- 21 Mart 2012
- 194
- 135
- 53
cnm merak etme artar daha erken 8.günündesin çünkü. 12.gün bi bakıcan nasılda yükselmiş iyi düşün iyi olsunSevinsem mi bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm merak etme artar daha erken 8.günündesin çünkü. 12.gün bi bakıcan nasılda yükselmiş iyi düşün iyi olsunSevinsem mi bilemedim
Kız ciddi misin. Alla alla bi insan niye yapsınki böylr şeyler ((Canim önemli olan ikiye katlamasi.. bazen gercekten degerler arasinda farklar cok olabiliyor.. ve bazi arkadaslarda yalan seyler yaziyor.. bugun farkettim.. üyelerden birisi gecmis bir tarihte 12. günüm yarin diye yazmis..kac hafta sonra ayni üye tekrar yaziyor ve bir kac sayfayada 12. gün degerimi ögrendim arkadaslar betahcg ki tek embriyo icin degerini ucuk bir rakam yazmis..bana biraz rakam ucuk gelince ekstra o üyenin profiline girip yazdiklarini kontrol ettim..yazdigi degerin yalan oldugunu anladim.. aramizda samimiyetsiz insanlar var.. onun icin cok ucuk rakamlara inanma..
Vicdani yoksa yapiyor demek...Kız ciddi misin. Alla alla bi insan niye yapsınki böylr şeyler ((
Yok artık millet kafayı kırdı gitgide :)Canim önemli olan ikiye katlamasi.. bazen gercekten degerler arasinda farklar cok olabiliyor.. ve bazi arkadaslarda yalan seyler yaziyor.. bugun farkettim.. üyelerden birisi gecmis bir tarihte 12. günüm yarin diye yazmis..kac hafta sonra ayni üye tekrar yaziyor ve bir kac sayfayada 12. gün degerimi ögrendim arkadaslar betahcg ki tek embriyo icin degerini ucuk bir rakam yazmis..bana biraz rakam ucuk gelince ekstra o üyenin profiline girip yazdiklarini kontrol ettim..yazdigi degerin yalan oldugunu anladim.. aramizda samimiyetsiz insanlar var.. onun icin cok ucuk rakamlara inanma..
Ama ne için yaparkş aklım almıyor inanki. Bu çok hassas bi konu çünküVicdani yoksa yapiyor demek...
Canım gözümden kaçmış. Transferin ne zaman olduki ne kadardı kanaman? Doktoruna ulaşmaya çalışsan yada acil git iğne yaparlar belkiKızlar yazdım ama kimse ilgilenmedi.Daha test gününe 1 hafta var kanama başladı bütün sinirler alt üst oldu adet bile olsa erken değilimi şaşkınım
fark etmedim cnm kusura bakma kanama şeklin nasıl adet kanaması gibi mi akıntı gibi mi?doktoruna sordun mu? böyle durumlarda iğne öneriyorlar ben yaptırdım çünkü.Kızlar yazdım ama kimse ilgilenmedi.Daha test gününe 1 hafta var kanama başladı bütün sinirler alt üst oldu adet bile olsa erken değilimi şaşkınım
Sabah arıcam kızlar doktoru.Kahve rengi ve kırmızı bir arada akıntı şeklinde baya korktumfark etmedim cnm kusura bakma kanama şeklin nasıl adet kanaması gibi mi akıntı gibi mi?doktoruna sordun mu? böyle durumlarda iğne öneriyorlar ben yaptırdım çünkü.
Olsun cnm gözden kaçabilir cumartesi oldu transferimfark etmedim cnm kusura bakma kanama şeklin nasıl adet kanaması gibi mi akıntı gibi mi?doktoruna sordun mu? böyle durumlarda iğne öneriyorlar ben yaptırdım çünkü.
Daha çok erken kanama içinya. Yerleşme kanaması olabilir belkiOlsun cnm gözden kaçabilir cumartesi oldu transferim
Daha çok erken kanama içinya. Yerleşme kanaması olabilir belki[/QUOTE
birden bire bütün hevesim umutlarım gitti biliyormusun
Canım böyle düşünme bence yerleşme kanamasıdır. Kalbini ferah tut inşallah kötüyü çağırma. Progestan vs bişey kullanıyomusun ?Birden bire bütün hevesim umutlarım gitti biliyormusun
Öyle deme tatlım güzel düşün dua et Rabbim bebeğini sana tutundursun inşBirden bire bütün hevesim umutlarım gitti biliyormusun
Sevin bence inşallah katlanarak artacak 8. Gün için iyi bir değer çünkü canım . Bir duş al hayırlısıyla dua et bebişini sev sana ihtiyacı var tutunurkenSevinsem mi bilemedim
Canım bu bahsettiğin kişi sehoz dimi?Canim önemli olan ikiye katlamasi.. bazen gercekten degerler arasinda farklar cok olabiliyor.. ve bazi arkadaslarda yalan seyler yaziyor.. bugun farkettim.. üyelerden birisi gecmis bir tarihte 12. günüm yarin diye yazmis..kac hafta sonra ayni üye tekrar yaziyor ve bir kac sayfayada 12. gün degerimi ögrendim arkadaslar betahcg ki tek embriyo icin degerini ucuk bir rakam yazmis..bana biraz rakam ucuk gelince ekstra o üyenin profiline girip yazdiklarini kontrol ettim..yazdigi degerin yalan oldugunu anladim.. aramizda samimiyetsiz insanlar var.. onun icin cok ucuk rakamlara inanma..
Progestan kullanıyorum canım.Haklısın ama 4.denemem yine hayal kırlıgı diye düşünmeden edemiyorumCanım böyle düşünme bence yerleşme kanamasıdır. Kalbini ferah tut inşallah kötüyü çağırma. Progestan vs bişey kullanıyomusun ?
İnş canım dualarımı hem kendime hem sizlere ediyorumÖyle deme tatlım güzel düşün dua et Rabbim bebeğini sana tutundursun inş