2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Aslında seninki normal değer canım merak etme G Gulsumiklima doğru söylüyo önemli olan katlanarak artması. Ama bu durum bnm de başıma geldi ve açıkçası benim de aklım karıştı 612 çıktı bnm değerim fakat doktor herhangi negatif bir yorum yapmadı. O yüzden kötü düşünceleri geldiği gibi evrene geri şutladım ultrasonu bekliyorum . Bazı insanlarda böyle olabiliyormuş nasibimizde ne varsa onu yaşiycaz

Progestan kullanıyorum canım.Haklısın ama 4.denemem yine hayal kırlıgı diye düşünmeden edemiyorum

Rabbim hayırlı haberlerle güldürsün yüzünü canım benimm sende bi duş al gerginliğini alır biraz . Çok zor biliyorum ama biraz rahatla inşallah iyi şeyler düşün

Yükselir cnm daha 12. Gün gelmeden verdin kan üzülme tabiki ama işte erken vermenin zararları bunlar aaa düşük cıktı diyip stres yapıo insanlar ama yükselicektir inşallah gününü bekle cnm
Kanama olunca vereyim dedim yoksa günümü beklerdim muhakkak çünkü bende kesinlikle gününden önce yapılmamasi taraftariyim

Sabah arıcam kızlar doktoru.Kahve rengi ve kırmızı bir arada akıntı şeklinde baya korktum
Bendede var aynı akıntı bi duruyo bi başlıo biraz biraz . dr normal dedi hayırlısı cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar. Benim gibi deli bi mide bulantısıyla uyanan var mı?

Benim bugün transferden sonra 10. günüm(transfer günüm dahil). sabah kan testi yaptıracaktım. o yüzden dün gece idrar testi yapayım dedim. Eşim de istedi. Ve sonuç o idrar testlerinde 4 senedir gördüğümle aynı tablooo. Negatif. Nasıl üzgün olduğumu hepiniz anlarsınız. Bugün kalkıp kan vermeye bile gitmeye mecalim yok.

Bütün o belirtiler, hislerim,ne biliyim yaşadığım bütün sıkıntılar canlı canlı katlandığım eziyetler, havuçlar narlar hepsi koca bir hiç!

Hakkımızda hayırlı olan bu demek burnunda bebek kokusu tüterek hasretle kalmak! Dilerim siz bu üzüntüyü yaşamazsınız.

Cannım hemen üzüntüye kapılma lütfen bi kan ver bakalım.. lütfen hemen ümitsiz olma.. rabbim isterse yanında çocuk mu yok hepimize birer birer çifter çifter nasip eder. Git kan tahlilini yaptır lütfen..

Denvirrr bi saçmalamazmısın lütfen. Bi durya bi bekle kan testi sonucunu. Ve arkadaşlar kütfen artkk yapmayın şu idrar testlerini

Arkadaşlar bu sabah itibariyle kararımdır. Kan testi zamanı gelmeden idrar testi yapıp pozitifi de görse negatifi de görse yazana ne cevap yazacağım ne diyolağa gireceğim. Kimse şimdiden üstüne alınmasın. Ne boşuna demorilize olmak istiyorum ne de boşa ümitlenmek. Bu da böyle biline!!!!

Biri sana atarlı giderli mi demişti arkandayım yellucum

denvir lütfen toparlan ve kan testi yaptırmaya git canım. Güzel haber alıcaksın belkide.. bize de haber ver mutlaka

Biri sana atarlı giderli mi demişti arkandayım yellucum

denvir lütfen toparlan ve kan testi yaptırmaya git canım. Güzel haber alıcaksın belkide.. bize de haber ver mutlaka
Yahu esracım üzülüyorum etkileniyorum tamam kötü birşey çok kötü birşey ama kendin yaşıyorsun burda bir sürü insanada yaşatıyorsun. Yada iyi sonuç alanlar çok mutlu oluyo burdakilere ümit oluyo sonra bizde yapıyoruz testi etkilenip negatif çıkınca vay bizim halimize düşünsene bi

Canım üzülme benim de idrar testinde çıkmıyor hatta kuzenimin iki aylık olduğunda bile idrar testinde çıkmamıştı bazen olabiliyor muş denvir Morali düşürmek yok

Haklısın gerçekten hepimiz üzülüyo umudumuzu yitiriyoruz ama yazanıda anlıyorum işte bi nevi paylaşım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…