Tum hamile arkadaslari kutluyorum. Darisi bekleyenlerin basina ☺
Ama benim sormam gereken bisey var transfer sonrasi degerler sayfasini da takip ediyorum.. ayni gun transfer olmusuz tek embriyo mesela benim 54 onlarin 554... nasil oluyor bu iyi mi kotu mu bilemedim :/ yarin aksam 9da bi daha test yaptircam...
Progestan kullanıyorum canım.Haklısın ama 4.denemem yine hayal kırlıgı diye düşünmeden edemiyorum
Tamam cnm sağolun kızlar desteğiniz için.Rabbim hayırlı haberlerle güldürsün yüzünü canım benimm sende bi duş al gerginliğini alır biraz . Çok zor biliyorum ama biraz rahatla inşallah iyi şeyler düşün
Amin..Tamam cnm sağolun kızlar desteğiniz için.
Kanama olunca vereyim dedim yoksa günümü beklerdim muhakkak çünkü bende kesinlikle gününden önce yapılmamasi taraftariyimYükselir cnm daha 12. Gün gelmeden verdin kan üzülme tabiki ama işte erken vermenin zararları bunlar aaa düşük cıktı diyip stres yapıo insanlar ama yükselicektir inşallah gününü bekle cnm
Bendede var aynı akıntı bi duruyo bi başlıo biraz biraz . dr normal dedi hayırlısı cnm Allah hepimizin yardımcısı olsunSabah arıcam kızlar doktoru.Kahve rengi ve kırmızı bir arada akıntı şeklinde baya korktum
O da insanı geriyodur.. haklısınız çok :/Bendede var aynı akıntı bi duruyo bi başlıo biraz biraz . dr normal dedi hayırlısı cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun
Cannım hemen üzüntüye kapılma lütfen bi kan ver bakalım.. lütfen hemen ümitsiz olma.. rabbim isterse yanında çocuk mu yok hepimize birer birer çifter çifter nasip eder. Git kan tahlilini yaptır lütfen..Benim bugün transferden sonra 10. günüm(transfer günüm dahil). sabah kan testi yaptıracaktım. o yüzden dün gece idrar testi yapayım dedim. Eşim de istedi. Ve sonuç o idrar testlerinde 4 senedir gördüğümle aynı tablooo. Negatif. Nasıl üzgün olduğumu hepiniz anlarsınız. Bugün kalkıp kan vermeye bile gitmeye mecalim yok.
Bütün o belirtiler, hislerim,ne biliyim yaşadığım bütün sıkıntılar canlı canlı katlandığım eziyetler, havuçlar narlar hepsi koca bir hiç!
Hakkımızda hayırlı olan bu demek burnunda bebek kokusu tüterek hasretle kalmak! Dilerim siz bu üzüntüyü yaşamazsınız.
Denvirrr bi saçmalamazmısın lütfen. Bi durya bi bekle kan testi sonucunu. Ve arkadaşlar kütfen artkk yapmayın şu idrar testleriniBenim bugün transferden sonra 10. günüm(transfer günüm dahil). sabah kan testi yaptıracaktım. o yüzden dün gece idrar testi yapayım dedim. Eşim de istedi. Ve sonuç o idrar testlerinde 4 senedir gördüğümle aynı tablooo. Negatif. Nasıl üzgün olduğumu hepiniz anlarsınız. Bugün kalkıp kan vermeye bile gitmeye mecalim yok.
Bütün o belirtiler, hislerim,ne biliyim yaşadığım bütün sıkıntılar canlı canlı katlandığım eziyetler, havuçlar narlar hepsi koca bir hiç!
Hakkımızda hayırlı olan bu demek burnunda bebek kokusu tüterek hasretle kalmak! Dilerim siz bu üzüntüyü yaşamazsınız.
Biri sana atarlı giderli mi demişti arkandayım yellucumArkadaşlar bu sabah itibariyle kararımdır. Kan testi zamanı gelmeden idrar testi yapıp pozitifi de görse negatifi de görse yazana ne cevap yazacağım ne diyolağa gireceğim. Kimse şimdiden üstüne alınmasın. Ne boşuna demorilize olmak istiyorum ne de boşa ümitlenmek. Bu da böyle biline!!!!
Yahu esracım üzülüyorum etkileniyorum tamam kötü birşey çok kötü birşey ama kendin yaşıyorsun burda bir sürü insanada yaşatıyorsun. Yada iyi sonuç alanlar çok mutlu oluyo burdakilere ümit oluyo sonra bizde yapıyoruz testi etkilenip negatif çıkınca vay bizim halimize düşünsene biBiri sana atarlı giderli mi demişti arkandayım yellucum
denvir lütfen toparlan ve kan testi yaptırmaya git canım. Güzel haber alıcaksın belkide.. bize de haber ver mutlaka
Haklısın gerçekten hepimiz üzülüyo umudumuzu yitiriyoruz ama yazanıda anlıyorum işte bi nevi paylaşım :/Yahu esracım üzülüyorum etkileniyorum tamam kötü birşey çok kötü birşey ama kendin yaşıyorsun burda bir sürü insanada yaşatıyorsun. Yada iyi sonuç alanlar çok mutlu oluyo burdakilere ümit oluyo sonra bizde yapıyoruz testi etkilenip negatif çıkınca vay bizim halimize düşünsene bi
Bende mide bulantısı olmuyor cannım kasık agrılarım da geçti belim de ağrımıyor sadece hafif hafif batmalarım varGünaydın kızlar. Benim gibi deli bi mide bulantısıyla uyanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?