• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canim sen kalbini ferah tut rabim herşeye kadirdir inşaallah hayirli bi şekilde değerinyükselir dualarimiz senin için

Canim önemli olan ikiye katlamasi.. bazen gercekten degerler arasinda farklar cok olabiliyor.. ve bazi arkadaslarda yalan seyler yaziyor.. bugun farkettim.. üyelerden birisi gecmis bir tarihte 12. günüm yarin diye yazmis..kac hafta sonra ayni üye tekrar yaziyor ve bir kac sayfayada 12. gün degerimi ögrendim arkadaslar betahcg ki tek embriyo icin degerini ucuk bir rakam yazmis..bana biraz rakam ucuk gelince ekstra o üyenin profiline girip yazdiklarini kontrol ettim..yazdigi degerin yalan oldugunu anladim.. aramizda samimiyetsiz insanlar var.. onun icin cok ucuk rakamlara inanma..
Kız ciddi misin. Alla alla bi insan niye yapsınki böylr şeyler :(((

Canim önemli olan ikiye katlamasi.. bazen gercekten degerler arasinda farklar cok olabiliyor.. ve bazi arkadaslarda yalan seyler yaziyor.. bugun farkettim.. üyelerden birisi gecmis bir tarihte 12. günüm yarin diye yazmis..kac hafta sonra ayni üye tekrar yaziyor ve bir kac sayfayada 12. gün degerimi ögrendim arkadaslar betahcg ki tek embriyo icin degerini ucuk bir rakam yazmis..bana biraz rakam ucuk gelince ekstra o üyenin profiline girip yazdiklarini kontrol ettim..yazdigi degerin yalan oldugunu anladim.. aramizda samimiyetsiz insanlar var.. onun icin cok ucuk rakamlara inanma..
Yok artık millet kafayı kırdı gitgide :)

Kızlar yazdım ama kimse ilgilenmedi.Daha test gününe 1 hafta var kanama başladı bütün sinirler alt üst oldu adet bile olsa erken değilimi şaşkınım

Kızlar yazdım ama kimse ilgilenmedi.Daha test gününe 1 hafta var kanama başladı bütün sinirler alt üst oldu adet bile olsa erken değilimi şaşkınım
Canım gözümden kaçmış. Transferin ne zaman olduki ne kadardı kanaman? Doktoruna ulaşmaya çalışsan yada acil git iğne yaparlar belki

fark etmedim cnm kusura bakma :( kanama şeklin nasıl adet kanaması gibi mi akıntı gibi mi?doktoruna sordun mu? böyle durumlarda iğne öneriyorlar ben yaptırdım çünkü.

fark etmedim cnm kusura bakma :KK43: kanama şeklin nasıl adet kanaması gibi mi akıntı gibi mi?doktoruna sordun mu? böyle durumlarda iğne öneriyorlar ben yaptırdım çünkü.
Sabah arıcam kızlar doktoru.Kahve rengi ve kırmızı bir arada akıntı şeklinde baya korktum

Canım bu bahsettiğin kişi sehoz dimi?

Back