2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Sevgi1312 kuzum ağzına sağlık. Bende hep hamileyim diyorum zaten burda biliyosunuz. İçimde 10günlük bebişlerim var bana tutunmaya çalışıyorlar. Birbirimize bağlandık yawrularımla sizde öyle olun canlarım

Bende eşime hep hamileyim diye bahsediyorum vallahi öyleyiz çünkü Ayyy şaka maka nasıl geçecek derken 7. Günümüz kız transferde Doei

Olumlu ve ümitkar yorumun için çok teşekkür ederim Mevlüde. Bende pazar gün yani tam 12. günümde kan testi yaptıracağım.

Bende eşime hep hamileyim diye bahsediyorum vallahi öyleyiz çünkü Ayyy şaka maka nasıl geçecek derken 7. Günümüz kız transferde Doei
Yoksa çatır çatır doğuracak mısın kızz Kötü şeyler duymak istemiyorum hakkaten. Abim, sabah amcamı gece acile kaldırmıslar dedi valla koah hastası hala sigara içiyor bana anlatma dedim dinlemedim. Şu an öncelik bebekler ve ben sonra geriye kalan herkes dikkat ettiysen babayı bile almadım :))) Full konsantreyim Allahım sen utandırma

Ahahah doei iyi güldürdün beni:) kocayı bile saf dışı etti:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…