Canim MasaAllah degerim cok güzel.. ve 3 rakamli degerler cikabilir.. tek embriyo icin 4 rakamli degerler yazanlar var ben onlar icin yazdim. :)) onun degeri düsük cikan arkadaslar morallerini bozmasin bazi arkadaslar iyi niyetli olmayabilir diye.. hepimiz maddi ve manevi cöküyoruz.. en kücük bir sey moralimizi yerle bir edebiliyor..Aslında seninki normal değer canım merak etme G Gulsumiklima doğru söylüyo önemli olan katlanarak artması. Ama bu durum bnm de başıma geldi ve açıkçası benim de aklım karıştı 612 çıktı bnm değerim fakat doktor herhangi negatif bir yorum yapmadı. O yüzden kötü düşünceleri geldiği gibi evrene geri şutladım ultrasonu bekliyorum . Bazı insanlarda böyle olabiliyormuş nasibimizde ne varsa onu yaşiycaz
Neyse konuyu kapatalım bence bugun nasılsınızzzzAl işte bak hepimiz üzülüyoruz böyle
Canim bende 5. günden itibaren idrar testi yapmaya basladim. 1 sayfada paylastim ki o sayfa herkes yapip paylasiyordu. Bu sayfadada paylasabilirdim ama üye arkadaslar arasinda gecen konusmada kesinlikle idrar testi yapilmayacak herkes kan testinde ögrenecek seklinde kararlar alinmis.. cok güzel bi karardi ve kesinlikle sayfanizda böyle bir paylasim yapmadim.. gercekten sanal alemde olsa birbirimizden etkileniyoruz.. mutlu haberler cok mutlu ederken kötü haberlerde bi o kadar kendimiz gibi üzülüyoruz.. onun icin olabildigince birbirimize pozitif düsünceler asilayalim..hayatimizda en mutlu 12 gün yasayalim..Al işte bak hepimiz üzülüyoruz böyle
Merhaba Sevgicim. Midem bulandı benim de kalkınca ama zaten benim midem hep bulanır bir şeye yormuyorum yani ayrıca kafam kocaman sanki. Sen nasılsın?:)Neyse konuyu kapatalım bence bugun nasılsınızzzz
Senin gibiydim dün geceye kadarArkadaşlar ben tadavime başladıgım ilk gün bile asla pozitif olacak dısında birsey getirmedim aklıma bugune kadar da negatif birşey aklımın ucundan 1 saniyelik bile olsa geçmedi.geçirmem de yani kendime neden eziyet edeyim ki. Başladıgım günden beri içim kıpır kıpır hüç bir zaman acaba şu bir belirti mi diye düşünmedim ben onlarada pek inanmıyorum ben içimdeki kıprtıya inanıyorum sizde ole yapın faydasını göreceksiniz
Uykuda sıkıntı çekiyorum tatlım onun dısında süperimMerhaba Sevgicim. Midem bulandı benim de kalkınca ama zaten benim midem hep bulanır bir şeye yormuyorum yani ayrıca kafam kocaman sanki. Sen nasılsın?:)
Bak ne güzel bir davranış. Olması gerekende bu zaten tatlım. Aynen enmutlu günlerimiz olmalıCanim bende 5. günden itibaren idrar testi yapmaya basladim. 1 sayfada paylastim ki o sayfa herkes yapip paylasiyordu. Bu sayfadada paylasabilirdim ama üye arkadaslar arasinda gecen konusmada kesinlikle idrar testi yapilmayacak herkes kan testinde ögrenecek seklinde kararlar alinmis.. cok güzel bi karardi ve kesinlikle sayfanizda böyle bir paylasim yapmadim.. gercekten sanal alemde olsa birbirimizden etkileniyoruz.. mutlu haberler cok mutlu ederken kötü haberlerde bi o kadar kendimiz gibi üzülüyoruz.. onun icin olabildigince birbirimize pozitif düsünceler asilayalim..hayatimizda en mutlu 12 gün yasayalim..
Canım üzülme benimde 9.gece kanama olmuş farkında olmadım.. o kadar üzüldüm ki buralra tazdım ne yapmalıyım diye.. sağolsun arkadaşlar olumlu şeyler söylediler ama benim beynim almıyotdu 9. Gün tutunma kanaması için geç gibi geldi..hemen merkezi aradık dr sabah hemen merkeze gelin iğne yapılsın ve recete yazılsın dedi.. sabaha kadar uyuyamadım.. dün gittik merkeze rabbime şükür durdu kanama iğne yaptılar. Bende 7 günlük iğne yapıcam..onun için karamsar olma..Senin gibiydim dün geceye kadar
Düşünün ya test sonucunu alana kadar zaten hamliesiniz doktor değilsiniz diyene kadar ölesiniz tadını cıkarın yaaaa
Canim bende 5. günden itibaren idrar testi yapmaya basladim. 1 sayfada paylastim ki o sayfa herkes yapip paylasiyordu. Bu sayfadada paylasabilirdim ama üye arkadaslar arasinda gecen konusmada kesinlikle idrar testi yapilmayacak herkes kan testinde ögrenecek seklinde kararlar alinmis.. cok güzel bi karardi ve kesinlikle sayfanizda böyle bir paylasim yapmadim.. gercekten sanal alemde olsa birbirimizden etkileniyoruz.. mutlu haberler cok mutlu ederken kötü haberlerde bi o kadar kendimiz gibi üzülüyoruz.. onun icin olabildigince birbirimize pozitif düsünceler asilayalim..hayatimizda en mutlu 12 gün yasayalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?