2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canim sen kalbini ferah tut rabim herşeye kadirdir inşaallah hayirli bi şekilde değerinyükselir dualarimiz senin için

Kız ciddi misin. Alla alla bi insan niye yapsınki böylr şeyler ((

Yok artık millet kafayı kırdı gitgide :)

Kızlar yazdım ama kimse ilgilenmedi.Daha test gününe 1 hafta var kanama başladı bütün sinirler alt üst oldu adet bile olsa erken değilimi şaşkınım

Kızlar yazdım ama kimse ilgilenmedi.Daha test gününe 1 hafta var kanama başladı bütün sinirler alt üst oldu adet bile olsa erken değilimi şaşkınım
Canım gözümden kaçmış. Transferin ne zaman olduki ne kadardı kanaman? Doktoruna ulaşmaya çalışsan yada acil git iğne yaparlar belki

fark etmedim cnm kusura bakma kanama şeklin nasıl adet kanaması gibi mi akıntı gibi mi?doktoruna sordun mu? böyle durumlarda iğne öneriyorlar ben yaptırdım çünkü.

fark etmedim cnm kusura bakma kanama şeklin nasıl adet kanaması gibi mi akıntı gibi mi?doktoruna sordun mu? böyle durumlarda iğne öneriyorlar ben yaptırdım çünkü.
Sabah arıcam kızlar doktoru.Kahve rengi ve kırmızı bir arada akıntı şeklinde baya korktum

Canım bu bahsettiğin kişi sehoz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…