler ama benim beynim almıyotdu 9. Gün tutunma kanaması için geç gibi geldi..hemen merkezi aradık dr sabah hemen merkeze gelin iğne yapılsın ve recete yazılsın dedi.. sabaha kadar uyuyamadım.. dün gittik merkeze rabbime şükür durdu kanama iğne yaptılar. Bende 7 günlük iğne yapıcam..onun için karamsar olma..

Düşünün ya test sonucunu alana kadar zaten hamliesiniz doktor değilsiniz diyene kadar ölesiniz tadını cıkarın yaaaa

Bakış açısı süperr herkes hamişş bu gruptaa bebişlerimize sımsıkı sarılalım inşallah onların şuan bize enn çok ihtiyacı olan dönemi.. biz onlara olan inancımızı yitirirsek nasıl tutunacak bize minnoşlarımız

Çok naziksin, teşekkürler duyarlılığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…